icon

Založenie Pay Pal účtu

jezibosorka
25. máj 2012

..ako to funguje, ked po mne kupujuci chce pay pal ucet, ako teraz pozeram na registraciu, a chcu tam cislo karty a niake cislo uctu, ako mi posle peniaze na ucet, ked vie iba moje cislo karty? velmi sa v tom nevyznam,,, dakujem

lili_mia
25. máj 2012

@lauritka mám predstavu .. tak ako ked si cez net dobíjam kredit na mobile .. kredit nabitý ihneď, pár minút a o niekoľko eur ľahšia 🙂

no aspoň * za snahu pre neho, ked už nedostal peniaze 😀 😀 😀

lauritka
25. máj 2012

toto mi doslo z prepravnej spolocnosti.. akoze : 😀

We have been informed by our client Mr Sha Snit regarding the pick-up at your location. We will start the shipment processing in order to enable us to Program it on Our system and make arrangement for the Pick-Up at your residence as soon as possible once we receive the Fee of 150.00EUR..

Mr Sha Nit 😀 sa akoze volal.

lili_mia
25. máj 2012

@lauritka mne už niekoľko týždňov chodí mail .. že mám na účte nevybraté doláre .. môj inteligentný mail to rovno hádže do spamu 😀 😀 😀

lauritka
25. máj 2012

@lili_mia nemas nahodou gmail ???

mne nahadzal do spamu aj emaily z profesia.sk 🙂

lili_mia
25. máj 2012

@lauritka mám .. mne to nejak sám od seba selektuje .. občas kuknem spam a tam rôzne hry, výhry, peniaze na účtoch 😀 😀 😀 možno preto, že mám aj uložené kontakty s koncovkou *.sk, tak selektuje zahraničné maily do spamu, ale klikni si na to, zaškrtni, že to nie je spam .. aj tak to tam pošle?

lauritka
25. máj 2012

@lili_mia no uz teraz nie, uz som to zaskrtla. 😉

jezibosorka
autor
25. máj 2012

@lauritka no ja som sa tomu nerozumela preto som aj tu pisala, no hej, ale pise kratko a strucne right??? 😀

jezibosorka
autor
25. máj 2012

@lauritka ale naozaj to znie ako stíví 😀 to bude urcite on :D

lauritka
25. máj 2012

@jezibosorka no aj mne sa zda 😀 😉

jezibosorka
autor
25. máj 2012

@lauritka uvidim, co mi odpise, dam vediet, asi bude po mne chciet zaplatit kuriera, alebo sa uz neozve,kedze nemam PP...

lauritka
25. máj 2012

@jezibosorka no uvidis;) mozno na teba vytiahne western union. 🤐 😉

jezibosorka
autor
25. máj 2012

@lauritka a ved to by sa dalo aj dobierku s UPS tusim, ved oni su medzinarodny, tak skusim na neho s tym vyst, uvidime 😀 ale ked vytiahne WU tak je to jasne 😠

lauritka
25. máj 2012

@jezibosorka daj potom vediet co napisal 😉

jezibab
25. máj 2012

@jezibosorka nečítala som celú tému, ale krása paypalu je v tom, že nemusíš mať kreditku a stačí debetná karta, ktorá má na zadnej strane trojmiestny číselný kód. Nemá zmysel kvôli paypalu vybavovať kreditku.

monika15
25. máj 2012

to je super vec....
a nie to davanie z ucta do uctu....
uz aby to fungovalo aj na SK tak pekne ako u nas 🙂)))

jezibosorka
autor
26. máj 2012

@lauritka

Yes i want and why are you afraid i do buy many things in slovakia from my own country because i like them ok so make sure you get a paypal account open as soon as possible and send the PayPal details to me for verification ok

toto mi odpisal, ja som pisala, ze PP nemam, ze ze neviem ci este chce,kupu uskutocnit,, tak neviem... rada by som sa tych veci zbavila, ale zase poslem mu detaily a potom zistim,ze to je ten isty co pisal aj tebe... neviem no.... zase nenapisal co vlastne chce...

