Zázračná maska Bio Lab
Ahojte! Práve som na nete natrafila na zázračnú masku BIO LAB na všetky nedokonalosti na našom tele - od akné cez jazvy až po strie.
Poznáte prosím túto masku, ktorej viditeľné výsledky sú už vraj po jednom dni, resp. máte s ňou skúsenosti? Zaujímala by ma aj jej cena. 😉
Ahojte, chcem sa spýtať, že keď som si objednala tú masku a nechcem ju, čo mám robiť? Platí sa až keď príde kuriér, tak ju jednoducho neprevezmem? ďakujem
Ahojte...chcem sa spýtať...masku som si naniesla na tvár a je priesvitná...má to tak byť?...na obrázkoch je biela.
Ďakujem
@mijka0 napriek tomu,ze na obrazku je biela,tak si si ju natrela...predpokladam,ze hovorime o maske bio lab,o ktorej nie su relevantne informacie..
Tak ti si ina kaskaderka
Je to podvod.
@lilianka111 presne to urobíš 🙂
caute baby,ja som dnes masku pouzila 3.krat...ide mi hlavne o pigm. skvrny,ktore sa mi spravili v druhom tehotenstve...dam avizo ako fungue..teraz je este priskoro...inac ja som mala v krabicke aj letak v slovenskom jazyku
no som zvedava ako dopadnete baby 🙂 budem to tu sledovat aj ja , mne to poslala kamoska cez fb ze to nasla ze ktovie ci to je pravda ak to zaberie kupujem aj ja 🙂 ak nie tak ich nahlasim ze az 🙂)) dufam sa vam da verit......aj ked myslim ze tym co sa da verit napisu ze sa nic nezmenilo 😀 ale za tie peniaze drzim palceeeeeeeeeeeee 😅
ahoj,ako pokračuješ s tou maskou?niekde na FB som čitala,že sa niekto po nej vyhadzal,no niekomu sa zda ,že nerobi zle reakcie.Ty po prvom použiti,všetko ok?ako si na tom teraz??Ohromne ma to zaujima,Dakujem Iveta
@bluehorses ty si iný detektív 😀
ahoj,ako si na tom s tou maskou?
ahoj,a mna to tak neskutočne laka aj napriek tomu všetkemu čo tu čitam. 😉
no baby nic moc zatial u mna..ako zda sa mi ze trochu zosvetluje pigmentove skvrny ale na plet mi vobec nerobi dobre..takze kaslem na nu,uz ju nebudem pouzivat :p
ok,si velmi mila,dakujem ti za info,kašlem na tu masku,ešte raz diiiik 🙂
@adriana84 ja mam taktiež tu masku použila som ju zatial 4 krat ale zatial žiadnu zmenu nevidim.ako ste na tom vy?ja si myslim,že to je podvod.
@lilianka111 ahoj ako to dopadlo? ja som urobila to iste ale hned som to stornovala no uvidime, ty si to neprebrala?
ja som to hned stornovala ale ak mi pride ta maska aj tak a nepreberiem ju - poviem ze to je omyl tak by to malo poslat spat a mam pokoj ci ako?
@nostalgia03 ja tiez nic, skor k zhorseniu,strasne upchava pory..ako totalny blud je to :p zasa som zbytocne vyhodila peniaze :/
no ja som tiez stornovala,odpisali ze ok,ze stornuju a na druhy den tu bol kurier....ja som nebola doma,mama prevzala dobierku :p tak akoze uz som vyskusala...ale fakt baby nedajte sa oklamat..somarina totalna
@bluehorses ........no do kelu,ty si iná špioooonka,hihi,perfekt,palec hore. 😀 😀 😀
No tak vidim, ze moje podozrenie sa potvrdilo...je to len komercny blud a niekto zasa raz zaraba na trapeni inych...Ja by som sa namazala aj kravskym lajnom, keby som vedela, ze mi to pomoze 😀 ale tak tu citam, ze ta maska nezabera, aspon teda nevyhodim za nu peniaze. Dik kocky za info. 🙂
ja som im to napisala asi x ze to neprevezmem nech si to laskavo stornuju, aj odpisali ze to stornuju tak len nech cosi pride...pekne krasne im to poputuje naspat 🙂
Ja som si ju objednala tiež,ale po prečitani niektorych veci,som si to rozmyslela a včera mi volal kurier,dobry deň pani mam pre Vas zasielku,brrrrr,vravim,prepačte,už ju nechcem,možte to vratit?Vraj može,tak reku vdaka a dovi. 😀 😀 😀 38e som ušetrila,radčej si dam daky žihlavovy čaj na ten moj ksichtik a zadarmo
. 😅
@anatalia77 presne super biznis 😀 staci si dat zalezat na stranke,opisoch a hlupy slovaci a cesi naletia!!! :D najlepsie sa zaraba na pripravkoch proti akne a na chudnutie :D vymyslime nieco a par milionikov bude na konte 😵
Dobrý deň stala som sa obeťou tohto podvodu! Je to do neba volajúci podvod, kde sa skupina ľudí riadne na tomto klamstve nabalí a nič sa im nestane :( Spojme sa a podme konať! Niečo nejaký spôsob ako ich vystrnadiť z nášho slovenského webu, veď oni klamú ľudí je to nechutné! Fuj. Predávajú masku za ani nie 5 korún, ktovie odkiaľ ktovie s čím namiešanú! Musíme niečo urobiť, nemôžu sa len nabaliť a nemôže im to prejsť! Žiadne extrakty z ovce, slimákov či kaviára - to je blud!!!! Je to fejk !!!! som zúfalá, lebo tak ako oklamali mňa oklamú dalších slušných slovenských občanov :(((, kt. im naletia a to ma veľmi mrzí:(( preto ktokoľvek - kto by mal nejaký nápad ako s nimi zatočiť - nech mi napíše. Ved NEMOZE DONEKONECNA VO SVETE VITAZIT ZLO!!!! Dakujem Vám a prajem vš. čitateľom modrého koníka pekný deň!
Moja skusenost: vyrobok bol dodany promptne, avsak, na druhy den som chcela výrobok vratit , nakolko moj dermatolog mi ho neodporucal z dovodu alergickej reakcie, v mojom pripade. Dna 12,O4, mi z firmy odpisali, ze moju ziadost o vratenie vyrobku a peniazi postupili na Reklamacne oddelenie, na moje dalsie maily, ze sa nejedna o reklamaciu, jedna sa o to, ze vyrobok konkretne ja pouzivat nemozem a ziadam o vratenie uhradenej sumy rovnakym sposobom, akym bol mi dodany vyrobok, Odvtedy ziadna odpoved ani na moje opakovane maily. Z toho vyplyva iba jedno, ze sa jedna o neserioznu firmu, ktora sa iba chce nabalit necestnym sposobom. Takze o kvalite vyrobku mam velke pochybnosti.

No baby...takže mne tú masku objednali kamošky na narodky...prišla mi nadruhý deň od objednania...práve to mám v ruke a idem si to nahodiť...uvidíme čo z toho bude 😕