icon

Zlo v Prahe spôsobilo tragédiu s 11 obeťami

21. dec 2023

... vedela som, ze to bude zle, podla prvých správ, ale 11 obetí... 💔

chodec15
Odpoveď bola odstránená
bloger
21. dec 2023

@andigab Nezastávam sa úplne ani Ruska. Tu ide skôr o súcit s našimi susedmi. Je to tragické.

kittykat22
21. dec 2023

@chodec15 pises to, akoby sa toto dialo v CR bezne. Je to prvy strelecky utok. A dufajme, ze aj posledny. Chalan bol zjavne psychicky chory a bohuzial mal pristup k zbraniam ktore mali doma. Ludia bezne doma nemaju tento druh velkych automatickych zbrani. A potom co sa stalo, ani mat nebudu.

andigab
21. dec 2023

@chodec15 nekomentujem, čítaj biele aj čierne a potom si utvor vlastný názor. Nepreberaj ho automaticky.

andigab
21. dec 2023

@bloger to si ani nemyslím, pre mňa je na východe menšie zlo, než na západe

777januska777
21. dec 2023

@chodec15 áno ale nie je jasné preco tak konal, tieto dohady sú zbytočné a zas vyvolávajú len ďalšie vášne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
21. dec 2023

@chodec15 vraj sa inšpiroval dievčinou z Ruska... Link som dala vyššie.

queen_mary
21. dec 2023

@andigab lol, aky nazor? Co to snad na telegram zanho pisala ai? Uz sa zobudte

annm81
21. dec 2023

@kittykat22 Nie je to samozrejme v ČR bežné, ale tiež to nie je prvý prípad masovej streľby.

andigab
21. dec 2023

@chodec15 netušíš ani sám, že začala dávno pred vstupom ruskej armády na územie Ukrajiny. Kde je amík, končia zlaté časy. Viď Vietnam, Juhoslávia, Irán, Ukrajina, teraz Izrael.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andigab
21. dec 2023

@queen_mary nik tu ešte nespí. Telegram, netelegram, pravda je obvykle niekde uprostred. Čo nám amík doniesol? Bolo tu ozaj lepšie za komáčov.

annm81
21. dec 2023

@andigab Hej, na Ukrajine sa to hmýri americkými vojakmi...

andigab
21. dec 2023

@chodec15 kde? Na Slovensku boli gulagy? Ťe péro, že som ich nevidela! A ostnaté drôty sa ťahajú aj teraz, vďaka NATO. Z blata do kaluže.

andigab
21. dec 2023

@andreakotesova vraj, jedna pani povedala

andigab
21. dec 2023

@annm81 minimálne ich vojenskou technikou áno, a pár USA dôstojníkov už na UA dodýchalo. To je záhada! Asi tam boli na dovolenke.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
21. dec 2023

Velmi smutne a desive.
Tiez skonstatujem ze je to podobne situacii v USA. Nemyslim ze je to konstatovanie ktore by navadzalo na nenavist. Je to jednoznacne krajina kde su taketo utoky najbeznejsie. Na jednej strane zivot tam ma vela vyhod, ale toto nebezpecie z masove strielania je jedna obrovska nevyhoda.

andigab
21. dec 2023

@andigab najhoršie, že nás obyčajných týmto rozoštvávajú. Keď nie covid, tak vakcíny, alebo lgbti, migranti, Rusi vs USA. Nemali by sme to dopustiť. Berme to ako obrovskú tragédiu. Ako tomu predísť u nás? Kým sa nič tohto druhu nestalo?

queen_mary
21. dec 2023

@andigab preboha, ty dopraj nejaku dostojnost tym obetiam a nevytahuj tu veci, ktore sa toho vobec netykaju.

andigab
21. dec 2023

@andreatytler zbrane sú tam legálne

andigab
21. dec 2023

@chodec15 A Osvienčim bol tábor, kde sa vyvražďovalo hromadné. Amíci bombardovali aj Slovensko. Ťe péro má dosť infošiek, ale nechaj tak, na vedomosti si tu predsa ty 💪

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andigab
21. dec 2023

@queen_mary hm, cením si, že mi venuješ extra pozornosť, nadviazala som na odbočenie od témy a evidentne som u teba pichla do osieho hniezda. Neberiem ti tvoju lásku k USA, mne to nevadí. A že má to desí, si prečítaj trochu vyššie. ČR sú susedia, takže zlo je už za hranicami.
Pozostalým prajem úprimnú sústrasť, nedokážeme si predstaviť, čo prežívajú. Obete nech odpočívajú v pokoji, je mi to neskutočne ľúto.

andigab
21. dec 2023

@chodec15 aj ja som rada, že už nemusím diskutovať s chodcom.

valeria_h
21. dec 2023

Je to strašné a blízko odtiaľ pracujem. Ako z hororu 😥😢

autor
21. dec 2023

@chodec15 kriste, ty si sa tu kde vzalo??? Sk vyhlásilo vojnu ktorým spojencom, keď malo v 40.rokoch 2 400 000 ľudí, agrarna chudobná krajina si tak mohla vyskakovať na Adolfa, ty mozgový trust. Aj český Hacha si veľmi rýchlo rozmyslel odboj proti IV Reichu, keď mu Ado medzi rečou spomenul vybombardovanie Prahy. Nebol si v koží Hachu, ani Tisa, bol si iba pre múdrosti na Zomri.
PS. Napalm nie je ruský vynalez🤬

maranco
21. dec 2023

@andigab * kde? Na Slovensku boli gulagy? Ťe péro, že som ich nevidela! *

Československý gulag: Zlo padesátých let, které postihlo tisíce nepohodlných
Tisíce vězňů, zima, horko i nelidské zacházení. To není popis koncentračního tábora, ale Československého pracovního tábora, ve kterém mohl bývalému antifašistovi šéfovat bývalý nacistický pohlavár.

https://www.stream.cz/desiva-mista/ceskoslovens...

andigab
21. dec 2023

@maranco a čo s ním malo Rusko?