Záľuby slobodnej bezdetnej

9. jún 2022

Ahojte,
som slobodná bezdetna. Mam fajn prácu, končím o tretej a mam kopu voľného času. Problém je ten ze sa nudím, nemám žiadne koníčky nič ma nebaví. Dajte nejaké typy čomu sa venujete vy?

tehulka2011
9. jún 2022

Cista provokacia, ale jeden tip by som mala - studovanie pravidiel slovenskeho jazyka 🙂

iffushka
9. jún 2022

Spev, hudobný nástroj, druhá vysoká škola, chovateľstvo

sun_shine_2020
9. jún 2022

zacni studovat jazyky/zlepsi sa v tom ktory uz ovladas, najdi si este jednu pracu a ziskaj nejake nove skills, citaj knihy 🙂

tabakmirka
9. jún 2022

Nejaký jazyk? Čítanie kníh? Beh? Venčenie psíkov z útulku? Kurz tanca? Jój keby som mala veľa voľného času vedela by som ako ho využiť.

mischumischu
9. jún 2022

Vzdelávaj sa, to je najlepšia vec. Študuj jazyky, uč sa nové recepty, uč sa hačkovať či štrikovať... takto mám kamošku, ktorá začala ako samouk hačkovať a teraz hačkuje výrobky a predáva ich. Popri práci fajn privyrobenie a neskutočný relax pre ňu.

danulicek
9. jún 2022

ako slobodná bezdetná som sa v podstate tiež nudila, lebo som mala kopu času a nevedela som ho efektívne využiť. teraz ako matka dvoch detí ti napíšem, že ak by som bola slobodná bezdetná, po príchode domov by som si zacvičila, dala kávu, prihlásila by som sa na kurz maľovania, kurz spoločenských tancov, tiež chodila na plaváreň a s kamarátkou častejšie na kávu.

petronellla87
9. jún 2022

Veľa čítam, naučila som sa hackovat strikovat, na jogu, a teraz sa učím po arabsky

elizabet173
9. jún 2022

nenudila som sa nikdy, ani ako slobodná, bezdetná, končiaca v práci niekedy ešte skôr, ako ty. Mala som koníčky ešte ako študentka a v nich som pokračovala, šport, hudba, kino, priatelia, pes, knihy, pomoc rodičom, mne nestačil čas.

lula3108
9. jún 2022

Ja ked sa nudim tak varim/peciem a teda len z toho vsetci priberame, takze neodporucam😂ale je to veru zabava a zrut casu, kym nieco vymyslis,nakupis,nachystas,urobis a este aj poriadky potom🙈a inak rada chodim na jogu, do fitka, len tak sa prejst sama, bud do lesa alebo kludne aj do mesta, zoberiem si kavu so sebou a chodim a chodim kym nemam 10tisic krokov😄alebo golf je super, idealny sport pre jednotlivca alebo si kup psa a veru sa nudit nebudes😄

lucka_ke
9. jún 2022

študovala by som, teraz popri práci a rodine si idem robiť druhú školu
alebo dlhé prechádzky, jóga, plávanie, bicykel, turistika

maryskas
9. jún 2022

športovať a vzdelávať sa, cestovať, užívať si život

evabb35
9. jún 2022

Keď som bola slobodná a bezdetná, tak si každý v okolí myslel, že mám kopec voľného času, takže nakoniec som voľný čas žiadny nemala.

janinah
9. jún 2022

Čo tak nemyslieť len na seba? Rob niečo v charite.angazuj sa v pomáhajúcich organizáciách....

ajka0207
9. jún 2022

@tehulka2011 má tam nejaké gramatické chyby? Okrem čiarok neviem nič nájsť.

aliziana
9. jún 2022

@ajka0207 má napr. ešte dĺžne (resp. niekde sú a niekde nie) alebo slovo "typy" má byť "tipy" 🙂

ivonadusa
9. jún 2022

tip nemam, ale neda sa mi nevyjadrit, ze to uz je asi psychicka choroba s poukazovanim na gramaticke chyby… nechapem, naozaj nechapem a mam uz alergiu

ivanaks
9. jún 2022

Jóga, pilates, plávanie. Vo väčších mestách bývajú aj kurzy maľovania pre dospelých, modelovania. Môžete sa učiť hrať na hudobných nástrojoch, chodiť do spevokolu, na tanečnú, na jazykovku. Môžte sa chodiť korčuľovať, bicyklovať alebo si zaplatiť nejakú večernú školu a podobne.

autor
9. jún 2022

@tehulka2011 prečo by to mala byť provokácia? Nevieš o mojom živote nič. Myslíš ze v 40tke by som radšej nemala muža, deti, rodinu? Ako byť slobodná, bezdetna a vnútorne veľmi veľmi nešťastná?

