icon

Zlé energie v byte

bambinkaa
18. apr 2012

Ahojte, som presvedcena, ze mame v byte dlhodobo zle enrgie. Vedeli by ste mi poradit ako sa ich zbavit? Je tu citit stale napatie, nervozitu, aj dieta je nekludne.

bambinkaa
autor
19. apr 2012

@kamilka22 ano z niektoych ludi tiez citit taky negativizmus. Dnes sme sa dohodli s panom fararom, ze pride buduci tyzden vysvetit. Inak teraz mi Manzel hovori, ze v obyvacke co mame tie velke repraky, ze maju v sebe velke magnety ako moja hlava 😕 😖 a este su tam k tomu take zosilovace, ci co. 😖 Pod vchodovymi dverami je wi-fi a za nimi ta vytahova sachta s elektro. skrinkou. To je ten pas, ktory je mi neprijemny.

kamilka22
19. apr 2012

@bambinkaa u nas v panelaku som mala kamosku - uz sa odstahovali 😀 ktorej deticky velmi v noci zle spinkali, vraj odkedy sa prestahovali do domu /novostavba/, tak spia celu noc. Pod nimi byva otrasna suseda, tak asi odtial prudila nejaka zla energia ci co...

mobilo
19. apr 2012

ja sa už dlhšie nad tým zamýšľam a hľadám informácie....čím vyššie poschodie tým je to horšie, koľko wi- fi internetu je okolo nás , elektroniky, mne spia obaja neskutočne zle ja hovorím stále mm že je to podľa mňa bytom neviem kto tu býval predtým ale cítim sa tu aj ja nie moc dobre

katrinka8
19. apr 2012

@bambinkaa - ja si tiez myslim, ze su tam nejake negativne energie. Mozno to nesuvisi s bytom priamo, ale s domom, kde je byt - ktovie, co tam bolo predtym, ako ho tam postavili. To nikdy nevieme vlastne. Ja by som to asi dala niekomu "vycistit".
Inak, baby, nesmejte sa, ale kamoska a jej rodina maju zazitky "s duchmi" v byte (zazil aj ich absolutne vtedy neveriaci ocino), oni sa potom odstahovali a uz byvaju v dome (nie kvoli duchom, uz vtedy stavali dom, ked sa v byte "tie veci" odohravali)...

lujza123
20. apr 2012

@bambinkaa skus tu solnu lampu http://www.pravasolnajaskyna.sk/index.php?lang=... je fajn na neutralizaciu vseliakych ziareni a blbej energie, u nas vtedy fakt veelmi pomohla...a to som skusala vsetko mozne pred nou a ten pravy efekt priniesla az ta lampa

lujza123
20. apr 2012

@bambinkaa este ma napadlo ake blbe spomienky mas na to miesto? Pripadne ked zomrel tatino tvojho manzela tak tam tie pocity smutku mohli dako ostat ..bohvie..ale s toho co popisujes to podla mna vyzera na nejaku divnu zonu (zle sny, blby pocit v urcitych miestach ktorym sa aj hafan vyhyba) ...keby vam tam cosi strasi tak mate zle sny stale bez ohladu na miesto postele....taktiez negativna energia po predoslich obyvatelov pripadne od dolnych hornych susedov by bola citit v celom byte
Som rada ze kamienky pomahaju, daj tomu trochu casu bude to lepsie....skus solnu lampu aj tie pyramidky to su fajn veci na taketo zony

lujza123
20. apr 2012

Je inac vela domov postavenych na vseliakych cudnych miestach...my sme taka namyslena moderna spolocnost kde sa oficialne o nejakych zonach nehovori a potom to tak vyzera...hlavne komousi sa s tym moc nesrali a v pohode sa postavilo sidlisko aj ked tam vykopali zaklady nejakeho pohrebiska ( to mi hovoril taky ujo co robil ako robotnik na stavbe jedneho sidliska...ze tam nasli volake stare kosti lebky ale stavalo sa veselo dalej) no co uz
Aj tu v TN postavili daky luxusny panelak rovno pri Vahu ako vyhlady tam maju pekne , velke terasy a tak...ale co s toho ked na tom mieste bol 50 aj viac rokov pomerne velky bitunok. Maju to tam stale poloprazdne aj ked to stoji uz par rokov...za jedno vysoka cena a Trencania sa toho dost strania ist byvat na take miesto

ivka225
20. apr 2012

@koniarova Tuším jediné rozumné slová v tejto diskusii, nechce sa mi veriť, koľko ľudí verí na rôzne sprostosti. Asi si otvorím obchod s ezoterickými nezmyslami... A ak dovolíš, ešte raz, čo si napísala, sam by som to nevedela povedať lepšie:
koniarova @bambinkaa Ja by som skôr popremýšľala nad vzťahmi v rodine a nad celkovou rodinnou pohodou. Neuraz sa, ale zvaľovať napätie v rodine, či nekľudné dieťa na negatívnu energiu v byte je hlúposť. Teda aspoň ja tomu neverím. Príčinu hľadaj v sebe a v správaní sa tvojich blízkych.

