Zlo v Prahe spôsobilo tragédiu s 11 obeťami
... vedela som, ze to bude zle, podla prvých správ, ale 11 obetí... 💔
@chodec15 pises to, akoby sa toto dialo v CR bezne. Je to prvy strelecky utok. A dufajme, ze aj posledny. Chalan bol zjavne psychicky chory a bohuzial mal pristup k zbraniam ktore mali doma. Ludia bezne doma nemaju tento druh velkych automatickych zbrani. A potom co sa stalo, ani mat nebudu.
@chodec15 áno ale nie je jasné preco tak konal, tieto dohady sú zbytočné a zas vyvolávajú len ďalšie vášne.
@chodec15 vraj sa inšpiroval dievčinou z Ruska... Link som dala vyššie.
@andigab lol, aky nazor? Co to snad na telegram zanho pisala ai? Uz sa zobudte
@kittykat22 Nie je to samozrejme v ČR bežné, ale tiež to nie je prvý prípad masovej streľby.
@queen_mary nik tu ešte nespí. Telegram, netelegram, pravda je obvykle niekde uprostred. Čo nám amík doniesol? Bolo tu ozaj lepšie za komáčov.
@andreakotesova vraj, jedna pani povedala
Velmi smutne a desive.
Tiez skonstatujem ze je to podobne situacii v USA. Nemyslim ze je to konstatovanie ktore by navadzalo na nenavist. Je to jednoznacne krajina kde su taketo utoky najbeznejsie. Na jednej strane zivot tam ma vela vyhod, ale toto nebezpecie z masove strielania je jedna obrovska nevyhoda.
@andigab preboha, ty dopraj nejaku dostojnost tym obetiam a nevytahuj tu veci, ktore sa toho vobec netykaju.
@andreatytler zbrane sú tam legálne
@queen_mary hm, cením si, že mi venuješ extra pozornosť, nadviazala som na odbočenie od témy a evidentne som u teba pichla do osieho hniezda. Neberiem ti tvoju lásku k USA, mne to nevadí. A že má to desí, si prečítaj trochu vyššie. ČR sú susedia, takže zlo je už za hranicami.
Pozostalým prajem úprimnú sústrasť, nedokážeme si predstaviť, čo prežívajú. Obete nech odpočívajú v pokoji, je mi to neskutočne ľúto.
Je to strašné a blízko odtiaľ pracujem. Ako z hororu 😥😢
@chodec15 kriste, ty si sa tu kde vzalo??? Sk vyhlásilo vojnu ktorým spojencom, keď malo v 40.rokoch 2 400 000 ľudí, agrarna chudobná krajina si tak mohla vyskakovať na Adolfa, ty mozgový trust. Aj český Hacha si veľmi rýchlo rozmyslel odboj proti IV Reichu, keď mu Ado medzi rečou spomenul vybombardovanie Prahy. Nebol si v koží Hachu, ani Tisa, bol si iba pre múdrosti na Zomri.
PS. Napalm nie je ruský vynalez🤬
@andigab * kde? Na Slovensku boli gulagy? Ťe péro, že som ich nevidela! *
Československý gulag: Zlo padesátých let, které postihlo tisíce nepohodlných
Tisíce vězňů, zima, horko i nelidské zacházení. To není popis koncentračního tábora, ale Československého pracovního tábora, ve kterém mohl bývalému antifašistovi šéfovat bývalý nacistický pohlavár.