Zasadne bezpečnostná rada pre summit v Paríži?
Ahojte nedá sa mi zaspať, dnes premiér pridal video že zvoláva Bezpečnostnú radu, budú diskutovať o summite na ktorý má ísť do Paríža, údajne o novom vývine vojny a zo skutočnosti vraj "beha mráz po chrbte"
...
Zaujalo ma to v negatívnom slová zmysle....co si o to myslíte?
Ten pňak dreveny nevie nic len sirit strach a udrziavat paniku.
@viestta to áno ale teraz mam z toho iný pocit 🤷♀️
presne ako pise viestta. teraz vzbudi paniku chaos strach a ked sa nic nestane (preco by sa nieco malo???) tak bude vytazoslavne vykrikovat ako to ON cele zachranil.... 😒👎
Premiér povedal, že v Kyjeve nie je vojna. Nemáš sa čoho báť. 😉
A z čoho konkrétne máš strach? ... mne to príde tak, že chce v ľuďoch presne toto vyvolať a potom bude za pekného a chrumkavého ... lebo ON zariadil ... ale joj, netráp sa ... ja som tohto človeka volila a poviem otvorene, hanbím sa za to ... sprostá a naivná som bola.
Strach a paniku šíril Nagy keď kvakal ze keď nedáme nefunkčný systém tak budeme ďalším cieľom Ruska,
Vďaka 500 vojakom nato na našom území sa tak nestalo a nestane, momentálne Španieli.
Teraz som to pozrela. Toto oober-cO.k*t. Tam uz nepomoze ani lobotomia, pretoze ak mu aj gebenu otvoria v nej najdu len kus nekonzistentnej preslopanej hmoty
Tak sám Macron ju nazval-bojova porada.....už to je dosť nepríjemné, plus v rovnaký deň zvolal BR a uverejniť takúto informáciu mi nijako pozitívne nevychadza....
Prosim ta,ukludni sa. Este si si nevsimla,ze Fico rad vyvolava strach v ludoch a manipuluje s ich strachom vo svoj prospech? Su to bludy,co zase siri a zbytocne vyvolava paniku.
@marca12 väčšinu to vnímam rovnako ako si napísala- take bu bu bu....ale teraz to vo mne vyvolalo ozaj obavu...no som zvedavá ci je x neho iba herec ci je to ozaj dačo viac
..
Autorka, chod spat. Zajtra sa nic nestane, nestane sa nic ani v Parizi. Len nas laskavy a dobrotivy sudruh, uz zas pan premiez sa z Pariza vrati a bude vykladat, ze zas zachranil... nas, NATO, EU, UKrajinu, Rusko a vsetko, vratane medvedov v Koprovej doline. Potom uz len zachrani svojich ludi pred basou a jeho misia bude splnena
Ten smerácky smrad založil celú svoju politickú kariéru na klamstvách, manipulovaní a strašení ľudí...
stretnutie v parizi je planovane a nie je vobec tajne. fico siri strach, ze nedopusti, aby nasi vojaci sli bojovat do UA atd atd ... ale ich tam nik nevola a ani neposiela. len siri strach a spolieha sa, ze mu nabehnu rpeferencie. sme clenmi NATO a nasi vojaci by boli nasadeni len keby niekto napadol iny clensky stat nato. a rovnako by nas ine staty branili, UA sa to netyka, nie e clensky stat nato. do vojny nevstupujeme, bude to ako inokedy, tu urobi bu bu bu a vo svete zahlasuje tak, aby si nepohneval zapad. nebude nic blokovat. akurat jeho priaznivci si pozru IBA jeho videa (lebo normalnym mediam uz tito chochoti neodpovedaju, len siria pixoviny na socialnych sietach) a budu si mysliet, aky je to geroj vo svojom strikovanom svetriku ....
.. a teda spomen si - bezpecnostna rada statu onehda za fica rokovala, aj ked ministerke tomanovej niekto vraj otravil psa a aj ked pri urade vlady nasli dlazobne kocky (ktore si tam niekto naskladal) ..... takze bezpecnostna rada statu pod vedenom sudruha fica je ozaj nerelevantny organ ... a to ked SISku dostane mlady gaspar, to uz len bude rososo :(

jedine co mi este napadlo... nevyhlasia nejaky "vynimocny stav" aby mohli rychlejsie schvalovat zakony?
