icon

Zväčšenie poprsia. Dá sa aj inak ako operačne?

narika
4. máj 2011

ahojte mile mamicky, totiz mam velky problem.rada by som prenavratila svojim prsiam ich povodnu krasu.operativne to nexcem.myslite ze inaksie riesenie neexistuje na zvacsenie ci spevnenie aspon??? som bezradna ☹ ☹ ☹

Strana
z2
kvetka_horvatova
8. dec 2015

tabletky na zväčšenie poprsia nefungujú tak, ako by ste si asi želali. Sú to len doplnky výživy. Obsahujú látky, ktoré aj bežne dostávate v jedle. Je to založené na silnom marketingu. Keby to bolo také jednoduché, tak by nebola potreba plastika.

Treba si uvedomiť, že nato, aby bola žena krásna, nie je potrebné mať prsia ako melóny. A ak sa naozaj rozhodnete spraviť niečo pre úpravu svojho dekoltu, tak navštívte svojho lekára, ktorý vám poradí.

peterlipa
Odpoveď bola odstránená
tusinka54321
2. feb 2016

Maximálne spokojnosť, produkt mi spevnil prsia, zväčšil o jedno číslo naozaj som to nečakala.Odporúčam 🙂 🙂 🙂

lucky86
13. feb 2016

Predám tabletky Decofemm beauty breast 2 a pol krabičky,v jednej krabičke je 120tabletiek,teda dokopy predám 300tabletiek za cenu 30€,na predajnej stránke tohto produktu by Vás cena vyšla dokopy 88€.S manželom plánujeme bábätko,tak som ich vysadila.Expirácia na škatulkách je do 7/2017.

lindush1105
14. feb 2016

Ak chceš trvalé zväčšenie, tak nie. Tabletky alebo nejaké push up krémy majú malý a iba dočasný efekt. Potom je metóda injekčná, naplnenie vlastným tukom. Tam záleží aj od toho koľko máš tuku, koľko ti môžu odobrať. Je to neinvazívna teda nechirurgická metóda, stojí ale viac ako implantáty a neoplatí sa, lebo akonáhle schudneš, prsia aj peniaze máš fuč. Okrem toho nemôžeš očakávať neviem aké zväčšenie. Jediná niečo platná metóda aby si mala väčšie prsia, ktoré ti nezmiznú je práve augmentácia. Nič iné, rovnako dobré zatiaľ nevymysleli 😉

mmooly
15. feb 2016

Ja som raz niekde čítala o feniklovom víne že pôsobí na rast pŕs..kúpila som v potravinách feniklové semienka, sušené, nasypala do fľaše s vínom a nechala lúhovať - aj som to vyskúšala a malo to niečo do seba, prsia boli napnuté, naliate.. ale neviem prečo mi zrovna neprišiel menzes, či to malo súvis alebo nie, to neviem, radšej som to prestala užívať..

ika2020
9. mar 2016

Ahojte 🙂 ... máte niektorá skúsenosti s Bigbust?

vlnka2461
4. apr 2016

Ahojte mne priateľ objednal tento krém bigbust dnes som ho použila prvý krát tak ešte neviem ako to dopadne ale isto dám recenziu po nejakom tom čase...a cena 35€ je bez kuriéra konečná suma je 41€ a celkom dlho mi chodil skoro 2t. Nuž no uvidím ču sa stane zázrak 🙂 🙂

ivanatim
8. sep 2016

@maria5317 Tak toto je typicky spam a oblb na hlupych ludi 🙂 svedci o tom uz ten zaciatok linku co tu hadzes "track" 🙂 to su typicke spamy a oblby na ludoch...hadzes to tu kvoli seo optimalizacii webu, vsakze? trapne...admini ti to vymazu

ivanatim
8. sep 2016

@peterlipa
"Používateľke peterlipa bol zrušený profil
Profily sú rušené najmä z týchto dôvodov:
z dôvodu porušovania pravidiel Modrého koníka
z dôvodu vytvárania viacnásobných profilov
na základe podozrenia z podvodných aktivít
na vlastnú žiadosť"

🙂

ivanatim
8. sep 2016

@ika2020 po kliknuti na tvoj link ma ESET upozornuje:

Našiel sa potenciálne nechcený obsah

Takze asi tak...snad ti to staci pre utvorenie nazoru o doveryhodnosti takehoto oblbovaku...

ivanatim
8. sep 2016

@vlnka2461 ach boze, ludia, kedy dostanete rozum :(

sisi1111
10. júl 2017

@tama84 mohla by som sa opýtať kde si to bola dať tvoja kamoška robiť? Dala by si kontakt prosím?? Ďakujem

mickyovamichaela
14. sep 2018

@tusinka54321 ahoj, ako sa tie tabletky volali prosim ta?

Strana
z2