icon

Ako riešiť situáciu s agresívnym vodičom?

naturlenka
24. okt 2025

Ahojte všetky/-ci.
Asi každý vodič sa už stretol s agresormi za volantom, a tak vie, aké bývajú tieto situácie nepríjemné a nebezpečné. Ja mám za sebou zvláštnu skúsenosť, a tak Vás poprosím o vyjadrenie Vášho názoru.
Išla som autom po vedľajšej ceste a keďže som pred križovatkou dávala prednosť autám na hlavnej, musela som spomaliť. V pripájacom pruhu som videla, že vodič na hlavnej kúsok spomalil, aby ma pustil, tak som sa zaraďovala, keď vtom spoza mňa z môjho pruhu vyletelo čierne SUV a rovno medzi nás dvoch, mňa obehol a oproti išli ďalšie 3 autá. Ja som strhla volant a nechýbalo veľa, aby som skončila vo zvodidlách.
Pochopila by som, že sa ponáhľa, keby aspoň smerovkami naznačí, ale nie, išiel ďalej. Tak som išla cestou za ním a blikala som mu diaľkovými a smerovkou v naivnej nádeji, že zastaví. Samozrejme, moja nádej bola nielenže naivná, ale blbec ma v 90-ke tak vybrzdil, že som skoro do neho nabúrala. Podotýkam, cesta bola rovná, pred ním nikto a on znenazdajky šliapol na brzdu. Pokračovanie....

Strana
z2
anonym_5935b6
25. okt 2025

Bud rada zlatko ze ta este nepreflaskal, lebo toto co si dokazala tak akoze...len ziram😆

anonym_6db0df
25. okt 2025
@natalyya

@naturlenka mna len udivuje, ze ako vsetci pomaly drzia stranu narusenemu, a dobre ze otvorene nenadavate autorke

@natalyya možno bol vodič narušený, ale ani autorka to nemá v hlave v poriadku.

flatwhite
25. okt 2025

Wtf naco si ho vyblikovala? Mala si si zanadavat ze aky dement a pokracovat dalej v ceste😀Nebud dramaticka Karen type prosim ta, treba sa niekedy povzniest nad takymi ludmi

janai1
25. okt 2025

no a toľko k dramatickému príbehu...

anonym_ba31f7
25. okt 2025

@naturlenka mohol byť zdrogovaný, čo dnes nie je žiadna výnimka za volantom. Nikdy nechoď do priamej konfrontácie s cudzím človekom. Nikdy. Nasadila si svoj život na takého chuligána? Si normálna?
Na Slovensku sa pravdy nedomôžes a začínajú to využívať rôzne živly naprieč celou sférou.

anonym_e893aa
25. okt 2025

A že ženy niesu horšie ako chlapi😋

anonym_11a551
25. okt 2025
@naturlenka

Ja som išla domov a on celý čas predo mnou, až odbočil na čerpačku. Tak som odbočila, že idem za ním. Keď vystúpil, prišla som ku nemu a spustila som na neho, prečo mi to spravil a kto mu vôbec dal papiere. Oproti mne stál tak 40r. chladný chlap, ktorý tvrdil, že o ničom nevie. Nakoniec si spomenul, že som išla vraj 10km/h, čo bola blbosť jak voda v koši. A že keď brzdil, tak nevidel, že za ním niekto ide. Hlavne, že bola tma a on ani nevidel moje svetlá v 3 spätných, zaujímavé 🤔 A vraj som si všetko vymyslela. Lenže ja mám v aute kameru, tak som mu povedala, že všetko mám nahrané
Povedala som mu, že som volala políciu a aj to, kde sme, že polícia je na ceste sem. Tak sadol do auta, že ide preč. Povedala som mu, aby sa k tomu postavil ako skutočný chlap a že keď nechce vysvetliť mne, vysvetlí polícii. Naštartoval, tak som sa mu postavila pred auto a povedala som mu, že polícia je na ceste. Nenapadlo by mi, čo urobí. On ma tým autom narazil a posúval ma dopredu, kým som nespadla na zem. Vtedy zastavil a vraj ide volať na mňa políciu on, že mu bránim v pohybe. Nakoniec to zvrtol, vbehol na čerpačke do protismeru, kde sa takmer zrazil s prichádzajúcimi policajtami. Tým som všetko povedala, a aj to, že mám zo všetkého záznam. Kamera snímala aj to, ako ma autom tlačí.
Dnes som sa dozvedela, že ho na mieste vypočuli, pustili a policajt mi povedal, že som mu nemala brániť v odchode. Keď som sa spýtala, či je v poriadku, čo všetko urobil, policajt mi zopakoval, že som mu nemala stáť v ceste.
Naozaj som sa ja dopustila horšieho ako ten vodič?

