Zmazaný inzerát v bazári
Som dosť naštvaná...co zas ma toto znamenať? Bol mi zmazany inzerat, napriek tomu, že si nemyslím, že porušoval nejak vyrazne pravidlá bazáru...konkretne- mala som na fotke dvoje nohavice- jedny nosene a jedny zabalené, nenosene. V inzeráte som mala rozpísané ceny, čiže cena za nosene, cena za nenosene a cena spolu. V okienku, kde sa uvádza cena, bola uvedená cena za jedny ( ok, tu asi nastal problem, že mala byť cena za oboje, keď boli na fotke aj oboje, ale nikoho som nezavádzala, keďže ceny som mala v inzeráte rozpisane) To fakt sa to musí riešiť mazanie inzerátu? Nestačí poslať upozornenie, aby som si to opravila? Ako naozaj nemám čo popri robote a dvoch detoch iné na práci, len hrabať sa vo veciach, aby som to znovu nafotila a nahodila do bazáru?! 😠 Ospravedlňujem sa, ak sa to už niekde riešilo, ale nenasla som...budem rada, ak sa k tomu niekto zodpovedný vyjadrí, predpokladám, že nie som sama, komu ste vymazali takto inzerát. Ďakujem.
@admin
@veronikastrickova ale nie som si istá, keď niektorá mamička predáva novú vec a zaradia ju do nových vecí...musia si byť isté maminky , že záruka žiadna ..takže neviem aj keď je nová nemá nič spoločné s novým od predajcov , tým pádom je to dosť domotané
@adebi ako ja by som to inaksie vyriesila urcite s eshopmi, ktore su v bazariku, pre ne by som tu dala asi osobitnu kategoriu, nieco ako Nakup z Eshopu. Lenze ked mas novu vec aj s visackami, tak sa to proste neda predat ako pouzivana.
Tak zrejme v prvom rade si mala každé odfotiť zvlášť keďže jedny patria pod "nový tovar" a druhé pod " použitý" a ďalej ako si správne pochopila cena má byť uvedená spolu. Keďže ti bol inzerát zmazany predpokladám že vadilo že boli pofotene spolu v jednom inzeráte. Keby bola zle len cena zrejme by ťa najskôr upozornili a nemazali. Myslím si že není dôvod sa rozčuľovať keď porusujes pravidlá. Prečítaj si ich a daj inzeráty tak ako máš a pochybujem že ti ich niekto bude mazať či mať nejaký problém.
Tiez by som bola za 3 kategorie.
Pro shop (aliexpress😀)
S visackou
Bez visacky
@veronikastrickova to hej , no zarúka je záruka, niečo môže byť s visačkou aj 10rokov
Neviem ako dlho si na koniku, ale pred tym presne taky system fungoval, inzeraty sa oznacovali, ze tam nie je nieco dobre, admini pisali. a myslis, ako to fungovalo? no nijako, vacsina to zrejme krasne odignorovala. Ani sa necudujem, ze upravuju prisnejsie pravidla, nech je v tom bazari konecne poriadok. Clovek ide nieco hladat, zada kriteria, cenu a vyhadzuje hluposti. sama priznavas, ze vies, kde je chyba. myslim, ze si staci poriadne precitat pravidla, lebo to tam aj uvedene je, ze cena ma byt za vsetko SPOLU. a cenu mozes rozpisat v popise.
Och baby, fakt ma uz nebavi dokola omielat to iste.. ok, inzerat nesplnal obnovene pravidla, takze fajn, zmazali ho pravom, to, co si o tom myslim, si staci precitat v predoslych prispevkoch a za tym si stojim...
Upozornenia chodili, ja osobne som bola za ne rada a ak nieco prislo, inzerat som opravila...ak ma niekto pocit, ze mazanie je fajn, tak som zvedava, ked sa opat zmenia pravidla a vy uz nebudete doma sedkat a hrat sa s drobcekom, ci vam to aj potom pride ok, a budete usilovne prechadzat take kvanta inzeratov...
