Zostavenie vlády
Baby ste s tým ok alebo iba ja mam depresiu zo toho, že ako ministri budú tie dankove esa na kandidátke? Ako Fica a pele ok, nie je to moja šálka kávy ale prežijem, ale danko a spol, to je mi na grc, 5% ľudí ich volilo, je to odpad pre mňa ti ľudia čo sú tam a oni budu rozhodovať o kultúre a životnom prostredí?
Tieto esa tam chcela mať nadpolovičná väčšina voličov. Nemusia sa mi páčiť, nemusim s nimi súhlasiť, ale dostali sa tam rozhodnutím ľudu.
@belllinka no paráda, o niektorých som ani nevedela čo su zač, vak aza clanok
este si ani nevidela programove vyhlasenie vlady a uz grcas...
Ano, je mi z toho zle... Ešte horšie mi je, keď mi známi žijúci v zahraničí posielajú titulky novín týkajúce sa volieb v tomto bananistane...
@babababka nie danko ledva rpeliezol 5%,ich tam reálne chcelo len 5%volicov, ktorí sledujú tie ich dezinformácie weby, blogy.. Tebe príde ok, že budú v koalícii a budú mať reálny dosah na niečo? To už mohlo ísť radšej kdh s Ficom
@riyadh áno,odchádza sám a s ním aj mnoho čestných policajtov,lebo pochopili,že budú " odideni" aj tak,lebo treba uvoľniť miesta " našim " ľuďom.Nic dobre z toho nevzide a môžete si tu poniektorí písať o tolerancii aj 100 rokov,hlúposť, neodbornost,extrémizmus,korupcia, zlodejina ...sa jednoducho tolerovať nedajú a nesmú.
konspiratori su aj v smere vid blaha takze nic nove na svete dame si repete
co sme si zvolili to mame tak nam treba
@janinah presne tak, tolerovať určite veci sa nedajú, super si to napísala
Ja som si povedala že najbližšie 4 roky politiku pozerať nejdem. Kaliňák minister obrany? Preboha za jeho vlády sa tú také hnusné veci diali. Danko? To je čistý plagiátor doslova a do písmena. Sám nevie nič.Ešte Kuffa minister školstva a môžeme si tlieskat!👏
A to nie som volič PS. Bohužiaľ sme sa vrátili 15 rokov dozadu...
@miriam11 kto hovoril o ps?
Akoze tak sa opytam, ako sa vas a vasich zivotov realne dotkne to ze sa zmeni vlada. Fakt by ma to zaujimalo. Lebo ked sa niekoho kto akoze bali kufre na to opytam tak sa len dockam odpovede ze "nechce vladu mafianov, proruskych zapredancov..." ale realne co sa stane ked zasadne nova vlada?
Podla mna nic na co by sme uz neboli zvyknuti. Nebudu vladnut ti ktorych som volila ale ze by som sa z toho hadzala o zem a tych co ich volili nazyvala dezolatmi a odpadom? V mojom zivote sa nezmeni nic, zajtra idem do roboty tak ako doteraz, nakup urobim tak ako doteraz, odveziem sa MHD alebo autom, decka pojdu do skoly (skolska reforma bezi odkedy dcera nastupila do skoly a to uz bude aj 20 rokov, a stale ucebnice nie su, ci s Dzurindom, ci Matovicom alebo Ficom ci Radicovou...), pojdeme k lekarovi tak ako doteraz (na vysetrenia budeme kluckovat a platit si prednostne terminy, lieky niektore nebudu, tak ako vzdy).
A nevidim ani ze by sme vystupovali z EU alebo NATO. Pred volbami sa toho nakeca, kto na to skoci tak nech. To ze sa bude kradnut, no bude sa a? Ktora vlada nekradla?
Mna najviac co z celych volieb trapi, ze este uvidim Matovica a Remisovu, to su dvaja ludia ktorych fakt nemusim, tak toto ma zamrzelo po volbach. Inak nic. Ale evidentne su volici ktori ich chcu, tak nech ich maju v parlamente.
@kvetinka75 koľko tých konšpirácií je podľa teba pravdou?
