Zamestnané žienky, o koľkej večer chodíte spať?
Ahojte. My chodime s muzom spat okolo 23:30 az 00:00. Vstavame o 6h. Vsade citam ze to je malo. Nemam pocit ze som nevyspata, ale je pravda ze mam problem s pozornostou v poslednej dobe. Aj ked idem do postele o 23 tak ň zaspim skor ako o pol hodinu. Akp to mate vy?
Kedysi do svojich asi 18 som mala veľké problémy so spánkom, niekedy som sa až do 4 prehadzovala a nevedela zaspať, a potom o 7 vstávala do školy. Tam boli aj iné príčiny ktoré som potom eliminovali odchodom na privát na vš, potom ako som začala pracovať sa mi aj telo samo naučilo kedy ísť spať. Obvykle som chodila okolo 22-23 a vstavala som o 6,niekedy o 7 (bývala som o 2 poschodia vyššie nad firmou, to boli časy). Teraz odkedy mam deti si musím na večer ísť ľahnúť s nimi keď idú spat, a koľkokrat zaspím s nimi už o ôsmej a potom v noci keď sa zobudím už mi spať nejde. Vid tento príspevok písaný o 2.40 ráno.
@sifonik no... :( Ja az ako kedy,dakedy zaspime.aj o 22, beznejsie postel tak 23-23:30,horsie je,ze su dni,ze neviem.zaspatt a este o 1 som.hore..:(. A vstavame tak 5:15 prvy budim,druhy 5:30-45.. a ano,som nevyspata, spala by som omnoho dlhsie,len prosto,zvacsa sa neda.. a cez vikend je to take,ze muz je ranostaj, tak max.do 8mozem, vynimocne sa podari 8:30-9, co sa mu uz ale velmi nepaci..ale ja sa vtedy aspon trosku dlhsie vyspim a priznam.sa, cez tie vikendy aj zdriemnem.niekedy poobede apson na par minút. Ako sme boli doma chori,tak veru aj vtedy som.okolo 15 nachvilu zdriemla,to je prosto moj cas, aj pocas trhu,ked som.bola.doma,tak som si v tomto case trosku pospala...

@zuzanka.zuzu vynimocne vstavame skor, stiham za 30min vycikama, naranajkovana a vychystana do skolky 🙂