icon

ZUMBA - nový tanečný fitness štýl. Skúsenosti?

madulka
15. apr 2009

Ahojte,
chcem sa spýtať, či máte skúsenosti so Zumbou? Minulý týždeň som sa o nej dozvedela, vraj je to super tanečný fitness štýl. Neviete, kde sa predcvičuje v Bratislave? A ak chodíte na Zumbu, aké máte pocity a skúsenosti? Ďakujem 😎

vico22
19. máj 2010

jasne, ze je Zumba aj v Trnave.
www.zumbatrnava.sk

chelsie
19. máj 2010

ahojte 🙂 Kde sa prosim Vas daju zohnat DVDcka Zumby? mozu byt aj napalene ? 🙂dakujeeem

monni
19. máj 2010

ahojte kocky, prosim poradte kde zozeniem DVD zumby? mozte pisat do IP. vdaka

miskahryzka8
20. máj 2010

Ahoj rivatha 🙂 , podla mna je to velmi individualne, ja som napriklad pred otehu precvicovala zumu 7 krat do tyzdna a teraz ju este stale precvicujem 3 krat do tyzdna, aj ked na rychle pesnicky my to odskacu kocky 🙂 a tak je to aj s kojenim, ku mne chodi cvicit dost kojacich mamiciek a zakladom je dve hodky po cviceni nekojit, inak by nemal byt problem 😉 , drzim palce 🙂

rivatha
Autor odpoveď zmazal
miskahryzka8
21. máj 2010

rivatha aj ja tak planujem 🙂, ked sa bude dat, mam hodiny o pol osmej u nas v malinove cez dve ulice, tak ulozit drobceka pred tym, naucit ho tak aby som po porode mohla pokracovat 🙂 , tak daj potom vediet ako to funguje ;)

rivatha
Autor odpoveď zmazal
jona74
22. máj 2010

aj sa k vam pridam aj ja som prepadla zumbe 😵 priznam sa ze po porode a to uz su 2 roky a 6 mesiacov sa mi nepodarilo schudnut a u nas v mc zacali baby cvicit zumbu a je to super 🙂 tiez som bola zo zaciatku ako drevo a bola som zatial par krat ale myslim ze z hodiny na hodinu sa lepsime a asi vsetky 😀 tak nam drzim vsetkym palce 😉

miskahryzka8
25. máj 2010

Rivatha a kam sa chystas zumbovat 🙂? Ked v BA, poznam instruktorov viacerych, maju aj pomalsie aj rychlejsie zumby 😉

monni
26. máj 2010

ahoj miskahryzka, mozes poradit kde v BA je najlepsie ist? niekde v oblasti dolnych honov. asi na zaciatok by som uprednostnila skor pomalsie tempo. dakujem

depecko
26. máj 2010

je tu aj niekto z BB? kde sa tu cvičí zumba????

byanka1
26. máj 2010

@zoeno.1
zoeno ako sa to da stahovat z tej stranky ? ja som debo z toho 😀 😀 😀

rivatha
Autor odpoveď zmazal
miskahryzka8
26. máj 2010

ahoj monni 🙂, presne dolne hony neviem, ale odtial nemas daleko do astry, tam je zumba v nedelu vecer, prebrala moje hodiny kocka, kt. ja ale osobne nepoznam a ta je vraj taka rychlejsia a stredy ma zdenka, tiez take hiphopovejsie, ale v astre je super telocvicna na cvicenie. No a inak si mozes vyhladat aj instruktorov na www.zumba.com a zadas krajinu a mesto a vyhodi ti to vsetkych certifikovanych instruktorov a kde cvicia 🙂 a inak z dolnych honov to nemas daleko ani ku mne do malinova, ja mam taku stredne rychlu zumbu a hlavne tanecnejsiu 🙂

a inak instruktori, co osobne poznam a mozem odporucit su juri - on ma asi 12 hodin do tyzdna a chces poslem na neho webovu adresu na ip, tu mi to asi zmazu a danka, ona priniesla zumbu na SK 🙂

a rivatha inak danka je zhodou okolnosti tiez zo ziliny 🙂 , len zije v ba teraz 🙂