melanta
9. jún 2022

Cvičím jogu, občas do fitka, občas plávať, muž chodí do fitka, keď je teplo, tak sa chodíme von korčuľovať. Hovoríme obaja nemecky aj anglicky, každý sa učíme ďalší jazyk, ja som po 40 začala chodiť na VŠ. Občas kino, divadlo, výlet, sauna, masáž, prechádzky. Ak by ti to bolo málo, môžeš pridať vzdelávanie, môžeš sa venovať nejakej dobrovoľnej činnosti (venčiť psíkov z útulku, pomáhať v útulkoch či krízových centrách pre ľudí), môžeš chodiť na rôzne kurzy ako tanec, hudobný nástroj. Nežijeme v Rwande, možností tu máš že ani jeden život na to nestačí.

autor
9. jún 2022

Gramatiku neriešim, ani dlžne, makkcene. Každý predsa vie, že mobil si rad opravuje slová podľa seba 😉 áno viem, že sa píše tipy, ale ze mi to mobil prepísal som si všimla neskoro a príspevok sa už opraviť nedal.

elizabet173
9. jún 2022

sorry, ale v úvodnom príspevku si neuviedla vek. Nemáš vo svojom veku priateľov? Nemáš koníčky? Si v podstate v podobnej pozícii ako moja známa, má už síce o desať rokov viac, je rozvedená, nie je vo vzťahu s mužom, deti dospelé, žijú v zahraničí. Ale má kamarátky, sú štyri, chodia spolu na túry, do kina, na plaváreň, do divadla, na výstavy, na predĺžené víkendy, na dovolenky. Jedna je tiež rozvedená, jedna je vdova, posledná má muža, ale ten je najšťastnejší vo svojej dielni, nechce sa mu nikam. Spoznali sa pri turistike, tri patrili do turistického oddielu, štvrtá sa k nim pridala. Nemáš ani domáce zvieratko?

tehulka2011
9. jún 2022

@ajka0207 uz ti to tu niekto napisal, typy -> tipy

jaroe
9. jún 2022

Normálne trochu závidím🙂Ja som sa nenudila ani ako slobodna, bezdetná. Práca vacsinou min do piatej, aerobik, jazykové kurzy, knihy, občas kino, v sobotu škola, cez skúškové učenie po večeroch😢 .

svetlonos
9. jún 2022

Ahoj, kamaratka po 40 kte v tako istom rozpolozeni ako ty, zacala studovat 🙂 Nemoze sa stazovat na kopu volneho casu a mysel jej to teda tamestnava poriadne 🙂 Prajem ti vsetko dobre

blah24
9. jún 2022

Kolo brusle turistika knizky pes nejake cviceni... Je toho moc
Ja bych nevedela co prvni 😀

tarvika
9. jún 2022

mna bavia stolne hry, rozne sporty, prechadzky, geocaching, pes, zahrada, serialy, ale nie som bezdetna. ak by som bola, pridam nejake kurzy, pravidelne cvicenia, mozno dalsiu vysoku skolu, rpedlzene vikendy s letenkami za par eur. nie je nic, po com tuzis ze by si chcela vyskusat?

ajka0207
9. jún 2022

@tehulka2011 už tiež hlúpnem v tomto online priestore.

mariesell
9. jún 2022

Ahoj, ja ako introvert by som skusila zacat chodit do kniznice 🙂 ak necitas mavaju tam aj casopisy, robia rozne akcie na ktorych moze byt velmi prijemne. Mozes sa skusit spytat ci nepotrebuju pomoc pri akciach. Alebo pri obecnych akciach ak si z mensej obce, tam ruk nikdy nieje dost hlavne pri mdd a tak 🙂 ak tuzis po pohybe tak vo velmi vela obciach a mestach je KST, turistu radi prijmu novych, prihlasis sa na vylet, spoznas peknu prírodu a kde tu s niekym niečo prehodis a mozno spoznas nejaku fajn dusu. A neboj sa skusat nove a odist ked ta to nebude bavit. Ja som v tazkom zivotnom.obdobi skusila kurz vysivky. Predtym.by som sa asi zasmiala keby ma niekto vola ale vtedy mi to strasne dobre padlo a hlavne som sa citila s tymi ludmi dobre 😄 tak vela stastia pri hladani

radkaradix
9. jún 2022

tak ja neviem, co skor.. turistika, malovanie, vyroba domacej kozmetiky, sitie.. niekedy by som najradsej aj tri noci nespala, aby som stihala zrealizovat kazdy moj napad :D

liusa82
9. jún 2022

Aj ja som slobodná a bezdetná ale určite sa nenudim😀 ale to leháro je zase na nezaplatenie po robote to máš pravdu🙂 aj ked tiež si myslim že niekto zase provokuje