Zablokovanie príspevkov od užívateľa
@katarina152
Potrebovala by som poradiť. Zablokovala som prispevky jednej kamaratky. Teraz ma to mrzi a chcem odblokovať, ale neviem ako. Poradi mi niekto. Ďakujem
vsetkych ci mam bloknutych mozem odblokovat pise mi taku moznost https://www.facebook.com/settings?tab=blocking
@nika82
Ja som len kratko na FB prosim ta kde. Otvorila som to, ale neviem ako to spraviť.
@nika82
Ano, ale ja som nezablokovala priatelku, ale jej prispevky mi nechodia, tie som zablokovala.
@katarina152 vyhľadáš si ju cez vyhľadávanie a potom tieto tri bodky vedľa tlačidla správa
@katarina152
Bože, ja ju mam na messen. Tam nič take neukazuje. Ako ju mam vyhladat, aby mi ukazalo pizri mi informacie o Peter ako si mi odfotila, tam sa pitrebujem dostat. Prepač mi, že ta itravujem
@katarina152 tak hore na messengeri skús kliknúť na svoju malú fotku, máš ju pred "Čety"
tam budeš mať potom svoju fotku a meno a usporiadané
- tmavý režim
-prepnúť účet (ak máš viac)
- aktívny stav... atď
a Súkromie.
V súkromí nájdeš Tajné konverzácie, Zablokované účty, Zámok... pozri sa do tých Zablokovaných účtov, či tam nebude. Odtiaľ ti obrázok neviem spraviť, lebo tam nikoho nemám 🙂
@katarina152
@rusalinka
Niečo som urobila, ja nemam sice nikde sledovať a sledované, uvidim či to bude fungovať.Ďakujem za ochotu❤

@katarina152 v pravom hornom rohu tri bodky 🙂
ak nemyslis komentovanie pod tvoj prispevok 🙂