@tykat no ne napr bude dost vadit ze zo statnych institucii (najma z mi isterstiev) odide xy mladych perspektivnych ludi co tam prisli zo sukromneho sektora zo zahranicia atd
zastavia sa projekty a rozvoj bude treba presutazit pre ich ludi atd
EU nam stopne fondy a bude menej prace pre firmy mimo “nasich ludi
a znovu padneme do kabelko eho sudnictva a tak
@tykat ak sa zmení môj život? No keby bola iná vláda, vláda odborníkov, ľudí čo chcú robiť veci pre túto krajinu, tak môžme byť v budúcnosti niekde inde, tebe je ok, že tvoje deti a deti tvojich deti budú mať napr zlyncovanu krajinu, obrovský dlh štátny a neviem co ešte? Ja nepozerám na svoju prosperitu, že jej super teraz mi prihodilo 200eur mesačne za dieťa, ale pozerám aké dôsledky to ma do budúcnosti. Jasne ze extra následky na môj život určite veci nebudú mať práve teraz, ale raz to dopad bude mať, a až vtedy pochopíme
Tak sa modli aby im to Čaputova nepodpísala
Vážené nevážené, to len vy a novinári dokážu vytvárať medzi ľuďmi nevraživosť. Čo vy viete o p. Huliakovi, Tarabovi... a ostatných, keď oni sú pre vás - fuj? Počuli ste niekedy ich názory? Dnes p. Taraba vyhlásil, že nebude žiadnym ministrom kultúry. To si vymysleli novinári a celá kultúra už povstala. Ovládajte sa!
Čo vy na to, že dnes svedok v kauze Dobytkár odvolal svoju výpoveď? Najprv niekoho obviní, že mu dal 200 000 a dnes, že mu nedal nič, to je v pohode?
Autor - vláda odborníkov? Ty žiješ v nejakej utópii? Za 30 rokov od vzniku Slovenska si nepamätám takú vládu. Vždy sa tam podosadzuju nejakí pakovia, (to je úplne jedno, kto je pri moci), ktorých hlavným cieľom je nahrabať si pre seba a zabezpečiť svoju rodinu aspoň do 3. pokolenia.
Pamätám si ako to fungovalo v štátnych inštitúciách. Ak si sa chcel stať riaditeľom čo len maličkého úradu musel si byť v strane a po voľbách si bol odpalkovaný a dosadili si tam svojho. Nikdy nešlo o to, či si odborník a či máš výsledky, základ bolo byt v správnej strane a poznať správnych ľudí na správnych miestach. Čistý grc + to rozkrádanie na všetkých úrovniach, nízka pracovná morálka a stále ide to komunistické - kto neokrada štát, okráda rodinu. Ja som to zabalila už pred 20. rokmi, už ako 20 ročná som nemala ilúzie, 5 rokov som skúšala fungovať v takej spoločnosti a mala som dosť, trvalo mi pár rokov vybaviť si viza a dodnes neľutujem.
Ako by to dopadlo, keby prišlo k moci PS môžeš pozrieť v štátoch, kde sú pri moci liberáli, idú podľa rovnakého scenára.
Buducnost je otazna, nevidim zatial politikov ktori by nas k nejakej lepsej buducnosti raketovo viedli, zatial ale aspon smerujeme nie uplne "do temna".
To co politici hovoria je jedna vec ale to co z toho nakoniec vzide je to co naozaj zijeme. Mna uz reci nezaujimaju. Este nikdy som nepocula politikov hovorit to co potom naozaj robili. A ked pocuvam nazory tych co su vo vlade a ich opozicie tak mam pocit ze hovoria o dvoch roznych krajinach.
Koho sme si zvolili toho mame. Od Fica aspon viem co cakat. Ako hovoria bratia Poliaci "chujowo ale stabilne". Mne sa uz nechce cakat na experimenty a atomoFky. Ved PS sa nevedelo dohodnut ani s tymi co chceli s PS ist a is za tym Pellegrinim spolu. Kym Fico a spol mlcali a rokovali tak ostatni vykrikovali komu co a kolko treba dat.
Ako pisem, nikoho z tejto vznikajucej 3 som nevolila ale ked som videla aka je alternativa k nim tak radsej ich.
@martulka48 presne tak, to ze media z niektory ludi robia cielene "fuj" neznamena ze je to tak. Mna najviac stve ta neobjektivita a "len jeden spravny nazor". Ak niekto co i len trochu zapochybuje o hlavnom prude tak je dezolat, odpad, konspirator, prorusky agent, konspirator... neexistuje zapochybovat ci otvorit nejaku diskusiu. Hned je zrovnany pod ciernu zem a vyradeny z "hlavnych medii".
@hanaxxx no ano, prekvapivo slnko vyslo aj ked zvolili Matovica aj Fica... to ze po Pellegrinim prisiel Matovic a teraz Fico moj bezny zivot a zivot mojej sirokej rodiny vobec nijako nezmenilo a asi ani nezmeni. A takisto sme zili za Meciara aj za Dzurindu. Co pamatam nijaky vplyv to na nas kazdodenny zivot nemalo.

Kamenický a Tomáš, to je des, komu títo dvaja mohli vôbec napadnúť