Zmenili ste názor na jedlo alebo film z detstva?
ktoré jedlo ste v detstve nemali radi a teraz áno
ktorý film
neznášala som pečienku a lečo a halušky
neznášala som Harryho Potter, teraz si to rada pozriem.
Nemala som rada paradajky v destve teraz ju mam rada ale jesť ju nemôžem dúfam keď ma zoperujú že potom už hej a film nemám žiadny že ho neznášam.
Z nejakého dôvodu, ktorý neviem pomenovať, som neznášala tarhoňu, slovenskú ryžu a fašírky. Naopak to, čo som v detstve mala rada - ryžový nákyp, dukátové buchtičky, palacinky, parené buchty - dnes už nemusím.
Nemala som rada polievku z fazuľových strukov, teraz mi chutí. Neznášala som lokše, granadír 🤢 to doteraz neznesiem a nedokážem zjesť okraje z pizze, konček chleba, kôrky. V detstve som nemala rada celkovo tie klasické staré české a slovenské filmy, teraz si ich veľmi rada pozriem.
@anonym_autor Harry Potter v mojom detstve ešte ani neexistoval, nie film ani len kniha. A nezaujíma ma
Jediné čo nemusím je Mrázik, a trvá to od môjho detstva.
Čo sa týka jedla paradajková polievka a granadír, od 4r ich nemusím
Zemiakove placky som neznasala az pri poslednom tehotenstve mi zachutili a film Winnetou 🤢ako dodnes to neznasam ,ale hláška bledá tvár sa mi páči aj ju použivam 🤣
Nemala som rada kyslu kapustu a bryndzu a teraz ich milujem. A tiez ma nebavili dokumenty, co je momentalne moj oblubeny zaner.
A naopak zjedla som drzkovu polievku, co teraz nehrozi a neznasam americke komedie s jednoduchym humorom.
Nie je nič čo som nerada jedla a z filmov vojnové som nemala rada a nemám rada dodnes
neznášala som špenát, teraz h mám rada. Milovala som čírovú polievku, teraz by som ju už asi nezjedla. Milovala som všetky Winneuovky. A nemala som rada seriál: Leto s Katkou. A ešte nepáčili a dodnes sa mi nepáčia filmy s Vlatom Burianom.
Špagety a pizzu. Dnes ich milujem. Nemala som rada winnetou a stále ho nemám rada 😅
Mne nič nenapada ja som asi zjedla vsetko 🤣 ale často sme mali fazuľu a šošovicu, tak to nemusím.. a este horalky, tie tiež nemám rada, lebo som mala každý deň na desiatu horalku. Filmy slovenské a české som nemala rada a nemám ich rada doteraz (niečo ako Pelíšky, Vrchní prchni, Tankový prapor a podobne) a ani rozprávky nemám rada, nepozerám ani na Vianoce.
Z veci ktoré som nezjedia a teraz áno je iba Žemlovka (paradoxne mi Zachutila v nemocnici 😂) inak ostalo všetko po starom
@anonym_autor zjedla som všetko okrem cibule, teraz zjem aj cibuľu.
Film som mala najradšej Sám doma, teraz filmy nepozerám.
@anonym_autor Nemala som rada rozprávky, slovenské filmy a fantasy a všetkých Harry Potterov a podobných a to ostalo. Z jedál mi napadá jediné polievka-vývar slepačí alebo hovädzí, ako dieťa som ho nejedla vôbec, teraz si občas dám, nie je to moja najobľúbenejšia polievka, ale raz za čas si dám.
Ja som nikdy nemala rada sosovicovu a mliecnu polievku, kakao s kozou a drozdovu natierku. A to mi zostalo.
Nemala som rada vodnaty spenat a leco. Teraz ich mam rada, ale poctivo pripravene.
A nikdy som nemala rada take tie ceske stare rozpravky ( ta s golemom, princezna so zlatou hviezdou na cele a taka ta s docolo v nejkej jaskyni - total depresivna..).
