Zadržaný zdravotník unesenej študentky
Prečo neukážu toho sociopata? Obet je vždy cela popísaná aj potom čo sa našla sú info o nej vždy aktualizované ale páchateľ je vždy chránený. Dúfam že dostane poriadny trest. Nebezpečný pre spoločnosť
Stále platí prezumcia neviny, dokiaľ súd nevynesie rozsudok o vine a treste.
@vanilkovazmrzka Na Slovensku spravodlivosť? Ty si sa s koňom zrazila? Aký "zaslúžený" trest dostane? Keď niekto predáva trávu a dostane 10 rokov... zase inde niekto zavraždí a dostane prinajlepšom 3 roky (ak vôbec, lebo väčšinou vraha ani nenájdu a môže zabíjať ďalej). Alebo ako v prípade brutálne dobitej Violy uzavreli prípad ako nehodu? To čo je potom za spravodlivosť?
@lilka5555 Prečo? Možno aj toto je dôvod...
https://regiony.zoznam.sk/policia-lukasa-krivo-...
Stále sa vyšetruje a platí prezumpcia neviny :
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Prezumpcia_neviny
@malapepka asi myslíš tohto mladého muža. Ani ospravedlnenia sa mu nedostalo. Hanba tomuto štátu, zriadeniu 🙄 Nech odpočíva v pokoji🕯️
https://regiony.zoznam.sk/policia-lukasa-krivo-...
@mandarinka555 cize treba any ho ludia ukamenovali na ulici, ano?
@vanilkovazmrzka no keby to spravil mojej dcére tak áno.
@vanilkovazmrzka mali by takýchto znásilňovačov, vrahov ukazovať verejne. Aby nikto žiadny človek nezabudol nato ako dokázal znicit život iným.
Lebo plati prezumpcia neviny
A nie je dobre zverejniť foto aj pre iné obete? Keď lieky chybali opakovane, svedkov a iných z minulosti, ktorí si niečo ohľadom neho všimli? Ja neverím, ze toto urobil 1x
@anjelicek26 presne na to som myslela...teraz tento prípad rodina dosť medializovala tak mu konečne capli po prstoch...ale ak tam chýba kvantum liekov, určite nebola prvá. A hlavne že si doteraz nikto nevšimol že lieky chýbajú...zaujímavé som ešte zvedavá ako to dopadne.
@lilka5555 skoda reci, ked je niekto mentalne na urovni stredovekeho cloveka… 🤷♀️
@vanilkovazmrzka prečo urazas? Nerozumiem aký máš k tomu dôvod? Zato že mám iný názor ako ty? Neznamená že tvoj názor je správny
@vanilkovazmrzka
Možem vedieť prečo tak veľmi sympatizuješ s násilníkmi? Takto dopadla téma, kde ste sa pustili do dievčaťa, ktoré znásilnil kamarát a mala podozrenie, že jej niečo pridal do pitia, lebo mala okno a ráno sa vedla neho zobudila nahá. Totálne ste ju tam ponižovali, že nech sa nehrá teraz na obeť, určite to chcela a nech nerobí drámu. Písala tam opakovane, nech s tým prestanete, že jej vaše slová nerobia dobre. Tu sa zase zastávaš chlapa, ktorý zdrogoval mladé dievca a znásilnil ho. To máš nejakú úchylku na takých chlapov, že ti tak imponujú?
Kde si potom mentálne ty, keď čo téma, to si hotová z delikventov a ideš ich stoj čo stoj obhajovať. Veď je to choré. Ja fakt verím tomu, že tu niektoré lochneské príšery ešte aj to znásilnenie závidia.
@katkami123 prosim? Ja s nimi nesymaptizujem, kazdy zloduch si zasluzi adekvatny trest. Ale neobvinujem ludi bez dokazov, nehadzem na nich spinu, pokial nie su ani len odsudeni, a uz vobec by som nesla verejne na niekoho s palicou a potom sa bila do hrude, ze som dobry moralny clovek.
@vanilkovazmrzka Viola spáchala samovraždu? Aj konečník si sama natrhla? To fakt? Aj tie zlomeniny si spôsobila??
