Zdieľajte svoj najhorší zážitok v živote
Aky to bol? Vylejme si ❤️iecka, podporme sa, postazujme si
Pri takýchto témach si človek uvedomí, za koľko vecí treba byť vďačný lebo nie sú samozrejmé :( mrzí ma všetko čím ste si museli prejsť
Keď som ráno v jeden sviatok neskor vstala a zistila som, že mama je mŕtva v posteli... Mala 50r a bola zdravá.. možno keby som nevyspavala do 9tej, tak viem nieco urobiť.. odvtedy neviem dobre spať..
@alickapusinka to mi je velmi ľúto… máš pravdu, radšej nejdem polemizovať 😥😥
@bluka2 boli prípady že sa stratilo dieťa dospelý po rokoch našli tam j 20 rokov až potom ho vyhlásia za mrtvého. Ale ak stratíš dieťa TI zomrie už nádej nemáš žiadnu vtedy zhasla aj ta posledná. Pričom ak je nezvestný vždy v sebe ten človek a rodina čo hľadajú príbuzného vždy v sebe živia akú takú nádej. Ale ak vidíš že ho dávajú do studenej zemi v drevenej truhle toto máš navždy pred očami. Nikdy na dieťa s vlastnej krvi nezabudneš. To psychické týranie sama seba po smrti dcéry neviem od seba odohnať .Každý deň rozmýšľam prečo prečo prečo ONA.
@jana_eyre_2 vieš čo, ak ťa to upokojí, nám na VŠ profesor hovoril, že takéto úmrtia sa stávajú medzi 4-5. hod ráno. Súvisí to s meniacim sa biorytmom a teplotou tela a ešte ďalšími vecami. Čo tým chcem povedať- aj keby si vstala o 6.-7. nebolo by v tvojich silách pomôcť. Nevyčítaj si to.
Po 12 rokoch rozvod....celkovo sme boli spolu 15 rokov...v tej dobe šok keď sa to stalo hrôza dneska ok dom rada lebo ma podvádzal.....
A choroba môjho dieťaťa najhorší autizmus nevie sáme jesť žujem mu..,nevie hovoriť nerozumie mi je na plienkach už veľké dieťa 8 ročne....nikdy nebude vedieť čo je to život v pravom slova zmysle..,každý deň a noc má zožiera myšlienka čo bude keď ja tu nebudem..,..
A keď mi zomrela moja milovaná stará mama
@jana_eyre_2 preboha☹️
@jeliz59 to ma
Mrzi 😭
Bože baby, na niektoré z vás toho bolo uvaleného až až 😢 Musíte byť strašne silné, keď ste dokázali prežiť a nezblázniť sa z toľkých rán, hlavne smrť deti, a do toho ďalšie veci. Už len smrť dieťaťa je veľa, a keď niektoré ste prežili k tomu ešte aj iné rany....
Ja som prišla o tri deti ešte v brušku do 3mesiaca, ale to je nič oproti tomu čo všetko ste niektoré museli prežiť.
@katuskamala1 áno,čakám.a ďakujem.
Len ja mam pocit ze autorka len vyhladava senzacie..?
Moja sesternica jej tiež 3 deti zomreli ako babätka, muž zomrel do 50ky, a otec, ked bola mala..Podla mna toto nemôže byt nahoda..nejake zlo tam pôsobí
Dám trošku nádeje, do ťažkých životných príbehov.
Máme tetu, už skoro 80 ročnú.
Sestra jej zomrela ešte ako bábätko, brat sa narodil postihnutý, do toho vojna a jej dopad. Keď nemala ani 20 rokov, vydala sa, mali spolu malé bábo, krásny šťastný život. Ale manžel jej zomrel pri nehode v práci, ostala sama ani nie s ročným synom, vtedy bola iná doba, takže nezabezpečená, netušila, čo bude robiť.
Najlepší kamarát jej manžela jej povedal, že si ju vezme, postará sa o ňu a aj o dieťa, vychová ho ako vlastné. Neskôr, keď rodičia nevládali, začali sa starať aj o nich a o jej postihnutého brata.
Časom sa do seba zamilovali a to, čo majú medzi sebou, som nevidela ani len v romantických filmoch.
Sú spolu skoro 60 rokov, vždy ako zamilované hrdličky, stále si krásne hovoria peknými prezývkami, robia pre seba maličkosti, chodia spolu za ruky (a nie preto, že sa musia navzájom o seba opierať kvôli veku 😁),... a to si prešli ešte ďalšími veľmi ťažkými vecami v živote.
To človek musí vidieť, aby pochopil. Pre mňa osobne sú relationship goals.
Taká láska sa často nevidí a pritom začala takou tragédiou.
@karolinakr prrsne aj ja hovorim.Alebo ked napr traja ludia zomru z rodiny na rakovinu v mladaom veku to tiez nieje nahoda.
Ja som este nedavno mala depky.. az ked teraz co sa stalo (pisala som vyssie) by som sa najradsej nakopala,ze preco som mala uzkosti a depresie ,preco?!ked mi nic nechybalo.. taku zlost mam na seba neuveritelnuuu. Az teraz viem,co je mat zovretu hrud,plnu bolesti a srdce akoby pokrcene ci polamane a naozaj neviem ako to zvladnem dalej bez liekov...
Este spomeniem velmi smutne zivoty...
Poznala som zienku,ktorej v dome uhoreli oba deti (skolkari) a manzel.
Poznam chlapa, ktoreho zena dostala pri poslednom porode rozsiahlu mozgovu prihodu, zienka zial uz zo zivota nic nema..
Poznam zienku,mali dokonaly zivot az do nehody (nie jeho vinou)jej manzela,vratili jej ho z nemocnice bez vedomia a pohybu,robi pokroky,ale uz nikdy nebude mat mozog v poriadku ak chapete..nehovoriac,ze fyzicky je viac ako zle na tom.
Poznam chlapika v mojom veku,ktoremu zomrel otec ked mal 2r, mamka ked mal 12r a sestra ked mal 15r. Ostal sam jak prst,a tak je tomu i doteraz, jedinu vaznu znamost mu prebral kamarat..
Vážme si čo máme,i ked mame srdcia zlomene,lebo i horsie sa ludia maju.. A ti,co za najhorsi den vrtanie zubu - ako uprimne zavidim.dala by som si takto ako vy bolestivo vrtat kazdy den len aby mi mamka nezomrela takto necakane..
@katuskamala1 krasne napisane a smutne zaroven
@alickapusinka 😭....vtedy ešte áno. Nakrátko...
@jana_eyre_2 😢och aj moja zomrela 59 ročná.Tvoja ešte mladšia.
Všetky ste hrdinky veľmi veľa utrpenia čítam.Az mi slzy tečú môj život je naozaj krásny, keď to citam
@mamutka narkóza môže aj toto spôsobiť... aj keď väčšinou majú po nej deti rehotavé stavy. 🙂

@abbey1 strašne