Zlo v Prahe spôsobilo tragédiu s 11 obeťami
... vedela som, ze to bude zle, podla prvých správ, ale 11 obetí... 💔
Už prestaňte s tou vojnou, preboha ...myslíte že pozostalých momentálne zaujíma rusko-ujrajinsky konflikt? alebo že sa psychopat údajne inšpiroval ruskom?.... ak chce niekto vraždiť je jedno akú má národnosť. najlepšie urobíme pre pozostalých že to nebudeme rozmazávať...pravdu sa už nikdy v živote nedozvieme keďže útočník je po smrti.
Praha je sprva sprava v TV spravach v Kanade a to su tu uz media masovym strielanim presytene kedze je to kazdu chvilu u americkych susedov. Ale toto proste otriaslo. Este aj vraveli ze taketo strielacky su velmi ojedinele v cechach a tak ked pride takato tragicka s tolkymi obetami to je hrozny sok... ako ked mali amici 9/11.
@pkgirl30 nie len údajne.... žiaľ.
@777januska777 nerozumiem, ako sa mohlo vyjadrenie "uz pomaly Ako v USA" niekoho dotknut.
Ze s nim niekto nesuhlasi, tomu rozumiem. Ale dotknut?? Nahnevat??
Riadne vyfabulovane.
@beronsche to je ako ked ti dieta umrie na rakovinu, a my ti zacneme riesit, ze si ho moc vystavovala 5g vyzarovaniu z tabletov a mobilov. Uplne zbytocne.
@queen_mary nesuhlasim. Toto tvoje prirovnanie nedava zmysel..
Myslim, ze sa zhodneme na jednom - je to hrozna tragedia..
A tiez, ze tema je zbytocna. Ake take uz diskusie na soc.sietach zvyknu byt...
@beronsche Tiez to nechapem. Ja som tuto temu zobrala ako prilezitost sa o tom porozpravat a to zahrnuje vsetko okolo toho aj prirovnania aj hladanie priciny. Niektori ludia to asi zobrali tak ze sa tu mala len vjadrit sustrast, ale to by musel byt prvotny prispevok uplne inak formulovany.
@bbshop nevieš, čo píšeš. Rozpad rodiny a tradičných hodnôt sa podpisuje na týchto tragédiach a ty viníš tých, čo netlieskajú Amerike. Ak by si čítal všetko, čo som napísala, videl by si za horizont. Pravda je uprostred. A ty, neviem, za koho sa považuješ, máš súdnosť napísať, že ak to nepôjde po dobrom, pôjde to po zlom? Na margo strašnej tragédie???
Akože niekto "dobrý" to pochopil, a keď to nešlo po dobrom, tak ich po zlom vystrieľal??
Ako inak pochopiť tvoj komentár? A žasnem, ako slepo ti 8 ľudí dalo like. Mám z vás zimomriavky! Slepí a sfanatizovaní!!!!!
@slovakboy kam ich viezli? Vie sa niečo viac? Mnoho z tých vojakov, čo tu pôsobili, boli ukrajinskej národnosti. A Volyň? Rusi to neboli. Ale neobhajujem ich nevinnosť, no robiť z nich nekriticky tých zlých je ťažký úlet.
Amíci takýto scenár, aký si spomínal, praktikujú dodnes. Na čiernych v Afrike, moslimoch v Ázii. Príkladov by sa našlo veľa. Preto nebudem kategoricky odsudzovať východ, keď západ zlo pácha dodnes v omnoho väčšom meradle.
Inak pôsobíš ako chlap na správnom mieste, pár tvojich príspevkov už som zhliadla.
@chodec15 takže amíci pomohli rusom poraziť nemcov?
@andreakotesova táto stránka, ktorej link zdieľaš, nie je pre mňa dôveryhodné medium
@annm81 nečítaš všetky komentáre, takže hodnotíš čosi vytrhnuté z kontextu. Chodec15 tvrdil, že kam šliapol rus, vznikali gulagu a ťahali sa ostnaté drôty. Nakoniec písal, že v českom pracovnom tábore, gulagu, velil nacista. Čo s tým mali spoločné Rusi neodpovedal. Chápeš, o čom to bolo? Až potom ma ty nazývaj užitočným idiotom ruskej propagandy, ani ťa nebudem titulovať, lebo moja skupina ľudí na vašu úroveň neklesá, nenadáva a nehejtuje.
