icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

katkamarek
8. mar 2010

dijef, a stale je makky?

dijefcatko
8. mar 2010

kati, ano, v podstate uz viac nez tyzden, makky nonstop 😒

dijefcatko
8. mar 2010

Babky, pre vas vsetky:
"My zeny sme anjeli. A ked nam niekto polame kridla, jednoducho v lietani pokracujeme....na metle. Sme flexibilne 🙂 "

katkamarek
8. mar 2010

dijef 😀

edita84
8. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😉

dijefcatko
8. mar 2010

😉 tesi ma, ze som vas rozosmiala, ja sa teraz ucim tak vymyslam vsetko mozne, aby som to robit nemusela 😀

evitkamalicka
8. mar 2010

dijef super frk 😀

jika80
8. mar 2010

dijef 😀

dijefcatko
8. mar 2010

katik a preco si sa pytala, ci mam krcok stale makky? 😨

katkamarek
8. mar 2010

dijef, lebo krcok sa meni pocas dna, tak som sa pytala ci ho mas iba teraz makky, alebo stale 😉 Teda cely den

ludka_r
8. mar 2010

dijef 😀
To poznám, s tým učením-neučením. Aj ja mám pred sebou 430 stranovú knihu... 😉

dijefcatko
8. mar 2010

a co sa ucis Ludka, ja nic potrebne pre zivot, len "tazka" veda 😒 teraz pozeram, ze si z PB, aj ja mam spoluziacku odtial, co tiez v juni caka babo, ale ona teraz zije v Londyne 🙂

rosannar
8. mar 2010

ahojteeeee....som tu zase ale len na skok....ako sa tu máte? aký ste mali víkend? 😀 môj ušiel ako voda, ani som sa nespametala a už som musela zase vstávať do práce...a tak sa mi nechcelo... 😅 tak by som si zobrala tak týžden volna a nič nerobila, prišiel by mi niekto upratať, navariť a len by ma obskakovali....boooože...no ale prebudme sa zo sna a späť k realite, čiže k práci 😀

katkamarek
8. mar 2010

ahoj rosa, no ja som na tom tak ako ty, len ma okrem toho zacina trapit choroba ☹ Chripkove som prezila bez ujmy a teraz mi to ide na hlasivky, asi o chvilu stratim hlas 🤐

rosannar
8. mar 2010

katka...no to nie je dobree....mna našťastie choroba teraz preskočila, ale musím si zaklopať... 😀

katkamarek
8. mar 2010

no ros, tak ty sa len pekne drz 😉
ja este teraz trosku ochoriet mozem, takze je to ok, nech si to prejdem teraz a potom aby som bola fit na ovu a snazilkovanie 😀

rosannar
8. mar 2010

katka...tak tak....aby vám to snažilkovanie vyšlo... 😉 ...

dijefcatko
8. mar 2010

ozaj babky, citate casopis Buduca mamicka? To je ten, co ho najdete v cakarnach alebo v predajniach s tehu oblecenim zadarmo 🙂

katkamarek
8. mar 2010

nie, este som ho ani nevidela, co je tam?
ja mam len knihu, ktoru som otvorila este iba raz a casopisy mama a ja, a este jeden ani neviem ako sa vola, a ten som este ani neotvorila 😀

dijefcatko
8. mar 2010

vo vydani januar-februar je rozhovor s mojim gynekologom. to len na margo toho, ze som tu kedysi hovorila, aky je fesak, ma tam aj fotku. Inak je to fajn casopis, aj preto, ze v cakarni gynekologie potesi 🙂

rosannar
8. mar 2010

dijefcatko...no ja som taký časopis ešte nevidela...moja gynekologicka ho nemá 😀

katkamarek
8. mar 2010

ros ani ja, ale mozno zle pozeram, alebo nepozeram 🙂

rosannar
8. mar 2010

katka...no moja doktorka má len všelijaké letáčiky na antikoncepčné tabletky ale niečo ako v tvare časopisu tam nemá 😀

dijefcatko
8. mar 2010

tak mozno ho maju len tu v BB, lebo to Bystricania vydavaju 😉 ale nieco sa mi zdalo, ze uz ho aj Evitka spominala, no ale nic to zato, je fajn, zadarmo...

ivanulienka81
8. mar 2010

dijef, velmi si ma pobavila, super vyrok 😀
baby dostali ste nieco od svojich muzickov nieco na MDZ...? moj ako vzdy zase nezabudol a budem mat sto kilo ak mi bude nosit tolko cokolad 😅

evitkamalicka
8. mar 2010

jaaj zeny, tak sme zrusili s muzom meno Laura a mame 3 horuce kandidatky Adela, Nina a Sára, ale zrejme to asi vyhra Sára

evitkamalicka
8. mar 2010

ja som dostala kyticku ruzi a potom sme si objednali na veceru pizzu

vejinka
8. mar 2010

ahojte ja cokolady nemozem ani vidiet zato mi kupil ruzu kraaasnu 😉

jika80
8. mar 2010

no ja som mojho manzelika skoro dorazila, boli sme sa poprechadzat na vecer a on ze ci mam pri sebe nejake peniaze, ze mi nieco kupi k MDZ 😀 😀 😀 no zlaticko to je

edita84
9. mar 2010

pekné slnečné ránko ja som zamrzla http://www.fertilityfriend.com/home/edita84 😀