A dalsia vec, som tu uz dost dlho na to, aby ma niekto poucoval, ako to fungovalo, ano, aj novy tovar s visackou bolo mozne mat medzi inzeratmi- pouzitym tovarom, pokial neslo o eshop a teda predaj za ucelom zarabania na tych veciach...takze netvarme sa, aky super krok urobil kon, ked nam zrazu dal moznost ponukat velkoryso 10 inzeratov s tovarom s visackou...ja osobne mam po mojich dvoch dievcatach ozaj kopec nenosenych veci
...a nepotrebujem na nich zarobit, len sa ich zbavit a posunut niekomu, kto ich vyuzije...a nie, nebudem platit za PRO, to nech si platia ti, co tu osklbavaju maminky v eshopoch, to zjavne konovi nevadi, tam sa sypu bubaky...dobru noc vsetkym....
Adminkou vsa bazari je @srdiecko4u asi ti zodpovie najlepsie, lebo vidim aj v blogu, ze sa nestazujes 1x
Len troska nerozumiem tomu, ak ovladas pravidla, preco si nedala inzerat podla pravidiel?'nik by ti ho nezmazal
Zienky trosku iná otázka. Kam mám zadávať dopyt? Ďakujem ❤️
@sedem úplne by stačilo keby @admin pozastavil inzerát a napísal dôvod to sa dá bez problémov okamžite zo strany predajcu napraviť a potom znovu pridať, čo by v konečnom dôsledku admin aj prekontrolovali. Takto, keď ho zmažú nie je možnosť zmeny žiadna a ani možnosť odpovede prípadnému kupujucemu. A nanovo zadávať názov všetky veľkosti kategórie farby opis a foto. Napr. Ja som mala predám čiapocku / v jednotnom čísle/ zadanú konkrétnu farbu napr žltá a cenu no na fotke boli rovnaké čiapočky modrá červená a žltá, tak som mohla zmeniť len foto a bolo by.
@sedem ja mám práve opačnú skúsenosť. Pred tým mi zmazali inzerát detské topánky na ktorých bola 2 mm odlepená špička z 2 cm 😁 bolo to v popise bolo to v detaile, vraj nenositelné, pritom adminka čo mi to zmazala mala v inzeráte tenisky na foto tá istá vada vo väčšom a tie boli ok 😋 darovala som ich teda a tá čo ich dostala žiadnu chybu na nich nevidí.
No teraz mi prišli dve upozornenia že mi upravili inzerát. V jednom som predala hračku pôvodne boli dve také isté hracie blikajúce zvieratká a ostalo len jedno. Ja som to upravila po predaji v popise aj cenu ale názov som zabudla a oni mi to upravili len ma upozornili a jeden som omylom zle zariadila, no ťukla som omylom asi vedľa pri zadávaní, tak mi to upravili, som za to veľmi vďačná, že to išlo takto 😘 bez mazania.
@dominika7990 nikam nemozes kupovat len predavat
@lenadka ja mám to , že čiapočiek som mala úplne rovnaké len rozne farby a každú jednu som po jednaj pridávala cca 6ks ako popis názov všetko o jednej čiapke len farby som menila a použila jednu fotku ku každému inzerátu, takže zmazali všetkých 6 inzerátov čo som mohla len dať inú foto. Do porazenia, inzeráty som tam mala od 4/17 a len som im písala, že mi jednu z čiapočiek oni zaradili do VLASTNÁ VÝROBA/ bez upozornenia/ ..tak, že ja som to nešila a že v popise mám že sú používané nech to preradia ...oni do POUŽÍVANÉ !!!! mi zmazali všetky - nemám čo ktomu povedať
mne vcera zmazali inzerat nohavic, zevraj nedostatocne foto. boli odfotene z obidvoch stran, normalne fotene na digitalnu zrkadlovku v najvyssom rozliseni. fakt neviem, ze ake fotky by tam teda mali byt... 😒 dost odveci
@adebi takto som mala aj ja asi 6 ks novorodeneckych čiapočiek na jednej fotke ale predávala som ich aj po kuse ak by niekto chcel a mi to zmazali, že nedostatočne odfotené, vraj každú zvlášť som mala. Hm už boli vo vreci s ostatnými vecami niekde nechcelo sa mi ich osobitne fotiť hlavne pri cene 1€. Takže tiež som ich potom darovala, to nestálo za tú námahu.
