Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
@nelicefo dííík už je to skoro OK 😉
@titkovamiriam super...to som rada. 🙂
no vsak nas to skolilo postupne vsetkých,nastastie taka lahsia forma-kolegovia su chorý už vyše tyždna a u kolegine doma je črevna chrípka no des 😠
@titkovamiriam No pekne 😠 😠 😠 U nas to uz bolo nastastie tak hadam to uz bude ok. 😕
ahojte kočky 🙂
tak ja si dnes balím moju baletku 😠 ☹ 😢 ani za svet jej nechce klesnúť teplota!!!
som zvedavá, kto bude ďalší 😠 😠 😠
u nas uz konecne pokoj 😉 no este tak do utorka budem s marekom doma a potom uvidime kolko kto vydrzi 🙂
my grádujeme, grádujeme 😠 teda Lulu ☹
ale bola včera aj chvíľku sranda, baby majú naraz menzes 😀 sa smiali že si závidia 😀 😀
Ahojte, môžem sa pridať aj ja k vám. Tiež mám doma začínajúcu puberťačku. Bude mať 10 rokou a metie to nou už poriadne, niekedy si myslím, že pri nej vyskočím z kože. A tie jej pohoďácke hlášky ako napr. čo húkaš šak voda teče ma vedia dostať. Neviem či mam plakať alebo sa smiať.
ked vas tak citam som rada že mam ,,len,, chalanov 😀 😀 😀 😀
Ahojte devy 🙂 chcela som Vam len zazelat pekny cas a vyzdravenie.. A na margo nasho pubertalneho problemu len tolko este, ze nasa vybuchujuca pubertacka ma nejake zazracne piánko uz asi dva tyzdne, vyrovnala sa s tym, ze je uz v skolskom rezime, ze nechce aby som jej stale pripominala Lunik IX, tak sa aj celkom snazi udrziavat poriadok v izbicke a drza je tak max raz denne. Tesime sa a drzime si palce. Uspesny start do noveho tyzdna vam vsetkyyyym zelam 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nelicefo seeerus 🙂 nedokazem poradit, jedine sa co sa mi potvrdilo, ze nabehnutim na skolsky rezim a vytrvalym pozadovanim plnenia dennych povinnosti a potom odmenou v podobe volnosti vyberu dalsieho programu... sa mrna ukludnila, lebo pochopila ze jej to prinasa vyhody. Neni to bohvieco (vykaslala sa na kruzky, beha vonku s kamoskami, alebo sa dlhe hodiny vykruca pred zrkadlom, alebo si cisti plet, alebo cumi do pocitaca), ale aspon sa uz nestresujem teraz v tehotenstve, babuliatko moje malicke ma konecne normalnu pohodovu maminu... Uvidime co prinesu dalsie dni 🙂 Krasny weekend prajem
@nelicefo mala som najskor krasny trblietavy,ale spadol mi a pukol sa. bol umely
Teraz mam taky silikonovy cierny a je lepsi..odolnejsi co ja hlavne pri malej ocenujem kedze ona sleduje na nom rozpravy cez youtube 🙂
Davam ju spat teraz ked zaspi hodim foto🙂
A este odporucam ochranu foliu na displey 🙂

@titkovamiriam skore uzdravenie prajem 😉