Ako malicka som mala rada tarhonu, potom v obdobi detstva co si pamatam som ju nemusela a ako dospela som ju zacala jest. Neznasala som bryndzove halusky, teraz ich uz zjem ale vacsinou len doma ked ich sama priprvujem, v restauracii si ich neobjednam ale ked deti nedojedia tak viem dojest. Film nemam neako takto zafixovany ale ako mala som rada pocuvala Elan a teda ten dnes neviem vystat a pocuvat. Tiez som nemala rada pavukov, bol to des, teraz ako sme sa prestahovali na dedinu a je ich tu milion ako keby moja panika presla do utoku cize uz nemam zachvat kriku teraz zabijam nekompromisne 😅
Nemala som rada polievku z fazuľových strukov, teraz mi chutí. Neznášala som lokše, granadír 🤢 to doteraz neznesiem a nedokážem zjesť okraje z pizze, konček chleba, kôrky. V detstve som nemala rada celkovo tie klasické staré české a slovenské filmy, teraz si ich veľmi rada pozriem.
@mmia96 my dve by sme sa výborne dopĺňali pri spoločnom stravovaní, lebo mne stačí samotná kôrka a krajček na chlebe a okraje z pizze nikdy nenechám nedojedené 😀
Neznasala som kavu, nechapala som, ako to niekto moze pit. Nejedla som hriby, olivy, cierne/zelene korenie, spenat... teraz akurat mam otvoreny nakladany zeleny peper a jem ho len tak po lyzickach. Bez kavy ani nezacnem den. A hej, milovala som Nutelu a cokoladu vseho druhu. Teraz si sice tiez dam sladke, ale pri predstave, ze vyjedam Nutelu alebo Salko lyzickou, ma az striasa.
Ja som meznasala červenu kapustu,teraz ju milujem
..naopak som mala veľmi rada paradajkovu omáčku a twraz ju nemusim
ja som v detstve nezniesla v jedle cibuľu, napínalo ma, teraz bez nej nevarím skoro nič, do základu vždy a jedine cibuľa😎a tiež som nenávidela dusenú kapustu, teraz ju milujem. Čo sa týka filmov, nie, že by som nejaký nenávidela, ale strašne som sa bála, keď šiel v telke Nožnicovoruký (niekde "Strihoruký") Edward, mala som z neho hrôzu, teraz ten film milujem❤ ako dieťa som asi nedokázala oceniť prednosti Johnyho Deppa😅😅😅
špenat som nejedla, odkedy tam davam muškatovy orech som zistila, že to je celkom dobre jedlo a bryndzove halušky som jedla raz v živote, doteraz nemam odvahu
Zato Slovaci maju odvahu toto jedlo nukat zahraničnym navštevám 😀
jedlo ano, to sa mi chute menia pravidelne 😀 filmy ani nie. napriklad nekonecny pribeh som nemala rada nikdy 😀
jedlo ano, to sa mi chute menia pravidelne 😀 filmy ani nie. napriklad nekonecny pribeh som nemala rada nikdy 😀
@juma2 pozri si dvojku budeš ešte viac sklamaná
Niekedy som jedla tlačenku,Jaternice, klobásu,skvarky,slaninu,teraz to nedám do úst ani náhodou bryndzové halušky tiež nie a ako dieťa v škôlke som neznášala paradajkovu polievku to som vždy z nej vracala a teraz ju zjem ,pečienku,drzkovu polievku nikdy a neznášam cesnak film Sam doma každý rok bez problémov teraz ho nepozriem
V škole som nemala rada špenát a granadír. Dnes si obe jedla rada dam
@anonym_autor
Nemala som rada pesničku od Mariky G. colosseum, teraz ju mám rada.
Paradajková polievka na sladko s haluškami...zjem takú že minestrone s parmezánom.
Nemala som rada hviezdne vojny, ako dospelá som si to pozrela a super.
Tá hudba...začínajúca zvučka, záhady Slávičieho domu, no otras, teraz to zeriem.
Nemala som rada Majora Zemana, teraz super.

vsetky privarky a kremove kolace.. to nelubim doteraz.. a filmy z prostredia Westernu - tiez doteraz pretrvava..