icon

Zobrali by ste si mačku do domu?

13. okt 2021

Dobrý deň, bývam ešte u rodičov, mám tam už niekoľko rokov svoju mačku. Idem sa ale sťahovať s partnerom do vlastného bývania, čakáme dieťa. Neviem ale či si mačku zobrať so sebou, nakoľko je už dlhé roky zvyknutá na rodičovský dom, zároveň ale mame silne puto, a neviem čo bude pre ňu lepšie. Čo by ste robili na mojom mieste ? Na mojich rodičov nie je naviazaná, neviem či by nebola smutná, zároveň neviem či by bola v novom šťastná, je dosť plachá povaha, tuto v rodičovskom dome ma už svoje skrýše.

Strana
z2
lindusss2016
13. okt 2021

@zazvorka87 macka ta rozhodne neberie ako krmicku, macky si vedia vytvorit k cloveku silny vztah. Ze tebe nesedia a na oplatku ta macky nemaju rady, je uplne ina zalezitost, totizto nie kazdy zvlada ich mocnu energiu. Nie kazdy dokazu milovat a obdivovst slobodu a nezavislost. Niekto proste lipne na tom, aby ho ostatnr tvory posluchali a do bodky plnili jeho prikazy, na to je psik ako stvoreny, ale pekny vztah si vies urobit s akymkolvek zvieratom, ak respektujes jeho prirodzenost.

lindusss2016
13. okt 2021

@marseillefan este aby som to ozrejmila, bali sme sa aj my zo zaciatku, aj sa bojime, ale povedali sme si, ze mu budeme verit a ze ho nechceme obmedzovat len preto, ze my mame strach. Je to totizto nas milacik, mojkacik, vsetci ho zboznujeme, aj decka ho maju ako plysacika. Ale nrvlastnime ho, dali sme mu volnost a zakazdym mu dakujeme, ked sa vrati 🙂

elizita
13. okt 2021

ja ti drzim palce aby si s tebou v novom zvykla.. nasi sa prestahovali v ramci dediny asi 1km.. 2x si ju tam mama vzala do noveho a 2x sa vratila na stary dom.. tak ju novi majitelia dostali ako bonus 😀

elizita
13. okt 2021
tara42
13. okt 2021

Ak mate puto urcite ju ber so sebou.

marca12
13. okt 2021

Macka si zvykne hocikde a myslim,ze aj na hocikoho. Ale zobrala by som ju,ak je tvoja

Strana
z2