Znásilnené dievčatá v reedukačnom centre a štát nekoná
Je toto vobec mozne? Precitajte si blog Natalie Blahovej, poslankyne NR SR, co sa deje v nemenovanom reedukacnom centre v tychto chvilach na Slovensku ☹ Len pre silne povahy 😒
@mamulka211 Zobrala si to teda riadne povrchnym utokom.
@evkasus preco? Je to moj nazor a nemusim tu pritakavat,ako ovca,lebo to tak robi vacsina
@mamulka211 ... ved ano je to tvoj nazor. Mas nan pravo.
@loginexistuje od 15 rokov moze ked to je dobrovolne. Z Nataliinej vypovede v jej konkretnom pripade to dobrovolne bolo...ci si druha natrhla rit pri horlivosti v sexe,alebo zo znasilnenia ja uz neviem...
@mamulka211 cize ked ta zavru do zariadennia, kde ta maju liecit, tvojich rodicov ciastocne zbavia rodicovskych prav, tak ta moze zneuzivat (po tvojom - ty si mozes uzivat) s tym, kto sa mao teba starat? uvedomujes si, ze tvoja vypoved stoji na logike, ze ucitel moze spat so ziackjou? (po 15r mozno legalne, ale silne neeticke), alebo lekar s psychysky chorou pacientkou zavretou na psychiatrii? atd? keby tvoja dcera na pojhlad sexovala "prvu ligu" (tusim ty si to tak napisala) tak by ti nevadilo, ze by s nou sexoval ucitel a natrhol jej pri tom prdel? ano, nemusis tvrdit to, co vacsina, ale skus mierne kriticke myslenie ...
však to je štetka jak vyšita...omg,ta o tom rozprava na kameru,a vyzera to,že sa jej to pačilo..zbohom rodina..ozaj ide prvu ligu
@mamulka211 keby to aj dobrovolne bolo.co je otazne.lebo zrazu ich moze niekto v ramci dobra nutit zmenit vypoved...napriek tomu terapeut konal protizakonne. nema co sexobat s osobami o kt sa ma starat.na zaciatok vyhadzov z prace a potom este presetrenie a ak mala 14 tak basa.
@salfusco no a co. to este nedava oravo zamestnancivi zneuzivat svoje oravomoci.toje co za pracovna moralka na SK. Vam to lride mormalne?mne vobev njemaspon vidno pracovnu kulturu slovenskeho naroda.
@ukulela ty chapes,ako stoji zakon? Od 15 rokov mozes sexovat...podla vyjadrenia policie,bolo trestne,stihanie zastavene z dovodu,ze k styku doslo mimo ustavu,tak stoji vyjadrenie policie...spominany terapeut vraj uz nebol internym zamestnancom ustavu a ze dievca od 14 fajci marisku mi nehovor,ze zhulena aj netrtkala s kade kym,preto aj ta pohlavna choroba podla mna nemusi byt chytena od terapeuta,ale boh vie odkial a prejavila sa az po mesiacoch,ved tam su inkubacne doby a tiez hned sa ti pluzgiere nevyhodia v pociatku az v takej miere...vsetko to je take vseliake a Blahova si na nej prihrieva polievku s Kiskom...
@lucinka511 ja vychadzam z videa tel.Markiza,kde Natalia pred rokom dobrovolne podala svoje stanovisko ohladom sexu s terapeutom. Nikde nespomina,zeby ju niekto znasilnil,povedala,ze jej sex navrhol a ona suhlasila.
@lucinka511 to vobec nie je no a co...milujem tieto poprekrucane veci a fakty.Jedina vec,ktora moze byt odsudeniahodna je ten vek,ak bola v case styku pod zakonom. Stacilo mi pocut ten rozhovor,s akym odusevnenim rozprava...a to ževraj cez tie vianoce bolo s plačom...to urcite..ževraj nevinne dieta..ehm,mne sa chce skor blvať z takychto báb ,nielen z tych,co maju brat svoju vec profesionalne.
