Znásilnené dievčatá v reedukačnom centre a štát nekoná
Je toto vobec mozne? Precitajte si blog Natalie Blahovej, poslankyne NR SR, co sa deje v nemenovanom reedukacnom centre v tychto chvilach na Slovensku ☹ Len pre silne povahy 😒
@loginexistuje tak ano, v niektorych zavaznych a hlavne opakujucich sa pripadoch. Ale vzdy sa mozes ako rodic odvolat, slubit napravu vo vlastnej rezii...
@papricka33 ale vies co, ta Remiasova matka dosiahla tam vypraskom viac ako ktokolvek. Aj ked neviem ci sa to da porovnat, kedze tam sa jednalo o trosku ine veci a on vedel nieco co vediet nemal (odvlecenie M.Kovaca ml. A cele pozadie)...
Ani suhlasim, ze tu sa len tak spravodlivosti nedovolas len tak, ale zasa si myslim ze kde je vola, tam je cesta 😊☺️ A ked sa tyka nieco mojho dietata nepoznam brata
@papricka33 a inac, ja by som si do tej kytice dala aspon olovenu gulu, nech by to pocitili 😂🙈
@sam2 ja som z celeho tohto pripadu dnes uplne na grc. Mam doma 14 rocnu dceru, a neviem, mala by som dost problem nenabehnut do takehoto centra s devinou a v amoku to tam nerozprasit ☹ V takychto chvilach si hovorim ze je fajn, ze zbran nevlastnim. Mama vo vazeni moc dietatu nepomoze 🙄
@mandala77 pozri, ja som dlhe roky bola kamaratka s jednou zenou, milou, ukecanou, upravenou, laskavou. Rozpravala pribehy ako zili v zahranici.Jeden den isla na vylet.a uz sa nevratila lwbo ju zabasli v tom zahranici, lebo tam kradla dane.
@mandala77 Na nete pribudaju male svedectva tych, ktori tam boli ako klienti. A i ked nehovoria o znasilneni ale o nechutnom zaobchadzani a bitkach. Nemoze to byt vsetko len vymyslene a pan riaditel o tychto praktikach nemohol nevediet. Prepac, ale podla mna su v tom obaja. Ci tym ona zila alebo nie a mozno prave preto, ze tym zariadenim zila.
toto bude cele este velmi zamotane a komplikovane....a osobne neverim ze a to doriesi v spravodlivy koniec.
@sardinka336
@moni244
@majaxy - baby, Natália Blahová sa takýmto veciam venovala ešte dávno predtým, ako sa stala poslankyňou. Blog o takýchto veciach (bordel v adopciách, sociálnom systéme a porušovaní práv prevažne detí a iné) má už dávno. Takže ona práveže rieši tieto prípady, a potom o tom píše - o absurditách systému.

@sam2 urcite by som to nenechala tak, ale nedosiahnes to len volanim po spravodlivosti. V tomto nasom vesmire nie. Chce to taktiku boja a hlavne podporu vplyvnejsich ludi. Teba ako matku nebude nikto pocuvat. Pamatas, ako ta matka zavrazdeneho syna raz prisla k Meciarovi s kyticou a vyfliaskala ho nou? To jedine by ti ostalo ☹