Zatvorenie obchodov cez sviatky
Nechapem načo najprv zatvoria obchody cez sviatky a potom ich opat otvoria.Nič tu nevie vydrzat dlhodobo,aby si ludia nato aspoň zvykli!
A chudaci predavači zas bez oddychu a od rodiny.
Chapem,ze urgentne zamestnania ako lekari,hasici,policajti su v praci ale nikto neumrieme,ak by predavači neboli.
Dufam,ze aj ten D.e.B...0,ktory to vymyslel(ten co stale ma iba pracu so sviatkami a rusi ich)napochoduje do prace ako prvy!
A nech začne v parlamente hned z rana umyvanim zachodov.
To naozaj ide len o konzum tu?
To sme tu len nato,aby sme iba makali a nic okrem toho?To uz ani tie sviatky si nemozme oddychnut?
ANI traja Krali uz pre nas nebudu platit?Ved to je velky sviatok,ktory je dôležitou sučastou Vianoc.
Preco nemozeme byt spolu😰
Momentalne som na materskej a muz stale v praci a este aj to malo času čo mozme byt pokope tomu niekomu tam hore bytostne vadi.
Som neštastna z tejto situacie,sme zotročeni a nemame kúsok času na seba.
Vždy ked isiel sviatok som sa tešila ako male dieta a teraz su už tri fuč!Čo mame z toho života ked sa ledva vidime...
Vela od života nechceme vela,len par volnych dni v kruhu rodiny a ešte aj to tu rušia!
Pride čas ked nam zoberu aj obličky😢
@anonym_678157 už sa opakuješ
@anonym_78b250 keď nechápeš? Tak musím.
@anonym_78b250 keď nechápeš? Tak musím.
@anonym_678157 🤦🏻♀️
Ja len taky vykrik do tmy, ze ked teda na protest chceme daco urobit, nechodme do tych obchodov pocas tych sviatkov. Ved aj tak budeme v robote.
@basska_b to by neprežili 😄 však vidíš čo robia, keď je deň zatvorené, regále berú a po zatvorenom dni repete,.
Tak nech mi tu nikto nepíše, že na predavačkach svet nestojí,no stojí, však by dvere vyvalili keby predavačky neprišli do roboty,to len tu také ramená robia 😁😄
@anonym_678157 🤦🏻♀️
@anonym_78b250 asi tak. Dala som svoj názor,ty okrem debilnej poznámke nič
@anonym_78b250 asi tak. Dala som svoj názor,ty okrem debilnej poznámke nič
@anonym_678157 čo bolo na mojej poznámke debilné?sa pozri na svoje odpovede,tie sú debilné
@basska_b to by neprežili 😄 však vidíš čo robia, keď je deň zatvorené, regále berú a po zatvorenom dni repete,.
Tak nech mi tu nikto nepíše, že na predavačkach svet nestojí,no stojí, však by dvere vyvalili keby predavačky neprišli do roboty,to len tu také ramená robia 😁😄
@anonym_78b250 No nestojí na predavačkách svet, na nikom nestojí, bez každého svet pôjde ďalej.
@anonym_78b250 No nestojí na predavačkách svet, na nikom nestojí, bez každého svet pôjde ďalej.
@gribka1 bože nerieš,sa smejem
@anonym_678157 čo bolo na mojej poznámke debilné?sa pozri na svoje odpovede,tie sú debilné
@anonym_78b250 si prečítaj svoje. Zatiaľ si nič rozumné nedala.
@anonym_78b250 si prečítaj svoje. Zatiaľ si nič rozumné nedala.
@anonym_678157 no ty si tu toho rozumného popíííísala 😅😅😅
@anonym_678157 no ty si tu toho rozumného popíííísala 😅😅😅
@anonym_78b250 nemusíš dávať milión í. Jednoducho nemáš protiargumenty. Ale inak si veľká frajerka 👍🏻
@anonym_78b250 nemusíš dávať milión í. Jednoducho nemáš protiargumenty. Ale inak si veľká frajerka 👍🏻
@anonym_678157 si trápna, už sa vypni
@anonym_678157 si trápna, už sa vypni
@anonym_78b250 môžeš začať.
@anonym_78b250 môžeš začať.
@anonym_678157 až po tebe
@anonym_678157 až po tebe
@anonym_78b250 očividne máš nejaký problém.
@anonym_678157 ja ľuďom nenadávam do chuderiek
@anonym_78b250
@anonym_678157 🤦🏻♀️
@anonym_678157 ja ľuďom nenadávam do chuderiek
@anonym_78b250 autorka robí zo seba chuderu. Predavačky nie sú jediné, ktoré robia. Hlavne nerobia 24/7
@tetapetra🤦🏻♀️
Povolaní,ktoré pracujú cez sviatky je oveľa viac ako len urgentné.
