Zmizli peniaze pri prevode Raiffaisen - SLSP
Mam banku raiffaisen ale uver som si brala v slovenskej sporitelny pretoze v raiffaisen neboli schopny ho vybavit. Problem je ze mi volali zo slsp ze im nedorazila splatka a ze kedy ju poslem. Prvy krat sa peniaze vratili tak som peniaze poslala znova na to cislo uctu co mi dali. Dnes mi volali znova ze ak splatku neposlem posunu ma k exekutorovi. Tak som pani vysvetlila ze peniaze som odoslala odisli mi aj z uctu. V raiffaisen mi potvrdili ze platba odisla skontrolovali sme ucet ale slsp tvrdi ze im peniaze neprisli co mam robit je to suma 123 eur
@darina77 a prečo si to nechala tak dva roky?
@bielavlcica no čo si vyriešila? Kde sa stala chyba?
No poriesila si to?
@jankapepe no asi sa nedozvieme, kde nastala chyba 🙂
Autorka je aktivna, komentuje, zaklada nove diskusie 🙂
Len nam nechce napisat, kde sa teda stala chyba 👍🙈
Toto sa niekto nudí takúto hovadinu napísať v 21. storočí🙂
@veronikaszabova môžeš hádať, kde je chyba 😉....poväčšine medzi stoličkou a klávesnicou 😝
podat reklamáciu u oboch bánk,na papieri a i cez email.
Matka raz takto prišla o 600€ sčasti svojou vinou. Chodili jej peniaze zo sociálnej-dochodok na učet,ale banku mala z cesty a tak nás vždz musela žiadat o výber v bankomate. Tak si zriadila poštovu banku. Išla do sociálnej s tým,nech posielaju na iný učet a v banke zrušila učet.. Mesiac čakala a nič,na poštovej žiadna platba. Išla do sociálnej,tam povedali že poslali,ale do povodnej,nie do poštovej,tak zase do banky,tam tvrdili,že peniaze neprišli,nakolko si zrušila učet. A začal sa pinkpong banka sociálka až to nakoniec vzdala.
@brembo tak za skoro 2.5 roka uz to ma isto poriesene....
@veronikaszabova som nepozrel dátum. Vdaka
@brembo taka slovenska klasika
@bielavlcica prave prezivam rovnaky pripad. V pondelok som poslala peniaze ako vzdy na moj uverovy ucet. V stredu sa mi vratili. Hned som ich obratom poslala zase a vo stvrtok som bola na pobocke. Spisali sme reklamaciu,hoci v banke nikto nevedel,co sa deje. V piatok,teda dnes mi prisli peniaze naspat,teraz vecer. Zajtra to idem zaplatit na pobocku. Som rozhodnuta dat to do medii a napisat na Ministerstvo. Takto odžubavajú ludi a vedu ich k exekucii. Ja sa nedam
@adriana781 media? Ministerstvo?
Neprehanas trocha? Este ani nemas stanovisko banky a uz sa ohanas exekuciami.
@veronikaszabova
@veronikaszabova nevsimaj si ma
@adriana781 je to verejne forum, vsimat si mozem koho chcem.
@veronikaszabova tak nech ta netrapi moj nazor. Ja viem,preco to pisem a ty to v ziadnom pripade nezvratis
@bielavlcica peniaze im prísť mohli, len či mali správny variabilný symbol. Možno ich len nevedia zaradiť.

@darina77 Jasneee za dva roky banke nechýbali splatky....