icon

Zmizli peniaze pri prevode Raiffaisen - SLSP

bielavlcica
27. okt 2019

Mam banku raiffaisen ale uver som si brala v slovenskej sporitelny pretoze v raiffaisen neboli schopny ho vybavit. Problem je ze mi volali zo slsp ze im nedorazila splatka a ze kedy ju poslem. Prvy krat sa peniaze vratili tak som peniaze poslala znova na to cislo uctu co mi dali. Dnes mi volali znova ze ak splatku neposlem posunu ma k exekutorovi. Tak som pani vysvetlila ze peniaze som odoslala odisli mi aj z uctu. V raiffaisen mi potvrdili ze platba odisla skontrolovali sme ucet ale slsp tvrdi ze im peniaze neprisli co mam robit je to suma 123 eur

Strana
z3
evittam
28. okt 2019

@darina77 Jasneee za dva roky banke nechýbali splatky....

katrinka8
28. okt 2019

@evittam - píše, že to boli malé splátky. Banka možno prioritne rieši väčšie splátky. Aj napríklad sociálka často kontaktuje ľudí po rokoch, že chýbajú nejaké odvody a pod. Podľa týchto tú príspevkov sa už asi človek nemusí ničomu diviť v tejto krajine...

evittam
28. okt 2019

@katrinka8 Tak ano v tomto state je vselico mozne.

maciatkolulu
28. okt 2019

@darina77 a prečo si to nechala tak dva roky?

jankapepe
28. okt 2019

@bielavlcica no čo si vyriešila? Kde sa stala chyba?

veronikaszabova
29. okt 2019

No poriesila si to?

veronikaszabova
29. okt 2019

@jankapepe no asi sa nedozvieme, kde nastala chyba 🙂
Autorka je aktivna, komentuje, zaklada nove diskusie 🙂
Len nam nechce napisat, kde sa teda stala chyba 👍🙈

natinka86
29. okt 2019

Toto sa niekto nudí takúto hovadinu napísať v 21. storočí🙂

korunka1
29. okt 2019

@veronikaszabova môžeš hádať, kde je chyba 😉....poväčšine medzi stoličkou a klávesnicou 😝

brembo
28. jan 2022

podat reklamáciu u oboch bánk,na papieri a i cez email.
Matka raz takto prišla o 600€ sčasti svojou vinou. Chodili jej peniaze zo sociálnej-dochodok na učet,ale banku mala z cesty a tak nás vždz musela žiadat o výber v bankomate. Tak si zriadila poštovu banku. Išla do sociálnej s tým,nech posielaju na iný učet a v banke zrušila učet.. Mesiac čakala a nič,na poštovej žiadna platba. Išla do sociálnej,tam povedali že poslali,ale do povodnej,nie do poštovej,tak zase do banky,tam tvrdili,že peniaze neprišli,nakolko si zrušila učet. A začal sa pinkpong banka sociálka až to nakoniec vzdala.

veronikaszabova
28. jan 2022

@brembo tak za skoro 2.5 roka uz to ma isto poriesene....

brembo
28. jan 2022

@veronikaszabova som nepozrel dátum. Vdaka

pieksamaki
28. jan 2022

@brembo taka slovenska klasika

adriana781
1. dec 2023

@bielavlcica prave prezivam rovnaky pripad. V pondelok som poslala peniaze ako vzdy na moj uverovy ucet. V stredu sa mi vratili. Hned som ich obratom poslala zase a vo stvrtok som bola na pobocke. Spisali sme reklamaciu,hoci v banke nikto nevedel,co sa deje. V piatok,teda dnes mi prisli peniaze naspat,teraz vecer. Zajtra to idem zaplatit na pobocku. Som rozhodnuta dat to do medii a napisat na Ministerstvo. Takto odžubavajú ludi a vedu ich k exekucii. Ja sa nedam

veronikaszabova
1. dec 2023

@adriana781 media? Ministerstvo?
Neprehanas trocha? Este ani nemas stanovisko banky a uz sa ohanas exekuciami.

adriana781
1. dec 2023
veronikaszabova
2. dec 2023

@adriana781 je to verejne forum, vsimat si mozem koho chcem.

adriana781
2. dec 2023

@veronikaszabova tak nech ta netrapi moj nazor. Ja viem,preco to pisem a ty to v ziadnom pripade nezvratis

savasava
2. mar 2024

@bielavlcica peniaze im prísť mohli, len či mali správny variabilný symbol. Možno ich len nevedia zaradiť.

Strana
z3