Založenie Pay Pal účtu
..ako to funguje, ked po mne kupujuci chce pay pal ucet, ako teraz pozeram na registraciu, a chcu tam cislo karty a niake cislo uctu, ako mi posle peniaze na ucet, ked vie iba moje cislo karty? velmi sa v tom nevyznam,,, dakujem
toto mi doslo z prepravnej spolocnosti.. akoze : 😀
We have been informed by our client Mr Sha Snit regarding the pick-up at your location. We will start the shipment processing in order to enable us to Program it on Our system and make arrangement for the Pick-Up at your residence as soon as possible once we receive the Fee of 150.00EUR..
Mr Sha Nit 😀 sa akoze volal.
@lauritka mám .. mne to nejak sám od seba selektuje .. občas kuknem spam a tam rôzne hry, výhry, peniaze na účtoch 😀 😀 😀 možno preto, že mám aj uložené kontakty s koncovkou *.sk, tak selektuje zahraničné maily do spamu, ale klikni si na to, zaškrtni, že to nie je spam .. aj tak to tam pošle?
@lauritka no ja som sa tomu nerozumela preto som aj tu pisala, no hej, ale pise kratko a strucne right??? 😀
@lauritka ale naozaj to znie ako stíví 😀 to bude urcite on :D
@jezibosorka no aj mne sa zda 😀 😉
@lauritka uvidim, co mi odpise, dam vediet, asi bude po mne chciet zaplatit kuriera, alebo sa uz neozve,kedze nemam PP...
@jezibosorka no uvidis;) mozno na teba vytiahne western union. 🤐 😉
@lauritka a ved to by sa dalo aj dobierku s UPS tusim, ved oni su medzinarodny, tak skusim na neho s tym vyst, uvidime 😀 ale ked vytiahne WU tak je to jasne 😠
@jezibosorka daj potom vediet co napisal 😉
@jezibosorka nečítala som celú tému, ale krása paypalu je v tom, že nemusíš mať kreditku a stačí debetná karta, ktorá má na zadnej strane trojmiestny číselný kód. Nemá zmysel kvôli paypalu vybavovať kreditku.
to je super vec....
a nie to davanie z ucta do uctu....
uz aby to fungovalo aj na SK tak pekne ako u nas 🙂)))
Yes i want and why are you afraid i do buy many things in slovakia from my own country because i like them ok so make sure you get a paypal account open as soon as possible and send the PayPal details to me for verification ok
toto mi odpisal, ja som pisala, ze PP nemam, ze ze neviem ci este chce,kupu uskutocnit,, tak neviem... rada by som sa tych veci zbavila, ale zase poslem mu detaily a potom zistim,ze to je ten isty co pisal aj tebe... neviem no.... zase nenapisal co vlastne chce...
@jezibab a ake su poplatky nevies? v anglicku, ze je to 1p za mesiac,,, nechcem si dat nieco na kartu, co vlastne pouzijem len raz...
@jezibosorka za paypal neplatis, len na zaciatku tusim stiahnu nejaku mini ciastku z konta za verifikaciu uctu.
ako detaily mu nedas, das mu len email. ziadne ine detaily nepotrebuje, ked chce poslat peniaze online.
posiela sa to na email prijemcu.
paypal ti oznami, ze ti dosli peniaze, uvidis to aj online.
a potom si to len das vybrat. paypal tp posle behom par dni na tvoj ucet.
cize tohto sa nemusis bat. on to nema ako zneuzit,
paypal pracuje na zaklade zaregistrovaneho emailu.
tam udaje o tebe mat nevude. len meno, ale ziadne bankove udaje.
@lauritka dakujem za info 😉
@jezibosorka nemas za co. prave paypal je dobry nato, ze ked platis nieco online, tak nemusis zadavat udaje svojej platobnej karty , prave to moze byt niekedy zneuzite.. 😉
paypal to vsetko zariadi . komunikujes len cez email.
@lauritka dakujem a ta verifikacia naozaj trva 10dni?
@jezibosorka no ja uz mam paypal roky, cize netusim, mozno aj skor. skoda, ze nemas tu potrebnu kartu, to by islo rychlo
@lauritka mam obycajnu visu, ale platim nou cez internet v pohode... no uvidim skusim 😀 a uvidim co na to steve :D a neviem ci by som mu nemala napisat, ze ho uz mam, ze co na to on,, ale zase,ked naozaj platbu posle ,, heh, no zamotane kus to je 😅
teraz už paypal nemusí byť spojený s bankovou kartou, dá sa dobíjať prostredníctvom účtu, úplne bez problémov.
@jezibosorka pravdu povediac sa ešte čudujem, že mu stále vypisuješ, pretože ak by to chcel, tak jedná inak. Je to isto podvod. Verím, že chceš predať, ale nedaj sa zatiahnuť do niečoho, čo by si mohla ľutovať.
@monr hej, aj ja si myslim, ze je to podvod, ale ked som uz zacala tak chcem vediet co a ako, mozno sa mi to raz zide,,, neodpisujem mu uz,,,, nemam niake info o nom, a len zahmlieva, precitala som si celu sasu komunikaciu a naozaj je to blud,,, ale uz aspon viem co a ako, keby nahodou mi to bolo treba niekedy 😉
@jezibosorka tak to by malo ist pridat na paypal ucet. 🙂
@lauritka @anjelicek26
baby, dá sa ten pay pal využívať aj pri prevode peňazí z SK do UK? iba prevod, žiadne platenie .. aby sa znížila strata pri kurzovom prevode z eura na libru
@lili_mia - jj ja tak bezne posielam peniaze sestre ci otcovi, ma to okamzite. Len su tam poplatky ked peniaze prijima. A kurzove straty nechapem (?) Ved aj paypal prerata prvevadzanu sumu dennym kurzom 😕

@lauritka mám predstavu .. tak ako ked si cez net dobíjam kredit na mobile .. kredit nabitý ihneď, pár minút a o niekoľko eur ľahšia 🙂
no aspoň * za snahu pre neho, ked už nedostal peniaze 😀 😀 😀