@tykat budu potrebovat. “Nasi ludia” uz su nervozni, a ak to pan premier pokasle, postaraju sa oni o neho. Ani Bahamy mu nepomozu.
@moonlight1210 🙂👍 pravdivo napísané
Je tomu prepnutemu , prepitemu a presexovanemu mozgu sa nedá veriť ani nos medzi očami. Zháňat frajerky, drahé byty zadarmo a hodinky v cene tvojho bytu mu ide najlepšie, takže niekde musí odlákať pozornosť , aby si babky demokratky a im podobní naši ľudia nevšímali čórky vo vysokých kruhoch
Budu rokovat ako ukoncit vojnu, ako prehovorit Zelenskeho, nech sa vzda uzemia. Zbrane dosli, vyrabaju sa nadalej, zvysuje sa tym prinos krajine, ktora vyraba municiu a zbrane a predava potom.
Vsak sa vraj zvysuje dph na Ukrajine aj v Rusku napriek sankciam. Nie, obycajni obyvatelia to nepocitia. Zvysenie je preto, lebo sa prisposobili vojnovemu konfliktu. V Rusku - zbrojarsky priemysel, obrat penazi. Nerozumiem tomu, vsak oni si tie zbrane vyrabaju pre seba. A kupuju aj od Severnej Korey. Cez vikend boli volby v Bielorusku. Putin kantri opozicnych "nepriatelov" uz aj verejne. Aj o Navalnom asi bude rec, bezpecnost novinarov, atd. Samozrej.e aj o obrane clenskych krajin NATO. Myslim, ze Madarsko uz podpisalo vstup Svedska.
Konflikt na Ukrajine je bezvychodiskovy. Putin sa nevzda
Zbytočná panika. Ide o plánovaný summit v Paríži, kde sa očakáva ohlásenie ďalšej pomoci Ukrajine a Fico bude najprv doma rokovať, ako sa na tomto priživiť nech získa nejaké body u svojich voličov.
Z čoho behá mráz po chrbte je jedine to, že kým Rusko je najväčšia hrozba západu, tak náš premiér vyhral voľby na tom, že Rusko medzi riadkami podporuje. Mráz behá po chrbte z toho, že nám tam bude robiť hanbu. Mal ako Viktor radšej ostať doma. A teda neviem, Fico vzbudil v ľuďoch pocit, že na stretnutie prichádza s nejakými super dôležitými tajnými informáciami? Aké už len on môže mať informácie? Rusi ho majú za užitočného idiota a západ našej tajnej službe dôveruje asi tak, ako ja dôverujem bedomovcovi na stanici, že si za vyžobrané peniaze nekúpi chlast. Bože, keď si predstavím, ako nás nechceli do NATO, lebo americký prezident povedal, že sme zmeškali vlak, koľko roboty na Slovenskej strane bolo nutnej, aby sme sa tam prebojovali, koľko spolupráce s ďalšími krajinami, lobbying zo strany ČR a najmä Poľska. A teraz toto...
Tak Česi už ponúkajú vojakov spolu s technikou.
@daren1 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/fiala-summit...
@mateson Tak čo? Tak to, že Fico je jeden slizký klamár, ktorý širi dezinformácie a nenávisť a verí mu len ten, kto má hlavu vymytú proruskou propagandou. Ešte aj keby sa ČR rozhodla zapojiť aktívne do bojov, tak by najprv mala problém obhajiť si to pred partnermi, ktorí by ich odhovárali. Ale keďže sú suverénna krajina, mohli by sa tak rozhodnúť proti voli partnerov. A aký vplyv by to malo na slovenských vojakov? No žiadny, lebo o nasadení našej armády rozhodujeme my.
Niekto straší, niekto klame, iste je ze za Nagy by sme boli prví ktorí by sme ponúkli v rámci bilaterálnej dohody o pomoci, tak ako všetko.