Z mravneho hladiska sa to diat nema,ucitel a ziak spolu mat intimny pomer nemaju...ale vieme dobre,ze vsade to tak je,i na,skolach,i v takych zariadeniach, za ucelom roznych vyhod,ci financnej odmeny..ale to je uz ina kauza nie kauza znasilnenie
vek 15 rokov,ktory plati u nas je čisto len legislativna vec..Ak je sex povoleny v inych europskych krajinach od 12,13 rokov (Vatikan,Spanielsko),su tam snad ženy sexualne vyspelejsie?Celkovy trend je ten vek znizovat,aj v Cechach to pochopili ,pretoze ženy skor dospievaju ako kedysi.Nie je žiadnym tajomstvom,že plno žien ma v 14 už skusenosti aj u nas a castokrat dobrovolne.To im tí rodicia nevysvetlili?
@salfusco tam zlyhala rodina v prvom rade a ta si ma vstupit do svedomia. Otcim s matkou.
@mamulka211 dieta moze zacat fetovat z roznych pricin...nielen rodina musi byt v pozadi...ale ak uz ide do zariadenie kde mu maju pomoct, tak je jedno ci ma 14r alebo 30r..nema tam byt zneuzivany na sexualne uspokojeie zamestnancov...ani ked to chce sam klient..ten ma totiz sam co robit so svojou zavislostou a ked mu zamestanec slubi fet,cigarety... tak proste nohy roztiahne...a ked tam ide pod natlakom rodiny ci sudu,socialky tak este skor podlahne moznostiam ktore sa daju takto lahko "kupit"
Proste zamestanci v tychto zariadeniach musia byt vysoko moralne vyspeli aby nezneuzili svoju moc,ktoru tu maju ozaj velku..ty ludia su odrezaní od vonkajsieho sveta ,neraz nedobrovolne a vytvara sa tu svet vo svete s vlastnymi casto velmi hranicnymi pravidlami.
@kaja73 mas uplnu pravdu,ale tam uz sa neda hovorit o znasilneni,tam treba riesit personalnu kvalifikaciu a schopnosti zamestnancov. Ani ucitel nema spavat so ziackami,zato ma vyhadzov,aj ked mali uz 15.
Myslim ze tu viacere prehliadaju to, ze dieta (DIETA) a zvlast take ktore uz bolo zranene (je jedno ci doma rodinou alebo terapeutom) je lahko zmanipulovatelne. Jeho vnimanie reality a toho co je a nie je pren dobre je poznacene. Prva sexualna skusenost podla svojho charakteru moze urobit dieta nachylnejsie spadnut do sexualneho zneuzivania. Dobrovolne ale do zneuzivania. A taketo decko z toho nemusi mat xiadne potesenie. Mnohe sa tu o nej vyjadrujete akoby to bola stetka s dlhorocnymi skusenostami a neviem akymi chutkami. Ale to je ten jednoduchsi pohlad na vec.
a este jedna vec..dievcata fetacky su ozaj casto promiskuitne a prave AJ to je jeden z problemov ktore maju v resoce riesit-nie podporovat a vyuzivat ich lahku dostupnost.
To dievca by sa tu malo naucit ze takto zit nie je spravne ale ona tu naopak zistila ze aj tu je lahka cesta ako mat vyhody-kratodobe,ale stale vyhody.
A dalsia vec nie kazdy clovek ma primerane IQ..dostanu sa sem aj jednoduchi ludia..teda aj dievcata a tam jepootm tazko agrumentovat a vysvetlova na rozumovej baze.Pri tom videu na markize som mala pocit ze diavca je ozaj jednoduchsie..ze bude chodit jezisko.. 😒
@mamulka211 je to v kazdom pripade zneuzivanie pravomci na dietati.
@kaja73 ucitel a ziak by spolu nemali mat pomer...
@mamulka211 ale ziak aspon ide domov ..v resoce ti ludia ziju aj rok,dva casto bez kontaku s rodinou.....a su lahko manipulovatelni..nemali by tu pracovat ludia s tretsnym registrom,ludia s psych.poruchami...
@inka04 znásilňovanie????😀 také mrciny rady pozbieraju skúsenosti aj zadarmo....
@kaja73 v tom videu povedala,ze s mariskou zacala v 14 o rok neskor ju dali do centra
@kaja73 bercto tak,ze aj knazi zneuzivaju deti,co uz ma byt vysoko duchovne zalozeny clovek..co chces od obycajnych chlapov? On je nadrzany,ona je povolna...no co ti nato poviem,je to proste ludske a vzdy to bude na svete takto.

A hlavne zavreté len s tými učiteľmi a vydierateľné že ak nevyhovejú tak sa do dospelosti ani na návštevu domov nedostanú?