icon

Zlá kúpa a reklamácia

jajusinka
26. mar 2013

Ahojte mamičky 🙂 Mám jeden problém a neviem ako si s ním poradiť. Kúpila som si tu na koníku od jednej pani kočík na fotkách bol pekný a bolo aj napísané že je trošku poškodený užívaním ale že to dala prešiť a vymenila aj striešku pretože bola dopraskaná. Ale neuviedla že sa jej tam zlomila tyčka ktorá spája konštrukciu (bolo to odfotené zo zadu ale ja ako lajk som si to vôbec nevšimla), a že ten kočík sa nedá ľahko ovládať, dokonca by som povedala že veľmi ťažko pretože predné koliesko sa netočí do strán ako by malo ale musím dať na zadné a tak odbočiť čo mi pri dvoch deťoch absolútne nevyhovuje pretože doteraz som kočík ovládala jednou rukou. A po kontaktovaní predávajúcej mi povedala že nieje ochotná vziať ho späť že kde by k tomu ona prišla 😒 . Poraďte mi prosím ako pokračovať a či vôbec má význam sa z niekym dohadovať. Ďakujem ☹

doliva
26. mar 2013

Ja som taka rada že kupujeme kočík od známej lebo viem že je to jedna zodpovedná osoba...ja osobne keby som kociar nevidela ani nekupila

jajusinka
autor
26. mar 2013

ved ja som nato tiež nikdy nebola uprednostnovala som osobný odber, dokonca mi ho bol zobrať švagor lenže on ho neskúšal a prišli sme nato až ked som naložila drobčeka a chceli sme ísť von.