@jezibab a ake su poplatky nevies? v anglicku, ze je to 1p za mesiac,,, nechcem si dat nieco na kartu, co vlastne pouzijem len raz...

lauritka
26. máj 2012

@jezibosorka za paypal neplatis, len na zaciatku tusim stiahnu nejaku mini ciastku z konta za verifikaciu uctu.

ako detaily mu nedas, das mu len email. ziadne ine detaily nepotrebuje, ked chce poslat peniaze online.
posiela sa to na email prijemcu.
paypal ti oznami, ze ti dosli peniaze, uvidis to aj online.
a potom si to len das vybrat. paypal tp posle behom par dni na tvoj ucet.
cize tohto sa nemusis bat. on to nema ako zneuzit,

paypal pracuje na zaklade zaregistrovaneho emailu.
tam udaje o tebe mat nevude. len meno, ale ziadne bankove udaje.

jezibosorka
autor
26. máj 2012

@lauritka dakujem za info 😉

lauritka
26. máj 2012

@jezibosorka nemas za co. prave paypal je dobry nato, ze ked platis nieco online, tak nemusis zadavat udaje svojej platobnej karty , prave to moze byt niekedy zneuzite.. 😉
paypal to vsetko zariadi . komunikujes len cez email.

jezibosorka
autor
26. máj 2012

@lauritka dakujem a ta verifikacia naozaj trva 10dni?

lauritka
26. máj 2012

@jezibosorka no ja uz mam paypal roky, cize netusim, mozno aj skor. skoda, ze nemas tu potrebnu kartu, to by islo rychlo

jezibosorka
autor
26. máj 2012

@lauritka mam obycajnu visu, ale platim nou cez internet v pohode... no uvidim skusim 😀 a uvidim co na to steve :D a neviem ci by som mu nemala napisat, ze ho uz mam, ze co na to on,, ale zase,ked naozaj platbu posle ,, heh, no zamotane kus to je 😅

monr
26. máj 2012

teraz už paypal nemusí byť spojený s bankovou kartou, dá sa dobíjať prostredníctvom účtu, úplne bez problémov.

@jezibosorka pravdu povediac sa ešte čudujem, že mu stále vypisuješ, pretože ak by to chcel, tak jedná inak. Je to isto podvod. Verím, že chceš predať, ale nedaj sa zatiahnuť do niečoho, čo by si mohla ľutovať.

jezibosorka
autor
26. máj 2012

@monr hej, aj ja si myslim, ze je to podvod, ale ked som uz zacala tak chcem vediet co a ako, mozno sa mi to raz zide,,, neodpisujem mu uz,,,, nemam niake info o nom, a len zahmlieva, precitala som si celu sasu komunikaciu a naozaj je to blud,,, ale uz aspon viem co a ako, keby nahodou mi to bolo treba niekedy 😉

lauritka
26. máj 2012

@jezibosorka tak to by malo ist pridat na paypal ucet. 🙂

lili_mia
26. máj 2012

@lauritka @anjelicek26
baby, dá sa ten pay pal využívať aj pri prevode peňazí z SK do UK? iba prevod, žiadne platenie .. aby sa znížila strata pri kurzovom prevode z eura na libru

molka
26. máj 2012

@lili_mia jasné, dá sa využívať na platenie kamkoľvek. Prevod je zadarmo a okamžite. Ja takto nakupujem z Ameriky, Anglicka, Číny...

anjelicek26
26. máj 2012

@lili_mia - jj ja tak bezne posielam peniaze sestre ci otcovi, ma to okamzite. Len su tam poplatky ked peniaze prijima. A kurzove straty nechapem (?) Ved aj paypal prerata prvevadzanu sumu dennym kurzom 😕

lili_mia
26. máj 2012

@molka nejde mi o nákup, ide mi o to ako poslať rodine euráče do UK, aby sa zo 100 eur nestalo 80libier .. žiadne platenie som myslela za tovar, teda bez nákupu

lauritka
26. máj 2012

@lili_mia prevod, myslis ked zaplatis nieco online niekomu v UK ?? ale musi mat tiez paypal ucet.
mena s tym nema nic, paypal si to vsetko automaticky prepocita.