Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev
Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?
@heln brigadovala som v jednej agenture a potvrdzovala som pozvanky na jednu akciu. Volala som panovi Drbohlavovi a nikdy na neho nezabudnem, lebo som sa tak zacala smiat, (pubertacka), ze som nemohla prestat, som sa mu ospravedlnila a zavolala ked som sa dala doporiadku 😁
@liv1 no oni česi maju plno smiešnych priezvisk tiež.V jednej skupine kde som na fb je zase Nejezchlebova 😁
Moja ceska kolegyna sa volala Šoukalová a rozpravala nam prihodu, ako volala panovi Jebalovi. “Dobry den pane Jebal, tady Šoukalová” 😂😂. On si myslel, ze si z neho robi srandu😁
Dnes na faktúre podpísaný p. Krivda.
Skákal Podstrelený Kozel všade boli spolu, až podivne často týchto troch spolužiakov profáci menovali pri každej príležitosti, ostatných nás po mene nepoznali.
A ešte mám kamaráta Juraja Jánošíka
Mna na zvoncekoch pri jednom vchode do domu zaujal pan Krvavy. 😂 Si tak hovorim,ze by boli dobra dvojka s pani Drakulovou na hematologii😂
V jednej súťaži x rokov dozadu vyhlasovali, že cenu získava rodina Vankúšová. Neviem, prečo mi to priezvisko zostalo v pamäti.
Mala som kolegyňu Strašiftákovú, po rokoch sa dala celá rodina premenovať.
V praci boli na jednom projekte spolu ako dvojicka Filip a Paulína, samozrejme dvaja chlapi :D

@karolinka1206 tusim, ze jeden cesky psycholog, robil rozne prednasky, sa vola Drbohlav.
@heln brigadovala som v jednej agenture a potvrdzovala som pozvanky na jednu akciu. Volala som panovi Drbohlavovi a nikdy na neho nezabudnem, lebo som sa tak zacala smiat, (pubertacka), ze som nemohla prestat, som sa mu ospravedlnila a zavolala ked som sa dala doporiadku 😁