icon

Život s dospievajúcimi deťmi

nelicefo
13. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂

nelicefo
autor
12. okt 2011

@titkovamiriam skore uzdravenie prajem 😉

titkovamiriam
12. okt 2011

@nelicefo dííík už je to skoro OK 😉

nelicefo
autor
12. okt 2011

@titkovamiriam super...to som rada. 🙂

titkovamiriam
12. okt 2011

no vsak nas to skolilo postupne vsetkých,nastastie taka lahsia forma-kolegovia su chorý už vyše tyždna a u kolegine doma je črevna chrípka no des 😠

nelicefo
autor
15. okt 2011

@titkovamiriam No pekne 😠 😠 😠 U nas to uz bolo nastastie tak hadam to uz bude ok. 😕

mimikyky
15. okt 2011

ahojte kočky 🙂
tak ja si dnes balím moju baletku 😠 ☹ 😢 ani za svet jej nechce klesnúť teplota!!!
som zvedavá, kto bude ďalší 😠 😠 😠

titkovamiriam
15. okt 2011

u nas uz konecne pokoj 😉 no este tak do utorka budem s marekom doma a potom uvidime kolko kto vydrzi 🙂

mimikyky
16. okt 2011

my grádujeme, grádujeme 😠 teda Lulu ☹
ale bola včera aj chvíľku sranda, baby majú naraz menzes 😀 sa smiali že si závidia 😀 😀

norita
16. okt 2011

Ahojte, môžem sa pridať aj ja k vám. Tiež mám doma začínajúcu puberťačku. Bude mať 10 rokou a metie to nou už poriadne, niekedy si myslím, že pri nej vyskočím z kože. A tie jej pohoďácke hlášky ako napr. čo húkaš šak voda teče ma vedia dostať. Neviem či mam plakať alebo sa smiať.

mimikyky
16. okt 2011

@norita vitaj medzi nami 🙂
tie hlášky 😀 to by sme aj knihu mohli napísať 😀

titkovamiriam
16. okt 2011

ked vas tak citam som rada že mam ,,len,, chalanov 😀 😀 😀 😀

dazdovka
16. okt 2011

Ahojte devy 🙂 chcela som Vam len zazelat pekny cas a vyzdravenie.. A na margo nasho pubertalneho problemu len tolko este, ze nasa vybuchujuca pubertacka ma nejake zazracne piánko uz asi dva tyzdne, vyrovnala sa s tym, ze je uz v skolskom rezime, ze nechce aby som jej stale pripominala Lunik IX, tak sa aj celkom snazi udrziavat poriadok v izbicke a drza je tak max raz denne. Tesime sa a drzime si palce. Uspesny start do noveho tyzdna vam vsetkyyyym zelam 🙂 🙂 🙂

norita
16. okt 2011

@mimikyky no tak to áno alebo celovečerný film natočiť

nelicefo
autor
19. okt 2011

@norita joj moja pises o mojej prdole???? 😝 😝 😝 😝a vitaj medzi nami

nelicefo
autor
19. okt 2011

@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nelicefo
autor
19. okt 2011

@dazdovka Jooooooj a to ako si dosiahla????? aj ja chceeeeeeeeeeem 😎 😎 😎

norita
21. okt 2011

@nelicefo Ahoj, ďakujem za privítanie. Chodím sem sporadicky pretože niekedy nestíham aj celý týždeň sem nakuknúť. Ako pri deťoch, poznáš to?

nelicefo
autor
21. okt 2011

@norita Jasné poznám. Ja cez týždeň tiež nič nestíham 😝

dazdovka
21. okt 2011

@nelicefo seeerus 🙂 nedokazem poradit, jedine sa co sa mi potvrdilo, ze nabehnutim na skolsky rezim a vytrvalym pozadovanim plnenia dennych povinnosti a potom odmenou v podobe volnosti vyberu dalsieho programu... sa mrna ukludnila, lebo pochopila ze jej to prinasa vyhody. Neni to bohvieco (vykaslala sa na kruzky, beha vonku s kamoskami, alebo sa dlhe hodiny vykruca pred zrkadlom, alebo si cisti plet, alebo cumi do pocitaca), ale aspon sa uz nestresujem teraz v tehotenstve, babuliatko moje malicke ma konecne normalnu pohodovu maminu... Uvidime co prinesu dalsie dni 🙂 Krasny weekend prajem

nelicefo
autor
24. okt 2011

@dazdovka Wow super teda.gratulka. 🙂))))

A čo kočeny moje ako si tu nažívate? 🙂

norita
26. okt 2011

@nelicefo Ahoj, čo mate nové. Naša puberťáčka teraz seka dobrotu lebo chce isť na prázdniny ku sestre.

nelicefo
autor
27. okt 2011

@norita Super.

Aj naša kočka seká dobrotu...chce totiž IPhone. Ale tá cena...akože pre 13ročné decko... 😕 😕 😕

norita
29. okt 2011

@nelicefo Tak toto poznám naša herečka si rozbila telefón a chce novy odo mňa . Joj moja ked si nevieš vážiť svoje veci tak si naň zarob. No ale bola urazená. Že či to myslím vážne, reku vážne.

nelicefo
autor
29. okt 2011

Ahojte. Tak včera v Orange ma nahuckala na ten Iphone. Tak verím že už bude vzorná dcéra. 🙂

@norita No tohoto sa bojím. Tie mobily sú už teraz také citlivé 😕 😒

janka2110
29. okt 2011

@nelicefo dobra kupa🙂
Mne uz spadol asi 5-6x a stale ide 🙂

nelicefo
autor
29. okt 2011

@janka2110 Hej? Si ma potešila. Lebo moja je taká motka pomotaná. 😅 😀 Ešte jej chcem objednať ten ochranný obal radšej 😝

janka2110
29. okt 2011

@nelicefo som zabudla ja ho mam v obale.
Bez obalu by bol asi uz na marne kusky...

nelicefo
autor
29. okt 2011

@janka2110 No veď toto...ozaj aký máš ty? 😅 Nech kúpim nejaký kvalitný. 😝

janka2110
29. okt 2011

@nelicefo mala som najskor krasny trblietavy,ale spadol mi a pukol sa. bol umely
Teraz mam taky silikonovy cierny a je lepsi..odolnejsi co ja hlavne pri malej ocenujem kedze ona sleduje na nom rozpravy cez youtube 🙂
Davam ju spat teraz ked zaspi hodim foto🙂
A este odporucam ochranu foliu na displey 🙂

janka2110
29. okt 2011

@nelicefo mala spi tak prikladam foto
ten prvy je taky ako som mala predtym co sa pukol..len ten bol fialovy 🙂
Som si kupila vtedy 2ks
a ten druhy je ten gumeny 🙂