@naturlenka týmto spôsobom raz dostaneš po hube. Načo si jo vyblikavala? Prenasledovala atd. Si psychicky ok?

minenkaa
25. okt 2025
@natalyya

@naturlenka mna len udivuje, ze ako vsetci pomaly drzia stranu narusenemu, a dobre ze otvorene nenadavate autorke

@natalyya ale veď ina tiež ohrozila jeho a ešte aj seba,treba ju chváliť za hlúposť?

kiki68
25. okt 2025

Taketo typy su vsade, mna prekvapila ta reakcia policie. To ma zarazilo. Cize ked jazdim ako hovado na SK, tak je to v poriadku. Lebo u nas videli v AT nieco podobne na kamere policajti v jednom useku, no dotycny prisiel o papiere. Nevedel, ze to niekto vidi. Dostal predvolanie a ukazany zaznam, dali ho do novin ako exemplarny priklad

iwesska
25. okt 2025

Ty si dobre mimo. Keby som mala takto reagovat na kazdeho,co mi nedal prednost,skrizil mi cestu v plnej rychlosti bez smerovky, lepil sa mi celu cestu na chrbat a pod., tak nic nerobim,len zastavujem,rozculujem sa a volam policajtov. Bud rada,ze sa nic nestalo. Ano,zachoval sa ako blb v premavke,ale toto,co si spravila ty,tiez nie je primerana reakcia. Nikdy nevies na akeho psychosa narazis. Mohol mat noz,pichnut ta a nepomohli by ti ani kamery a policajti. Si dost husta.

jana_eyre_2
25. okt 2025

Riešim to tak, že ich ignorujem.. dokonca má ani nevytocia, neviem prečo ale za volantom ma to nejako nenastartuje.. nahlasovanie na políciu je v tej rýchlosti, pokiaľ nemáš kameru zbytočne..

Mne sa minule stalo, keď som sla z práce na diaľnici - predomnou v pravom pruhu dosť veľa áut, ľavý pruh bol voľny.. kvôli prácam je tam 60tka, takže som šla pomaly podľa aut predomnou, ak niekto chcel mohol vklude ísť v ľavo rýchlo.. za mnou sa tlačila dodávka, videla som v spataku, že je nejaký nervózny, ale nepreradil sa do ľava, len sa proste namna tlačil.. 🤷🏻‍♀️ potom sa z toho pravého stal stredový pruh, lebo cesta sa rozšírila a on namiesto obehnutia ma z dobrej strany sa zaradil v pravo vedľa mňa a šiel zarovno somnou, a ukazoval mi gestom, že som sliepka (aspoň tak som si jeho prsty ktoré znazornovali akože kva kva) a dodnes som nepochopila prečo 🤦🏻‍♀️ nemal zákaz sa dať do ľavého pruhu, zabraňoval mi sa zaradiť do prava subeznou jazdou.. ja som sa na neho len pozrela a obehla som auta, zaradila sa do prava hneď ako som mohla a potom odbocila tam kam som potrebovala.. možno ho z toho porazilo a možno si myslel že ako mi "ukázal".. ale čo vlastne? Ukázal len že je debil.. 🤣

nicoletta98
25. okt 2025

A to si bola v akej vzdialenosti, že si skoro nabúrala, keď zabrzdil? Lebo viac ako nebezpečne obiehanie mi ide na nervy už len to, keď mám niekoho rovno za zadkom nalepeného. A veru aj ja vtedy dupnem na brzdu a potom si ten za mnou 2x rozmyslí, či sa ešte bude lepiť. Máš dodržiavať bezpečnú vzdialenosť a nemusíš strhávať volant. Stačí, že tomu pred tebou sa len zdá, že videl niečo na krajnici a ani nevieš ako a si v druhom aute…

cairka
25. okt 2025

Že ty si včera pozerala Discovery Channel?

