Ťažký parfém
Prosím Vás, ako by ste riešili to, že máte v kancelárii novú kolegyňu, ktorá používa ťažký večerný parfém a to tak, že sa v tom zaiste vykúpala? Hneď v prvý deň som jej povedala, že má veľmi silnú voňavku, že sa to sem nehodí. 2 dni neprišla navoňaná a na tretí zase. Aj sme sa jej to s druhou kolegyňou snažili nenápadne nejako dať najavo, že nám to prekáža, ale bezvýsledne..Všetkým to vadí aj v susedných kanceláriách ked sem prídu. Ja neviem ale mňe leby kolegyňa povie, že jej vadí môj parfém určite by som sa s tým do kancelárie nevoňala najmä s nejakou večernou ťažkou vôňou. Ako to mám riešiť mám ísť za vedúcou? Alebo jej mám ešte dohovoriť? bolí ma z toho hlava a je mi zle až na vracanie z toho smradu. Čo by ste robili vy na mojom mieste?
@minenkaa a este raz ja tebe, ked ma tu poucas ako maleho chlapca... raz ked tvorim nejaku kulturu v kancelarii a som svojpranva a dospela... tak ide a poviem kolegyni sama co je vo veci... nepotrebujem sa obracat na sefa alebo odbory pre boha...
@krasneleto a ja ti nejde tvrdím ,že ti to zakazujem?
Už som ti napisala ,že hento tvoj problém
@anonym_autor normálne jej treba otvorene povedať, že Vám je zle z neho- na odpadnutie , že tu nejde o to či sa Vám páči/nepáči jej parfém.
My sme toto riešili tiež a pomohlo, až keď sme komplet všetky v kancli povedali, že nám je z neho zle a že naozaj nieje vhodny do kancelárie kde nie su okná a nie je možné vetranie. Ale tá nasa nosila lacné fejky dubajských parfémov- strašne vône a asi sa tym ráno oblievala. Potom si kúpila nejaké afrodiziaká a tým sa natierala, chvala bohu ju nakoniec vyhodili, lebo nie len voňavky, ale ešte aj po cigaretách smrdela.
Držím prsty
@krasneleto a ja ti nejde tvrdím ,že ti to zakazujem?
Už som ti napisala ,že hento tvoj problém
@minenkaa ty si musela byt velka zalobaba na zakladnej... :D pekny den...
@minenkaa ty si musela byt velka zalobaba na zakladnej... :D pekny den...
@krasneleto to ako vážne toto?
Základná škola a žalobaba?
Nič iné ta nenapadlo?
@krasneleto to ako vážne toto?
Základná škola a žalobaba?
Nič iné ta nenapadlo?
@minenkaa mi nenapadlo... nie... toto bolo take z duse , prvoplanove...
@minenkaa neviem si predstavit ako pridem za sefkou so ziadostou, aby kolegyna pouzivala menej parfemu :D
@krasneleto uplne normalne, my sme raz mali kolegynu co jedla v kancelarii ranajky a zasadne jedla cibulu. Riesili sme to cez sefku
@krasneleto uplne normalne, my sme raz mali kolegynu co jedla v kancelarii ranajky a zasadne jedla cibulu. Riesili sme to cez sefku
@mimikas ja pracujem asi v inom prostredi, mame velmi otvorene vztahy a vazby...
Poskladajte sa na vôňu, ktorú vyberiete a ktorá je vám príjemná a tú jej podarujte 🙂

@krasneleto ešte raz zamestnanec neni na riešenie problémov medzi zamestnancami a už vôbec nie, keď jeden nerešpektuje iných a znepríjemňuje im smradom pracovne prostredie
@minenkaa a este raz ja tebe, ked ma tu poucas ako maleho chlapca... raz ked tvorim nejaku kulturu v kancelarii a som svojpranva a dospela... tak ide a poviem kolegyni sama co je vo veci... nepotrebujem sa obracat na sefa alebo odbory pre boha...