salomuska
20. apr 2012

@bambinkaa ty si urcite senzitivnejsia na negativnu enegiu ako tvoj manzel, ak sa da, najlepsie by bolo naozaj prehovorit manzela a prestahovat sa inde. zdravie mate len jedno. ja sa tiez v niektorych bytoch necitim dobre, rozboli ma hlava a podobne - svoje pocity neberiem na lahku vahu. manzel istu dobu byval tiez v takom byte, bol casto chorlavy, on aj jeho spolubyvajuci...nakoniec odtial odisiel a zdravotne sa mu vyrazne polepsilo. a je jedno, ci za stav mozu geopatogenne zony, nahromadena negativna energia po predchadzajucich majiteloch...ono sa aj odporuca ked si kupujete stary byt, opytat sa na dovod predaja - ak v byte mali ludia nezhody, rozvod, choroby, problemy, tak radsej taky byt ani nekupovat. coby ste vsak mohli ovplyvnit, je to mnozstvo elektroniky - elektromagneticke ziarenie a wifi vam to este zhorsuje.

bambinkaa
autor
20. apr 2012

@ivka225 to vies, ked sa niekde necitis moc dobre a ma to byt Tvoj domov, tak sa snazis to sprijemnit. Trebars solnou lampou, alebo prijemnou vonou, farebnymi stenami, peknymi rodinnymi fotkami, kazdy inac. Ja stale vymyslam, aby som to tu zutulnila 🙂 Chcela by som aby aj moja dcerka mala krasne detstvo, ako aj mne moji rodicia zabezpecili teplo domova. 🙂 Ja aj moji blizky sa spravame laskavo, sme dobri ludia. Nie sme ziadny vymleti hlupaci len preto, ze sa to tu snazime zharmonizovat, vytvorit pre nas vsetkych prijemne prostredie. Prave naopak, si myslim, ze je len dobre. Ezoterikov by som tiez tak verejne neurazala, je to isty sposob obdivu k prirode, harmonia s nou. Nepoznam ich vecicky, nie som faninka, ale mozno raz budem 🙂 ved su krasne, prijemne dekoracie do bytu, niektore aj moderne vyzeraju. A tie rozne sprostosti, ktore si nedefinovala budu asi elektrosmog, mikrovlnka, wi-fi a podobne, co mame vsetci, vieme, ze to skodi, ale bez toho nechceme byt. Mozno si myslela este GPZ, tiez nie som znalec, ale silu prirody by som nenazvala sprostost... Ja radsej idem hladat dalej v sebe a skusat to tu doma zharmonizovat a priviezt dobro a lasku do tohto bytu, lebo to v sebe citim, to je to co chcem.

sashabb
20. apr 2012

@ivka225 trochu silné slová!
Nemyslím si že su to sprostosti, no su ľudia, ktorí určité veci cítia viac. To, že ty nemáš s danými vecami skúsenosť, nemusíš mať takéto poznámky 🙄

ivka225
20. apr 2012

To je v poriadku, ze človek si svoj domov zútulňuje, to robím aj ja. Ale o alchýmii, ezoterike, astrológii a podobných veciach si budem myslieť svoje.

bambinkaa
autor
20. apr 2012

@salomuska asi ho neprehovorim na stahovanie, ale na sprijemnenie urcite 🙂 je to tak, niekde sa clovek citi od prvej chvile velmi prijemne a inde zas nie. Niekto ma obrovsky dom ale nebyvala by som tam, lebo by som sa nevedela citit dobre. Neviem sama cim to je, ci su to ozaj nejake vyzarovania zeme, alebo elektronika. Kazdopadne Manzel ma podporuje, aby sme VYMENILI TIE VELKE REPRODUKTORY S MAGNETMY za nejake neskodne 🙂 a tiez zosilovace asi vymeni alebo preda 🙂 Vsak obdobie hlasneho pustania hudby nehrozi pri malom dietati 😀 Este 2 repraky mame v dalsej izbe, tiez rucne vyrabane, tiez preda, to chce uz dlho, tak to je v poho. V tych su tiez magnety ako nasa hlava 😨 Mozno je to tu naozaj pretazene tou elektronikou.