Predavačky sa tešia, že si zarobia. Budú mať voľno cez týždeň, o to neprídu
@anonym_e33a16 voľno cez týždeň je riešenie, všetci sú v práci, v škole, škôlke, užijú si voľno s rodinou, fakt. A mimochodom, aké voľno? Pracovať cez sviatok je zmena navyše, žiadne voľno za to nie je, keďže je sviatok a ľudia sú doma. Zrejme žiadnych predavačov nepoznáš keď píšeš takéto hlúposti.
No neviem kto sa bije o prácu vo sviatok. Po starom bol zaplatený ako odrobený deň a sedeli sme doma. A ze vyjde voľno v týždni? Keď sú deti v škole a muž v práci? Ste odkiaľ spadli? Tu sa podaktorí rútia,kam strčiť dieťa ak bude 6.1. pracovný deň, ja som úplne blažená pri predstave práce napr taký Veľkonočný pondelok
Robím v obchode (v utorok idem dať výpoveď po XY rokoch), vždy máme problémy vyskladať víkendy, predavači sú radi keď majú voľno vtedy kedy aj ich partneri/partnerky rodina či kamaráti. Keď robia cez víkend áno majú voľno cez týždeň ale nemôžu byť s rodinou keďže ti buď pracujú alebo sú v školách, to že ešte aj sviatky budú musieť byť v práci u nás teší asi tak 10-20% zamestnancov.
Robím v obchode (v utorok idem dať výpoveď po XY rokoch), vždy máme problémy vyskladať víkendy, predavači sú radi keď majú voľno vtedy kedy aj ich partneri/partnerky rodina či kamaráti. Keď robia cez víkend áno majú voľno cez týždeň ale nemôžu byť s rodinou keďže ti buď pracujú alebo sú v školách, to že ešte aj sviatky budú musieť byť v práci u nás teší asi tak 10-20% zamestnancov.
@anonym_a41b16 to mate ešte dobre čísla, u nás nikto. Ja tiež nie. Ale zase prežijem, keď musím robit
@anonym_e33a16 voľno cez týždeň je riešenie, všetci sú v práci, v škole, škôlke, užijú si voľno s rodinou, fakt. A mimochodom, aké voľno? Pracovať cez sviatok je zmena navyše, žiadne voľno za to nie je, keďže je sviatok a ľudia sú doma. Zrejme žiadnych predavačov nepoznáš keď píšeš takéto hlúposti.
@ekira1 pracovať cez sviatok nie je žiadny deň navyše.To máš odkiaľ?
@ekira1 pracovať cez sviatok nie je žiadny deň navyše.To máš odkiaľ?
@rozculena odpovedám na komentár, ktorý je pripnutý k môjmu komentáru. Keď si prečítaš, anonym píše, že predavačky predsa za sviatok majú voľno navyše cez týždeň. Preto píšem, že žiadne predavačky nepozná, inak by nepísala také hlúposti. Takže sa spýtaj toho anonyma odkiaľ to má, ja jasne píšem, že odrobený sviatok je zmena navyše.
No neviem kto sa bije o prácu vo sviatok. Po starom bol zaplatený ako odrobený deň a sedeli sme doma. A ze vyjde voľno v týždni? Keď sú deti v škole a muž v práci? Ste odkiaľ spadli? Tu sa podaktorí rútia,kam strčiť dieťa ak bude 6.1. pracovný deň, ja som úplne blažená pri predstave práce napr taký Veľkonočný pondelok
@papaya308 však, ešte si budú musieť brať dovolenky cez sviatky, aby mal kto byť s deťmi. Ale chladnička bude plná a rodiny budú môcť stráviť krásny sviatok v obchode na nákupoch. A máme dve pohlavia, takže najväčšie problémy Slovenská sú už vyriešené..
@rozculena odpovedám na komentár, ktorý je pripnutý k môjmu komentáru. Keď si prečítaš, anonym píše, že predavačky predsa za sviatok majú voľno navyše cez týždeň. Preto píšem, že žiadne predavačky nepozná, inak by nepísala také hlúposti. Takže sa spýtaj toho anonyma odkiaľ to má, ja jasne píšem, že odrobený sviatok je zmena navyše.
@ekira1 ja znova píšem,že to nie je zmena navyše,keď má odrobiť 5zmien,tak odrobí len 5 zmien,nič navyše.
@papaya308 však, ešte si budú musieť brať dovolenky cez sviatky, aby mal kto byť s deťmi. Ale chladnička bude plná a rodiny budú môcť stráviť krásny sviatok v obchode na nákupoch. A máme dve pohlavia, takže najväčšie problémy Slovenská sú už vyriešené..
@ekira1 no lebo otvorené obchody sú už len problém,veď to tak bolo do 2017,len vtedy sa to zaviedlo.Čo ste do 2017teho boli v narkóze?

@anonym_78b250 svet nestojí na predavačkach. Môže odísť. Je kopec zamestnaní, ktoré idú aj sviatky o týchto sa nevravi a nepíše. To, že som to napísala, neznamená,že sa sťažujem. Alebo máš ten pocit?
@anonym_678157 už sa opakuješ