@kiwi3
Ach..ozaj to mazanie inzeratov je dosť nestastne riesenie...a presne, ked uz mam veci niekde odlozene, nechce sa mi znovu venovat cas najdeniu, nafoteniu, pomeraniu, stiahnutiu fotiek a nahodeniu inzeratu pre par drobnych... to si ozaj mamy, ktore su pracujuce a starajuce sa o deti nemozu dovolit takyto luxus z casoveho hladiska...naozaj nerozumiem, preco sa nepokusili riesit to inak...a takisto ze uz maze inzeraty hocikto, ako ked na to kon nema(co samozrejme ma), aby si zaplatil schopnych ludi, tak nech sa na to rovno.....opat take slovenske...za malo penazi chce mat niekto vela muziky, tak to potom miestami tak vyzera
@minuskad ak si citala moj blog, tak si si urcite vsimla, ze s adminkou som uz komunikovala a popravde nemam pocit, ze by sme k niecomu dospeli , ci mas navrh na dalsiu temu, ked si ju uz oznacila ? 😉 Neboj, nepochybujem, ze uz maju tuto diskusiu v hladaciku 😀
A k prispevku o 0:33, prosim, ak chces byt za mudru, docitaj si prispevky v diskusii, uz som to pisala niekolkokrat a nechce sa mi opakovat
včera so admina poprosila, či by mi nemohol zmazané inzeráty , len pozastaviť aby som vložila fotku ku každému a aktualizovať..a odpoveď nikde🙄
@sedem a zmazane inzeraty nemas v zmazanych?? Aj ked ti pride sprava o zmazani, vies sa k inzeratu preklikat, stiahnut si pôvodné foto aj info. A co sa tyka sprav, pozastavení. Podobny systemrecept tu, bol a ignoroval sa. Je tu viac ako 2miliony inzeratov, je jednoduchsie ich mazat ako pisat spravy a potompotom ich kontrolovat, ci ich majitel upravil. A k comu cxes dospiet?ja som nikdy nemala problem s bazarom. Treba ist podla pravidiel,respektovat ich a svet bude krajsi a ty sa nebudes musiet rozculovat
@minuskad ok nech zmažú, no keď ich poprosíš či by ti to nedali do pozastavených aby si urobil nápravu, mohli by aspoň takto pomocť..veď či tak či tak odpovedajú na dotaz prečo to zmazali a komunikujú , takže viac času im zaberie písanie odpovedí ako by len pustili inzerát na žiadosť o nápravu. ak neopraví správne môžu použiť vylúčenie
Ja som tiez trosku rozcarovana z toho mazania. Lebo je podla mna dost subjektivne pravidlo c.7
Nezachovalý tovar
Ide o značne zničený tovar, ktorému chýbajú súčiastky, je polámaný, výrazne ošúchaný, výrazne opotrebovaný, výrazne deravý, nepoužiteľný, nefunkčný apod.
Ja osobne som nemala pocit ze predavam taky zniceny tovar a boli mi dva inzeraty zmazane predpokladam ze z toho dovodu (kedze sa uvedie len ze nesplna pravidla bazara a ze inzerat patri do kat. nepovolene inzeraty). Ale ked to davam za postovne a ponukam na donosenie, tak snad okopane spicky (nic ine!!!) mozu topanky mat. A tiez uplne v pohode topanocky za 2e osuchane zvrchu v zadnej casti, skratka ani derave ani nefunkcne v podstate len esteticke vady... a to sa zrejme uz podla niekoho povazuje za znacne zniceny tovar. Takze mne osobne sa toto mazanie z dovodu znicenia zda dost subjektivne a nezmyselne. Ked to davam za postovne alebo na donosenie tak to nove a v super stave asi nebude.
@silvike presne, pokiaľ je to nafotené opísané a niekto má záujem , tak nechápem očo im ide. Asi neopísať nenafotiť poškodenia predať a potom už nekomunikovať a urobiť si nový profil. Tiež som si všimla , ako sa to má robiť. Dať fotku napr. viac čiapočiek cenu napr 2E a opis v znení predám. Potom už v komunikácii oznámiš , že je to cena za 1ks.

@sedem to ze ty to odmietas respektovat, ze sa tie pravidla zmenili, je tvoja chyba. A aka buzeracia, ze chcu iba zarobit? Ze umoznili vsetkym predavat aj nove veci? Predtym mohli iba tie co si zaplatili.