marca12
25. okt 2025

Vyzera to tak,ze sa dvaja agresori stretli na ceste. To,co si urobila je ozaj sialene. Neospravedlnujem jeho spravanie,to je tiez nepripustne,ale nemate si co vycitat. Bezne sa stretavam s arogantnymi vodicmi,ale do potycky by som s nimi nesla. Maju vymlete hlavy a vsade znamych.

bielasovicka
25. okt 2025

Autorka, ty máš ináč všetkých pokope?

simona20201309
25. okt 2025
@natalyya

@natalyya takých pribrzdenych ako je autorka stretávam tiež na ceste denne. To ze ju niekto obehol a jej sa rozklepali ruky aj nohy svedčí o jej nedostatočných schopnostiach. Následne sa lepiť na auto a vyblikavat- mali by jej vziať vodicak.
Ten kto je v tomto príbehu agresívny je jediné autorka.
Sibnuta afektovana hysterka

anonym_106803
25. okt 2025

Autor a ty si naozaj zena? Pripadas mi ako agresívny chlap
Raz si ta niekto chytí a dostaneš cez hubu.

ahhola
25. okt 2025
@janai1

no a toľko k dramatickému príbehu...

@janai1 no prisla na to, ze mala do cinenia s Nasim clovekom😅a je nebezpecne to tu rozvrtavat, baba ma guraz, ci v hlave naondiate, zacinat si s jeepisom🪱🤕

prasiatko30
25. okt 2025

Citala som len zaciatok, ale si koleduje o dobry problem. Ak si to mala nahrane, tak si mala zobrat nahravku na policiu a udat ho. Vsak podla spz ho najdu. V noci konfrontovat nasrateho alfa samca je fakt len inteligentne. Kebyze ta bol fakt presiel a este aj zoparkrat zacuval, tak co by si asi tak bola dosiahla???

anonym_162f86
25. okt 2025
@naturlenka

Ja som išla domov a on celý čas predo mnou, až odbočil na čerpačku. Tak som odbočila, že idem za ním. Keď vystúpil, prišla som ku nemu a spustila som na neho, prečo mi to spravil a kto mu vôbec dal papiere. Oproti mne stál tak 40r. chladný chlap, ktorý tvrdil, že o ničom nevie. Nakoniec si spomenul, že som išla vraj 10km/h, čo bola blbosť jak voda v koši. A že keď brzdil, tak nevidel, že za ním niekto ide. Hlavne, že bola tma a on ani nevidel moje svetlá v 3 spätných, zaujímavé 🤔 A vraj som si všetko vymyslela. Lenže ja mám v aute kameru, tak som mu povedala, že všetko mám nahrané
Povedala som mu, že som volala políciu a aj to, kde sme, že polícia je na ceste sem. Tak sadol do auta, že ide preč. Povedala som mu, aby sa k tomu postavil ako skutočný chlap a že keď nechce vysvetliť mne, vysvetlí polícii. Naštartoval, tak som sa mu postavila pred auto a povedala som mu, že polícia je na ceste. Nenapadlo by mi, čo urobí. On ma tým autom narazil a posúval ma dopredu, kým som nespadla na zem. Vtedy zastavil a vraj ide volať na mňa políciu on, že mu bránim v pohybe. Nakoniec to zvrtol, vbehol na čerpačke do protismeru, kde sa takmer zrazil s prichádzajúcimi policajtami. Tým som všetko povedala, a aj to, že mám zo všetkého záznam. Kamera snímala aj to, ako ma autom tlačí.
Dnes som sa dozvedela, že ho na mieste vypočuli, pustili a policajt mi povedal, že som mu nemala brániť v odchode. Keď som sa spýtala, či je v poriadku, čo všetko urobil, policajt mi zopakoval, že som mu nemala stáť v ceste.
Naozaj som sa ja dopustila horšieho ako ten vodič?

