Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Myslim, ze dnes to da kazda bez napovedy, krasna kniha aj film 😉 super detstvo
Dnes bez tajomstva
nejako sa to zľahčuje 🙂 Kôň a opica veľmi pomohli
Dnes veeeeeeelmi ľahučké. Každý pozná toto dievčatko
dnes to bolo uzasne... neviete ci sa daju niekde tie pohladnice postahovat ako obrazky?
Dnes rychlovecka 🙂
Ja keď som uvidela toho kona, hneď som vedela 😊
@kate_cs nemas funciu v mobile na vymazavanie?
@kate_cs mne sa da vymazavat.Len teda ta jedna strana mi usla🙈pri malej sa mi hned ruka smikne🙈😂
Na prvú
@martinkakontova to si akože prečo napísala? Tu si radíme s nápovedami, nepíšeme odpovede 😒
Už dneska niekto uhádol, lebo ja nemám vobec tušenie čo by to mohlo byť
LOL, od tohto autora som nič nečítal, takže ani neviem, prečo mi napadol ako prvý 🤔 Treba načrieť do domácich vôd
@arion92 Ďakujem, už to mám, nejakou úplnou náhodou som to dala, ale akože knihu vôbec nepoznám
Vždy som si v knihkupectve myslela podľa obálky, ze je to nejaka slovenska verzia zaklinača a toť historické detektívky 🙂
Dala som to aj keď som nečítala. Pekne vyhľadá podľa pohľadnice.
Prvý krát, čo vôbec neviem, čo to bude. Keď to je vojnová tematika, tak som uprdele, vôbec nečítam takéto témy. Myslela som na jednú knižku, keďže su tam 3 meče. Zadala som aj tie 3 mená + ešte jedného ale nebere mi to. Som úplne stratená. Viem, že indície by mali pomôcť, ale v tomto prípade mi asi Martinus nepomôže.
@daydus Vieš čo, mne práveže vyhľadávanie na martinuse cez tie filtre dosť pomohlo, respektíve mi to hneď našlo tú knížku, keď som si to vyfiltrovala ostala mi tam len jedna, skús to tak, ak ti môžem poradiť, tak už tu bolo spomenuté, že má slovenský pôvod, a tiež z obrázka ide celkom pochopiť aký žáner to je keďže sú tam meče, aj keď možno Lupu dať do tej pohľadnice by nebolo odveci.. 😉
Skovensky autor, napisal vela knih, pohladnicu poslal hrdina z 9. dielnej serie, niektore diela vyhrali aj cenu “Kniha roka” 😊
@daydus vôbec to nemusíš mať prečítané, stačí dobre hľadať. ;) tiež som to ešte nečítala, a našla som... @tkjana dala veľmi dobrú nápovedu rovnako ako @nikoleta213 . Známy spisovateľ, a meno postavy sa nachádza v krátkom popise knihy, nemusíš ani moc listovať. ;)
💡každý diel série nesie jeho meno.
Oh ďakujem dievčatá 🙂 veľmi ste mi pomohli, keďže túto sériu nepoznám a aj autora poznám len tak na pól oka 😅 prvýkrát sa stalo, že som sa nevedela pohnúť 🙂
Dnes teda tvrdý oriešok, absolútne som o tomto autorovi nikdy nepočula, díky bohu za nápovedy a google 😀
Dnes na prvý šup, len čo som uvidela pohľadnicu, mi napadli slovenské historické detektivky. Dve-tri som z nich aj čítala.
Tak toto je presne moja šálka kávy 😀 práve mám na stolíku rozcitanu ôsmu knihu zo série 🙂

Dnes ešte ľahšie ako v sobotu a simsica už viac napovedať nemohla.