mobilo
20. apr 2012

to nie sú hlúposti . Ono na niekoho to vplýva na iného nie. Moje deti sú celkovo veľmi citlivé, aj mi žijeme v harmónií bytík máme krásne zutulnený ale aj tak sme čo najviac vonku v prírode 😉 😉 tam sú ako vymenený žiadne, kriky, žiadné hádky, proste majú svoje bakulky, kamienky a tak podobne---
ja už som veľa o kade čom čítala. Kým som deti nemala nezamýšľala som sa nad takými vecami. Ale trebárz , keď je spl tak obaja synovia sú ešte viac mrzuty a v noci sa aj starší budí. veľmi to na nich vplýva. Dnešná moderná spoločnosť prestava žiť v harmónii s prírodou a tam je podľa mňa pes zakopaný 😖 😖 😖 😖 😖 my sme veľa v prírode a aj na deťoch vidím, že im to tak vyhovuje my keď s nimi ideme do obch. centra jedna veľká katastrofa - teda ani nás to s mm nebaví.ale oni sú ako zdivený nevedia čo so sebou a príroda je presný opak..... dúfam nám výde v dohladnej dobe kúpiť domček a porobiť si to tam po svojom ...lebo žiť v byte tak tam sa ťažko žije prírodne...keď uspávam synov tak počujem ako pod nami hrá suseda nejakú hru na pc..takže ja sa možem snažiť ako chcem vypnút všetko intenet, pc, tv a tak ked okolo susedia majú popúšťané všetko ☹ ☹ ☹ ☹

bambinkaa
autor
20. apr 2012

@ivka225 nemam prehlad v "umeniach" 😉 ktore si vymenovala, ale mozno je to aj skoda, lebo takto clovek striela do prazdna. Aj z feng-shui poznam len velmi malo. Neviete mi poradit nejaku dobru knizku? Alebo web? Trebars aj z obrazkami. Nemame to tu este nejak moc zariadene, resp. planujeme prerabky, detsku, tak by to bolo super 🙂

bambinkaa
autor
20. apr 2012

@mobilo preeeesne, krasne si to napisala 🙂 ani mna to nejak nezaujimalo, stale som si myslela, ze to samo prejde. Az ked mame dcerku, chcem, aby sa tu citila dobre. Aj u nas duni hudba nad nami, urcite aj tam su velke magnety v reproduktoroch. Ked je spln, tiez nespim 😀 stale sa budim, svieti mi mesiac do oka 😀 Do domu sa neda, nemame na to financie. Preto to tu chcem vyriesit, lebo z bytu do bytu nic moc. Moze tam byt rovnako, alebo este horsie.

vejula
20. apr 2012

@bambinkaa no čo sa tyka toho vifi a tych "magnetov" a všetkej tej techniky, tak ludne môže byť.... Ja som napr ovela kludnejšia ked niekolko dni vôbec nejde počitač... Mna to vyšťavuje. A to nemame vifi. Rôzne vysielače a taketo veci. To kludne môže brať energiu. A niesu v tom žiadne čary mary. Je napr normalne, že ludia ktorí vela pracuju s počitačom by si mali doplnať niektore prvky napr Zinok. Posilnovať organizmus. Byť tebou zrušim v prvom rade megarepraky a podobne nepotrebne veci

jaroe
22. apr 2012

@bambinkaa napis potom ako to je po tom vysvateni. My sme pred vyse pol rokom kupili byt, ktory sa mi vtedy velmi pacil, teraz mam vsak uplne ine pocity. Neviem, cim to je. Dlho sme ho prerabali, vyskytlo sa popritom velmi vela neprijemnosti, zistili sme, ze pod nami byva velmi neprijemna suseda. Teraz do toho bytu vobec nemam chut ist byvat. Uz je mesiac takmer prerobeny a nejako sa nam nechce podokoncovat detaily a stahovat sa. je to cudne, znami aj rodina sa urcite divia, preco si davame tak nacas, preco nie sme viac nadseni. Ked mam do toho bytu ist, je to akoby nasilu. Fakt neviem, co sposobuje tieto pocity. Bol tam na na navstenve nas znamy a ten byt zhodnotil ako "slniecko na hnoji" tj. ze v byte je to ok, ale ten vchod, schodiste neposobilo dobre....Myslim, ze aj trafil klinec po hlavicke, tiez mam pocit, ze ked uz som v tom byte, necitim sa tak zle. Len to, ist tam je problem.

bambinkaa
autor
28. apr 2012

@jaroe dobre, napisem. Neboj, mne sa tiez divia vsetci, preco tu nechcem byvat. Tak uvidime co bude dalej.