@naturlenka Skús to na niekoho iného a určite ti najebe na ksicht :D si dosť odvážna v tejto spoločenskej atmoške :D

anonym_ee628f
25. okt 2025
@naturlenka

@anonym_aafed0 takže podľa Teba je v poriadku potichu pozerať na zlo a nechať, nech sa rozmáha?

@naturlenka ty si tiez zla,ved ked mas zaznam.Si ho mala dat policii a ti by uz dalej riesili.Ale toto bolo tiez chore a agresivne spravanie.

anonym_362f85
25. okt 2025

@naturlenka chápem tvojmu rozčarovaniu, úplne ti rozumiem. Prečo by im to malo prejsť! Ale treba proste byt pripravený, že ľudia zvlášť takýto nie sú normálny. Mohol to vážne ublížiť, išla si veľmi odvážne do neho, pochopiteľne, ale mala so záznam mohla so ho dať polici, ktorá by možno niečo robila. Žijeme v tomto štáte, kde pravidla prestavajú platiť… možno by mal ak známeho ma polícii a bolo by hotovo. Teraz len tebe zostal tento nanič pocit a on ke spokojný. Radia to dobre, bolo to prehnane, nerozumne, mohol mať zbraň, mohol ti tak nešťastne fúknut jednu že by to zuby chytali, alebo ti ublížiť ešte viac. Si žena, nežiješ v rovnocennom svete kde máš navrch fyzicky na muža. Ver, keby si bola muž reagoval by inak. Tak ta mal na háku, ako nejakú hystérku. Hrala si mu do rany, lebo podľa toho si sa ak správala. Nehovorím to v zlom, muselo to byt strašne, ja som rovnako výbušná, nadávam, vyblikovala som…. Teraz nie, mám dieťa v aute, ale aj tak ľudia hlavne SUV veľké príde, ohrozujú iných vodičov keď vidia insie značky aút. Sú takýto… nezmeníme to, je to naprd, preto mi muz chce kúpiť minimálne jeep, aby som mala rešpekt ako žena, ktorá podotýkam vie šoférovať bezpečne a plynulo. Áno je mi z toho nanič, pebo pre mňa je to kto je v akom aute na poslednom miesto, ale keď vidíme takéto dávam väčší pozor, hlavne na rýchlosť, idem tesne pod limitom 😀

hsara99
25. okt 2025

No, podľa mňa si viac mimo ako on 😀 pekne psycho

anonym_606b33
25. okt 2025

O takýchto veľmi ,, ponáhlajucich "
vodičoch si vždy pomyslím: Len si leť,na tvoje orgány už určite niekto čaká!

Dobre že nezastavil,možno by si nakoniec ešte po papuli dostala.
Že vôbec toto riešiš.
Si obyčajná hysterka
Čo si čakala,že zastaví podebatuje s tebou a ešte sa ti aj ospravedlní?

petrahl
25. okt 2025
@naturlenka

@anonym_aafed0 takže podľa Teba je v poriadku potichu pozerať na zlo a nechať, nech sa rozmáha?

@naturlenka sorry, ale psycho si fakt ty. Ani by mi nenapadlo ist za niekym na benzinku a domahat sa svojho prava. Bud rada, ze si to vobec prezila. Nemyslim situaciu na ceste, ale stretko na bezninke. Mohla si byt v spravach ako nezvestna.
To sa fakt o seba nebojis? Ti stoji za tu pravdu riskovat, ze natrafis na takeho magora, o akom sa ti evidentne ani nesnivalo?

anonym_3212b8
Včera o 07:40

@naturlenka v prvom rade si daj kameru do auta. Potom takýchto vytrúb a potom choď ďalej. Mne sa tak uľaví vždy. Ak by chcel niekto vystúpiť a vyhrážal sa mi, upozorním ho že je na kamere a ak má nejaký problém, vyriešime to s políciou.

Strana
z2