@vanilkovazmrzka táto debata nie je pre teba. Nemam záujem sa tu s niekym hádať a zastavať si násilníkov. Len tak pre nič za nič nie je podozrivým. Len tak pre nič za nič nezmizli opiáty a len tak pre nič za nič nestalo jeho auto pred miestom kde zmizla.
@vanilkovazmrzka
Škoda, že tu tému dala autorka zmazať, aj keď ju z časti chápem, ale to aké ste morálne zrúdy bolo dokonalo vidieť práve v tej téme aj ako nakladáte znasilnenému dievčaťu. Naozaj škoda, dvíhal sa mi z vás žalúdok a odtiaľ som si zapamätala tvoj nick, ženy bez svedomia. To bol úplný hnoj. Jej “kamarát” bol pomaly svätec, tak ste to proti nej otočili. A druhej tvojej kamoske som napísala správu osobne, či sa jej teraz v noci dobre spí, deptať nevinne dievca. Tu chodia medzi nami morálne zrúdy so sadistickými sklonmi, ktoré sa ešte vyžívajú anonymne deptať obete, takze sa nečudujem, že sa tu ten znásilnovac práve tebou obhajuje. Tak si ho zober domov, ty ženská čo len po delikventoch baží.
@stevvvka mne sa tu nechce diskutovat s nahnevanymi zenami, ktore citaju novy cas a podla toho robia zavery. Kludne si nadalej mysli, co si myslis.
@katkami123 zas mas nejaky emocionalny zachvat? Chod sa prejst, vonku je pekne, prospeje ti to.
@vanilkovazmrzka
A mozes uviesť dôvody, prečo zas iný, ktorý znásilnil iné dievca tu v diskusii bol OPÄŤ pre teba bez viny? Už dvaja násilníci, ktorých ty nemieniš súdiť. Veľmi zvláštny postoj. Ale prečo potom obetiam tak nakladáš? Teda násilník je svätec, podľa teba, toho súdiť netreba, ale dievčaťu si tam už mohla tie svoje žumpy popísať, tam už si už prečo nebola taký ľudomil?
@lilka5555 len si spomeňte na nedávny prípad Lacka ktorého obvinili z vraždy a zničilo mu to cely život ,preto má byt identita ,,páchateľa,, chránená až kým mu naozaj nie je dokázaná vina .
@katkami123 prosim ta posli mi screenshot, kde pisem, ze je bez viny.
@katkami123 môže to byt chlap s takýmito chúťkami .🙂
@vanilkovazmrzka
Autorka dala diskusiu zmazať. Ako ti mám urobiť screenshot?
@katkami123 pises, ze OPAT tu tvrdim, ze je niekto bez viny. Tak cakam na ten dokaz 🙂
@lilka5555
Normálny človek sa v akejkoľvek diskusii a zakazdym nebude zastavať násilníka, ale logicky, obete. Verím tomu, že tieto osoby nie sú v poriadku. A neprekvapuje ma, ale absolútne vôbec, že tie iste nicky, kde sú témy o obťažovaní sa zakazdym navážaju do mladých nevinných dievčat. Buď by sa mali panicky zmieriť, že mladé už boli a naučiť sa starnúť s gráciou a neriešiť si midraky na mladých ženách, alebo nech sa na to vykašlú a radšej si svoje zvrátene myšlienky nechajú pre seba. Lebo fakt z minulej diskusie mám taký pocit, že niektoré by boli rady aj za takého.
@vanilkovazmrzka
Nechápem odkiaľ berieš tú drzosť mi tu rozkazovať čo ja tebe mám a nenám. Ja ti nemusím nič. Ty si sa tu už sama zaradila svojimi názormi.

novinári by nemali zverejňovať žiadne zaručené informácie kým prebieha vyšetrovanie, to je základné pravidlo, aby sa nemarilo vyšetrovanie, lebo čo ak to urobil niekto úplne iný? ani o tej dievčinke nemuseli písať podrobnosti a jej rodina sa nemusela ukazovať v médiách