Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
@kvetinka75 A vlastne nie, nepotrebuješ psychológa, veď tie sú tu predsa. Na základe pár riadkov Ti presne povedia aká si, čo si zač ☺️
@valeria_h tak to už viem, musím dnes poďakovať za ne 😉.
@eludka ano, isla by som tak aj vecer alebo bez muza. Po nejakych nebezpecnych tmavych malo frekventovanych miestach a pod. by som nesla ani v skafandri, takym miestam sa vyhybam. A kvoli bezpecnosti nosim kaser (vzdy, bez ohladu na oblecenie) a ovladam sebaobranu, a nie dlhe rifle a mikinu 😉 To ma pred pripadnym nasilnikom neochrani. Dobre naucena sebaobrana a kaser ano.
A na plazi som v plavkach, tolko k tomu "co chodia po meste ako na plazi"
@kvetinka75 mne je z teba zle čo tu predvádzas a čo ste spolu s daniela a tykat predviedli na piatej strane diskusie je neuveriteľne ... Mimochodom podľa tvojej primitívnej "logiky" o druhej strane pohľadu a akcií a reakcií by mal byť napríklad všetok tovar v obchodoch zamknutý, veď predsa nebudeme provokovať chudatka zlodejov, no nie? A nie šaty robia človeka ale to že sa dokáže ovládať a nechova sa ako zviera.
@zuzana76 toto je úplne pekne oblečenie, ktoré nosím aj ja 🙂 až na ten rolák, tie nemusím.
@bonboniera vieš čo, keď ti je zle, daj si niečo na ukľudnenie a nerieš normálne názory ľudí. Mne je zle zase z takých, ktorí si myslia, že môžu všetko a všetko je povolené a potom sa nestačia diviť, čo sa okolo nich deje.
Ale čomu sa vlastne čudujem. keď vidím, kam tento svet speje...
@lenkakravcova to, ze ked tu niekto spominal rolak, tie nosim len v treskucej zime
@kvetinka75 svet speje kam speje vďaka ľuďom ako si ty. Dúfam že máš dcéru 🙂
@kvetinka75 aj ja som to uz videla.. top ako podprsenka. Alebo to bola podprsenka?
Ale ja nemam potrebu sa pohorsovat, ani si nemyslim, ze nositelka je lahkych mravov a pochybnej moralky, ktora si tym koleduje o sex. agresiu (aj ked by Len verbalnu)...Ok, mozno mi prebehne hlavou, ze kde ma sudnost a potom uz vypustam. Pretoze, co robi cudzia zena, to mi je jedno. Nijako na mna nevplyva..
Ako to chces ty, prip.autorka riesit?
Co sa da vlastne celym tym pohorsovanim a odsudzovanim dosiahnut?
@fantaghiro21 paci sa mi to zovseobecnovanie a zjednodusovanie... Ten obraz, kde jednoducho skupina, kt. hovori o respekte, musi byt nevyhnutne ta ista, kt.doma respektovat nevie. Naozaj?
Naozaj su to ti isti ludia, ti , co pisu na jednej strane o respekte a na druhej su schopni Len nenavisti?
Lebo podla mna to tak nie je. Ano, urcity prienik urcite bude, hranicne povahove crty moze mat dost ludi, ale taketo zovseobecnovania nikdy celoplosne neplatia...
Ano, so "zlatou strednou cestou" ma mnoho ludi problem. S tym suhlasim.
Ale nemyslim si, ze autorka chcela prave na toto poukazat a porozpravat sa, ako to vnimaju ine zeny.. to by volila iny ton. aj ked, teda, mozno aj ano, ale zvolila pomerne agresivny, moralizujuci a obvinujuci ton, preto su tu reakcie ake su... A este to absurdne zdovodnila, ze to riesi, lebo sice o 50r muza sa neboji (akoby vek bol limit), ale o syna ano.. cize aj ona spaja nesuvisiace veci...
Pride mi to Ako taky vykrik do tmy..
styl obliekania sa podla mna nepriamo spaja aj s kulturou naroda a inteligenciou. Napr v takom Mexico city by ste nemali problem vidiet dievcata oblecene ako na hornom obrazku, ano, aj kvoli klime, ale najma inteligencne je Latinska Amerika na tom horsie ako Europa, temperament iny. Samozrejme aj tam, zeny, ktore maju nejaku uroven a vzdelanie, tak sa obliekaju patricne podla toho. Este beriem, ze mlade dievca, teenagerka kopiruje kazdy modny vystrelok, raz z toho vyrastie. Ale zeny 25 + aby sa tak obliekali, tak tam to ja vidim uz na nieco ine.
Môj skromný názor - vždy budú po uliciach chodiť ľudia s rôznym štýlom, extravaganciu. Mnoho ľudí svoju osobnosť, svoj myšlienkový smer etc. prezentuje skrz oblečenie. "Šaty robia človeka" je myšlienka plne zodpovedajúca. Nie každý má vycibrený vkus a dobrý štýl, i to sa prejaví na jeho oblečení. Je nesmierne dôležité dodržiavať zásadu primeranosti - človek by sa mal obliekať primerane veku, postave a príležitosti. Je iné obliecť sa do práce, voľný čas či rande...Nedá mi ešte jednu poznámku, keď som bola mladá bola som tiež výstredná, to sa samozrejme vekom, skúsenosťami mení, čo ale neznamená, že som upustila od rifľových kraťasov, či mini šiat...Nebuďme až takí kritickí voči mladým, ktorí sa hľadajú.., Kedy, ak nie teraz môžu experimentovať v obliekaní. Oblečenie je vizitka človeka. Berme to tak...nechajme každému slobodu v prezentovaní samého seba 🙂
@bonboniera áno mám , našťastie má veľmi dobrý vkus a vie ako sa obliecť do spoločnosti.
@viestta a co ak rodina,ktora vedla mna lezi na plazi je spokojna s tym,ake vulgarne vyrazy medzi sebou pokrikuju a su stotozneni s tym,ze ostatni ich mozu povazovat za hlucnych a neslusnych? to,ze je niekto stotozneny so svojou volbou a spravanim neznamena,ze to nema nepriamy dopad na spolocnost okolo.ale to je jedno,ja nie som za zakazy a obmedzenia,lebo co nevychadza z vlastnej vnutornej motivacie je marne,ale verim tomu,ze urcite cinnosti a casti tela proste patria do sukromia.to je vsetko.
Úplne, ale úplne s tebou súhlasím. Normalne mi z duše hovoríš. To čo chodí po ulici je každým mesiacom horšie a horšie.
@zuzana76 áno, presne to som myslela, tiez ženy sú krásne oblečené a stále sú pri tom sexi.
@babo561 🙏🙏

@katka700 ale tá sa musí držať kráľovského protokolu