martija
28. apr 2012

...joj naco sem leziem do takychto diskusii teraz sa budem bat 😀 . Napisem vam nas pribeh. Manzelovi rodicia byvali v jednom byte, mali tri deti, rozhodli sa prestahovat z prizemia na 7. poschodie do ineho panelaku. Vraj predtym tu v tomto byte byvala ina zena,ktora bola psych. chora a spachala samovrazdu. Neviem to ale urcite, co urcite viem,ze ked sa sem nastahovali manzelovi rodicia, tak po case to zacalo v ich vztahu skripat, a rozviedli sa, on - manzelov otec, bol uplne normalny chlap,ktory sa vzorne staral o rodinu,o to bolo cudnejsie,ked sa im zo dna na den postavil chrbtom, proste deti nepoznal, ich matku to utrapilo az tak,ze pred troma rokmi umrela na rakovinu.Co bolo vsak tiez dost neprijemne v tomto byte sa velmi hadali a niektore scenky boli vystrihnute,ako z hororu.... Ktokolvek pride do tochto bytu tvrdi,ze sa tu zle citi. My staviame domcek, a kedze sme cakali tretie babo,tak sme sa od mojich rodicov prestahovali sem do tohto bytu. Moj najmladsi je velmi,ale velmi nekludne dieta, a teraz rozmyslam,ci sa tu tiez neciti zle,nechce byt nikdy sam,a je velmi placlivi...Ja sa tu neudomacnujem,kedze stavame nas dom,takze nemozem povedat,ze by som sa tu zle citila...A este na vrch, minuly rok sme sa od kriminalky dozvedeli spravu o umrti aj ich otca,nebudem to ale samozrejme dalej rozoberat, a hlavne nic si nebudem pripustat, lebo asi nezaspim....

lubike
26. máj 2012

@adriana7 ahoj, prosím ťa môžeš poslať ten kontakt? Budem Ti veľmi vďačná

zuzkaremiaska
11. sep 2012

Koľko dať eur do obálky kňazovi,ktorý príde byt posvätiť?

zuzkaremiaska
11. sep 2012

koľko dať eur do obálky kňazovi,ktorý námpríde posvätiť byt?

mimikas
13. sep 2012

verite niekto na to ze ludia vam mozu davat zlu energiu? Ja mam problem s mojimi kolegynami, musim povedat ze si skvele rozumieme ale ja normalne citim ako na moj stol od nich prudi zla energia, rano pridem do prace plna energie a odchadzam ako by som mola na bojisku, ale ked som v praci sama tak som uplne v pohode. Poradte ako mam proti tomu bojovat?

zuzana91
20. okt 2012

Co ja viem je potrebne kupit si v cirkevnych potrebach tenku sviecku taku ako palia v kostoloch. Zapicnut ju do pohara zo soľou a zapaliť. Popri to necht v byte priecne otvorene okna nech zla energia ide prec. Sviecku nechat uplne dohorieť. Zo svatenou vodou nam to robila mama v kazdej izbe, mam este svatenu vodu doma, no neviem co sa pritom hovori.

koran
3. jan 2013

@bambinkaa ahoj, prosim ťa pomohlo vám to vysvätenie? dakujem

monika15
4. jan 2013

@mimikas ano ano..... to mas pravdu.... je to hrozne....
ludia su zly :(((( strasne... zavidia vsetko.... proti tomu bojovat... mat nieco cervene na sebe alebo opacne cast oblecenia 🙂))) sesterka nosi ponozky otocene lebo to nik nevidi hihihi 🙂))

mimikas
4. jan 2013

@monika15 dakujem vyskusam to, som uz zufala s toho, ja mam moju pracu fakt strasne rada ale ked su tam moje 2 kolegyne tak mam chut po praci plakat, ked tam nie su tak som ako iny clovek.

nikoketa777
24. sep 2014

ahojte..uz 4 noci mam sny s mojou nebohou babkou..predtym to boli pekne sny..zazitky ktore sa uz stali...ale posledne noci mam snou zle sny ako horela ale uz bola mrtva a ja som to citila..ale posledny sen bol ze prisla zamnou a som ju uz videla aj do tvare a volala ma zo sebou prec a strasne som sa bala ..tahaalo ma to snou alenesla som ..poslala som ju prec . ak viete niekto poradit co mam robit aby uz nechodila zamnou do sna ..alebo hocico co by pomohlo..uz ma to zacina desit a 4 noci som poridne nespala ...ak niekto nieco mate prosim piste ..

majusik26
1. feb 2015

by ste sa cudovaly ale mi mame to iste? mala nespi celu noc a zaspi presne o 4v noci