Zabezpečenie vstavanej skrine s posuvnými dverami pred deťmi
Ahojte kočky, neviete poradiť ako zabezpečiť vstavané skrine s troma posuvnými dverami pred otvorením malým krpcom ? Naša dcérka je malý šibal a obávam sa ,že čoskoro prídu na rad veci v skriniach 😀 . Na nete som nenašla zabezpečenie pre tento typ skríň. ☹ . Vopred ďakujem za vaše rady 😉 .
baby my ju uz mame a som nadmieru spokojna, ak budem chciet vstavanu skrinu tak sa urcite opat obratim na samadu 🙂 super kvalitná práca a za skvelú cenu, co viac som si mohla priat. @mamickajanka urcite ak Ti mozem odporucit tak skus samadu 🙂
@mamickajanka ja som dlho vahala, premyslala, kombinovala a aj tak mi najlepsi pomer kvalita a cena vysiel v samade, dali sme si urobit jednu skrinu do spalne a teraz sa dohadujeme, ze by sme si aj na chodbu dali urobit
@mamickajanka ja som tiez dala nakoniec urobit v samade, som videla par fotiek ake skrine robia a boli velmi pekne a hlavne bolo vidiet kvalitu, ze to nebude taka skrina ako tie hovore v predajnach vo velkoobchodoch co stoja malo ale zato su aj nekvalitne a zachvilu sa zacnu rozpadat
@veronka91 jeej tak ta je pekna a jednoducha, taka by nam na chodbu sedela.. @mamickajanka my sme dali urobit do detskej s fototapetou v samade, urcite neolutujete, mozete si vybrat tapetu aku len chcete od vymyslu sveta a hlavne su tie skrine velmi kvalitne
@ali223 ved si pomerajte aku by ste ju potrebovali a poziadajte si o cenovu ponuku 🙂 samada ma kvalitne skrine a hlavne nie su drahe 🙂 ved ta nasa stala 520 euro 🙂
@mamickajanka my mame tiez od samady s tapetou a malej sa velmi paci 🙂 a mne sa velmi paci, ze je kvalitna a nebola zbytocne predrazena, ako mnohe taketo skrine v obchodnych domoch
Ahojte, my sme si dali v samade urobit tuto skrinu do spalne 🙂 je velmi jednoducha, pekna a hlavne cenovo prijatelna 🙂 Tiez som najprv premyslala, ze si kupime skrinu nejaku v asku alebo v podobne predajni, ale ked som si predstavila, ze montovat by sme si to museli samy a za taku cenu. Tak radsej sme si dali urobit na mieru a aj nam ju zmontovali 🙂
@mamka_danka ta je pekna, jednoducha a hlavne nadcasova 🙂 kolko vas stala?
@jarmila64 a aku mate tapetu? nejaku jednoduchu ci detsku? neviem sa rozhodnut aku im dat :/
@jarmila64 presnu cenu ti uz nepoviem, ale viem, ze to nebolo viac ako 400e 🙂 ja som chcela taku jednoduchu aby sa nam hodila, aby ma neomrzela a tak 🙂 viem ze keby som si dala s tapetou tak uz za rok by som chcela inu :D
@mamka_danka my sme s muzom premyslali, ze deckam dame urobit do izby, ale ved maly chce nejaku modru ale ze jednoduchu bez obrazkov a nasa mala zase nejaku s obrazkom vily, tak vobec enviem ako najst nejaky kompromis aby obaja boli spokojni 🙂 @mamickajanka to mame teda skoro rovnaky problem :(
@hena6 v samade by vam urobili aku len chcete. Staci si povedat a oni vam vedia vyhoviet naozaj skoro vo vsetkom 🙂 len neviem ci obrazky su dobra volba ked deti budu rast, skor by som vybrala len nejaku s farebnym lacobelom, to by bolo asi najvhodnejsie 🙂 ani ruzovu ani modru, mozno fialova, biela, seda, alebo dokonca aj zelena 🙂 skus sa s detmi o tom porozpravat
@mamka_danka a ako dlho ste na skrinu cakali?