rivatha
Autor odpoveď zmazal
monni
27. máj 2010

ahoj miskahryzka, dakujem za info. skoda ze nemam auto, inak by som zasla do Malinova, pocula som dobre ohlasy. a pri dvoch malickych detoch toho casu na cestovanie moc nie je, tak preto hladam co najblizsie. este som rozmyslala ze by som si zohnala DVD zumby a zacala cvicit doma, kym deti trosku nepodrastu. myslis ze je dobre cvicit doma iba na zaklade DVD? aby som sa to nenaucila zle. vdaka

miskahryzka8
27. máj 2010

rivatha jj a aj jej mamina je taka akcna, neviem ci neprecvicuje tiez 🙂

monni, tak to som rada ze su dobre ohlasy na malinovo 🙂, ja sa inak, ked sa narodi drobcek chystam robit aj zumbathomic pre deticky, uz sa na to tesim 🙂 . Urcite nic nepokazis, ked sa naucis nejake choreografie aj z dvd, ale rozhodne sa to neda porovnat s atmosferou na hodinach 🙂 , skus pozriet ten zumba com 😉 , mozno najdes zumbu uplne v tvojej blizkosti, drzim palce 🙂

zumbalucka
3. jún 2010

Čaute kočky,
mám pre vás dobrý tip na zumbovanie: 10.júna na Nevädzovej ulici v telocvični pri Obchodnej akadémii rozširujem svoje hodiny Zumby a práve preto, že to bude prvá hodina, je výnimočne zadarmo! takže ak ste ešte nenabrali odvahu skúsiť to, teraz za to fakt nič nedáte 🙂 podrobnejšie informácie nájdete na www.zumba-party.sk Tešííííím sa strašne na vás! 😎

nataal
4. jún 2010

ahojte, chcela by som zacat chodit na zumbu len neviem kde to presne v Trnave je , ze ci by ste mi nemohli povedat kde sa to nachadza a kedy sa ta zumba vyucuje . Dakujem

hopsendo
4. jún 2010

Srdečne vás pozývam na skvelé hodiny zumby vo Vlčkovciach a v Brestovanoch. Tak isto bude veľká párty pod holým nebom v TT na basketbalovom ihrisku Ašk Slávia Trnava. Bližšie informácie na FB Zumba Trnava

hopsendo
4. jún 2010

Aj v Trnave mám hodiny v Pohode každý piatok o 18.00 a v nedeľu o 19.00 hod. Len je treba sa zaregistrovať týždeň vopred. Teším sa. Alebo chodia aj baby trnaváčky za mnou do Vlčkoviec a Brestovian.

simonka16
4. jún 2010

Ak niekto Zvolen a okolie .. vynikajuca Zumba original s certifikatom www.zuzanadance.sk !!!! skvela na chudnutie 🙂 odporucom 🙂 mila trenerka ...velka ucast...

misu25
9. jún 2010

Ahojte, vedel by mi, prosim vas, niekto poradit, kde v BA alebo v BB, prípadne v LV by som si mohla zakupit nejake dobre DVD so ZUMBOU?

Dakujem

nina137
10. jún 2010

zumbalucka,prosim ta kde konkretne je nevadzova,lebo ruzinov je pre mna spanielska dedina a urcite sa tam chystam dnes,lebo laka to,ze zumba bude vonku 🙂

engrossing
11. jún 2010

Ahojte, nemá nahodov niekto záujem o DVDcko Zumby?? Cena je 6 e aj s poštovným 😉 Pre ukážku aby ste videli čo sa na nom nachádza

https://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A

😅 Bližsie info na mojom maili engrossing@azet.sk

miskahryzka8
13. jún 2010

Ahojte zumbacky, v mlinove uz tiez zumbujeme vonku 🙂 a v auguste 13.8. - 15.8. sa uskutocni uz treti zumba party vikend v poradi 😵 , info na FB skupina ZUMBA MALINONO 🙂 a aj o dalsich skvelych akciach, tesime sa na Vas 🙂 🙂

liana
14. jún 2010

v Pantha Rei som videla knižku Zumba aj s dvd. samostatne sa však nepredáva.

leisha
14. jún 2010

...ahoj...neviete niekto ci aj v Martine sa da najst niekde kurz zumby?nic take som nenasla iba v za a v bb...

jana766
16. jún 2010

@anavi22 Ahoj, ja som tiež z RS a zatiaľ som nezistila kde sa dá chodiť na Zumbu...nevieš prosím Ťa poradiť, ďakujem Jana

trangos
17. jún 2010

je mozne sa na Zumbu prihlasit aj v PB?