@andigab Panebože, takto sa strápňovať svojou absolútnou neznalostou dejín... https://www.upn.gov.sk/sk/zoznam-osob-odvleceny...
@slovakboy hovorí o Katyni, kde Rusi vyvraždili poľskú inteligenciu - vyše 20 000 ľudí. A ty si zjavne o tom ešte nepočula.
A zjavne nič netušíš o obrovskej materiálnej a finančnej podpore, ktorú Američania poskytli Rusom. Bez Američanov by nacizmus nebol porazený...a evidentne netušíš, ako slobodne sme si tu vládli pod ruskou čižmou.
@andigab tak ruska stránka, Hlavne spravy, ci telegram to nie je, to je fakt 🤣😅 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/praha-filozo...
@andigab o tebe píšem a nie o tých ľuďoch. Že po zlom to nejde s tebou, keď ti tu ľudia nakladajú a ty si ideš ďalej svoje a nezmenis svoj postoj. Aj tvoj prejav a vyjadrovanie o niečom svedčí..daj tam ešte viac vykricnikov a otáznikov lebo stále ich je malo. Ale keby niečo my sme tí agresívni. A keď mi 8 ľudí dalo lajk, tak asi na tom nieco bude..ale ty nemáš schopnosť priznať, že máme pravdu my a nie ty. Dokonca nemáš schopnosť priznať, že ma pravdu aj chlap, ktorého považuješ za správneho..je trapne z tvojej strany toto infantilne vyskakovanie a rozprávky z dielne Roberta Fica a Vladimíra Putina..a ked už ani tamten môj jednoducho pochopiteľne napísaný komentár nechápeš, nevieš čítať s porozumením a prekrucas ho, tak nečudujem sa, že presne takto vyhodnocujes všetky informácie vo svojom živote a nevieš ako funguje svet..očividne všetko nechápeš tak ako to je myslené a prekrucas všetko a veríš tým svojim nezmyslom. Keď nemáš schopnosť pochopiť ani jeden jediný komentár, tak nemôžeš chápať hlbšie temy..budíček zena. Ty si na tej zlej strane a nie my všetci. Zaujímavé, že priliš veľa ľudí má iný názor ako ty a práve ty jediná si odhalila tajomstvá sveta doma na gauči.
@bbshop milujem svoj gaučík, ty možno odhaluješ tajomstvá postojačky. Výkričník v komente nebol agresívny, ale zdesenie. Naliali kopec peňazí do propagandy, ktorej výsledkom sú protiruské vášne. A ak by si čítala tak pozorne ako ja, tak by si vedela, že nevelebím ani Rusov, len je choré tvrdenie, že za všetko zlé môžu oni, u nás je to zase obohatené "lebo Fico". Takže áno, idem si ďalej svoje, že sú to úbohé tvrdenia
@andigab podľa teba to je v poriadku, že tie tebou vymenované osoby išli do tých taborov? A kto nepohodlný sa na Slovensku stratil za posledné roky? Pokiaľ viem v Rusku sa nejako ludia strácajú, záhadne vypadávajú z okien, zahadne im vybuchujú auta, domy, byty, zvyšok sa zatvára do basy
Dozvedela som sa po celom svojom živote, 2 dni pred Vianocami, sviatkami lásky a pokoja, že vojna nie je utrpenie.
Normálne asi skolabujem neviem ako vy ostatní...ale po 2 rokoch vojny vyvolanej Rusmi za našimi hranicami si prečítať, že "napíš mi, kde všade Rusi spôsobujú neskutočne utrpenie."
Toto mi odpálilo dekel až dakde na Mars.

@andigab a k tým gulagom, po vojne tu boli ešte ruskí vojaci. Prišli do jednej dediny na juhovýchodnom Slovensku. S nakladiakom. Vraj potrebujú silných chlapov do susednej dediny sťahovať niečo. Jeden dedo môjho známeho šiel nastúpiť tiež do toho auta. Ruskému vojakovi pyšne povedal že je občan ZSSR lebo skutocne prišiel zo Zakarpatia. Ten vojak do neho strčil a pošepkal mu : uchadí maľčik. Vedel totiž kam ich vezú. Nikto z nich sa už nevrátil a nebyť toho rozhodnutia toho vojaka ani môj kamarát by sa nenarodil. Takže taký bol komunizmus. A o Katyni povedali Rusi pravdu až v 1991 roku!