@mamickajanka my sme dali detsku.. Mala je zatial sama a je este malinka takze nejako ten detsky motiv neriesime, ked pride s tym ze bude chciet iny tak to nejako vybavime a dame jednofarebny lacobel @mamka_danka tak cena je super, jasne rozumiem Ti.. ja som tiez najprv chcela dat len takuto jednoduchu, ale ked mala videla ze by mohla mat aj ruzovu a prosila o nu tak som jej nevedela povedat nie
@mamickajanka my sme si dali drevotriesku taku bledsiu, vobec ziadny lacobel ani zrkadla.. ma troje dvierka na zasuvanie, cize je v nej dost miesta a premyslame ci by sme si este jednu mensiu nedali do spalne urobit od samady, pretoze nejako mam pocit, ze skrina nam bola taka akurat a zrazu zacina byt mala, alebo len ja som zacala nakupovat viacej oblecenia, neviem v com to bude :P 🙂
@mamka_danka a kolko ste na tu skrinu cakali? myslite ze do vianoc by nam taku stihli urobit? Take nieco by sa siklo malemu do izbicky..
@mamka_danka nevies nahodou ci robia aj rohove skrine? 🙂
@mamka_danka snad nie, uvidime casom zatial sa z tejto tesi uvidime dokedy jej to vydrzi 🙂 @brcka252 ak myslis samadu tak ano, robia aj rohove skrine na mieru a tiez si mozes vybrat material, aj prevedenie aj vsetko na co si len spomenies
@jarmila64 @mamka_danka a viete mi na nich poslat konakt? 🙂 uz mam jasnu predstavu aku skrinu by som chcela tak by som sa hned s nim dohodla ako a co 🙂
@mamka_danka uvidime potom, nasi akurat po dlhej dobe boli u nas a mame sa velmi paci, tak asi aj oni si nakoniec daju este pred vianocami urobit @brcka252 tu je kontakt priamo na toho pana co skrine robi http://www.samada.sk/kontakt/ 🙂 mozete mu bud zavolat alebo napisat aj ked osobne si myslim ze je lepsie zavolat a dohodnut sa co vlastne chcete
@mamka_danka s deckami sme sa hodli na skrini s bielym lacobelom, uz som si aj pomerala vysku, sirku, no vsetko uz len poziadat si o cenovu ponuku aj ked deti sa na novu skrinu uz tak tesia, ze im ju kupim aj keby stala cely majland 🙂))
@jarmila64 s detskou tapetou? asi predsa len aj ja dam taku a co ved ked vyrastu tak to nejako inak vymyslime 🙂 @zanet63 taka je pekna, jednoducha a pritom krasna. Len detom sme chceli dat nejaku taku zivsiu, nie fadnu, predsa len je lepsie ked maju pestrejsie farby v izbicke. Takze uz som sa rozhodla, uz len vybrat tapetu a poslat do samady 🙂
@mamickajanka nam sa tie detske tapety v samade velmi pacili preto sme skonclili aj pri nich. Potom dat urobit ine dvierka s lacobelom alebo niecim inym je najmenej
@jarmila64 cim skor tym lepsie 🙂 nasi asi pred rokom zacali vsetky stare skrine, skrinky menit za nove z coho som bola nadsena, ze samy od seba a nemusela som ich do nicoho tlacit a ovela lepsie to vyzera teraz u nich 🙂 @brcka252 uz vyssie tie poslala kontakt 🙂 @hena6 je super ze ste sa dohodli, ty si tiez z tych matiek ako aj ja ze nevies odolat pohladu svojich deti ;)
@mamickajanka ja ti rozumiem detom treba dat nieco na ozivenie ale netreba to prehanat, farebny lacobel a je vyriesene ci? 🙂 aj tapeta nie je zly napad, ty mas stastie ze mas dve baby a tie sa skor zhodnu na tapete ako chlapec a dievca 🙂
@mamka_danka hej vsimla som si, dakujem za pomoc kocky, uz som panovi aj volala a dohodli sme vsetko potrebne 🙂 takze v novom roku sa mozme tesit na novu skrinu 🙂

Ahojte baby potrebovala by som poradit potrebovala by som dat spravit poschodovu postel na mieru a aj vstavanu skrinu do detksej izby poradte mi spolahlivu firmu alebo nejakého cloveka 🙂