Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@yena13 správne, ale treba zadať autora, nie dielo
Su nejaké?
@kikundela v kníhkupectve Martinus po celom Slovensku
@marrs český autor a jeho brat bol maliar ....pozri si čo je na obrázku, sú to jeho diela, povinné čítanie
@duracelka13 ale myslím ako tu na nete ...minule roky boli cez víkend bonusy ...teraz bie sú?
@kikundela nie, tento rok to urobili tak, že bude len v predajni na celý týždeň jeden obrázok ako som pridala hore. Bonusy na nete tento rok nebudú
@duracelka13 Ako si overím, že to má dobre? Lebo aj minulý aj tohtovíkendový bonus som dala tak, že som rovno napísala a poslala. Nebolo tam, že správne, alebo nesprávne, ale myslím si, že to mám dobre, lebo presne tak som dala, podľa 3 diel z obrázkov si myslím, že to je ten český známy autor, čo mal brata maliara. A minulý víkend tiež, len som napísala na prvý šup, čo mi napadlo a odoslala, ale tiež mi nenapísalo, či to je dobre alebo nie...
A tieto hádanky sú asi iba cez víkend, lebo v piatok som si nevšimla, že by mali v kníhkupectve takýto plagát. Vďaka tomu, kto nám to tu pekne fotí, zapojila som sa do oboch víkendoviek 🙂
@duracelka13 ano, ale nechcela som rovno meno napisat 🙂
Ahoj Lulu posuň prosím pomôcky z FB a určite na niečo prídeme 🙂
Nájdite si mapu...po anglicky.
V druhej časti nájdete v popise jedno miesto...a mapa vám pomôže nájsť tu krajinu. Len ju hľadajte po anglicky .
Nechytam sa som myslela, ze to je jedna kniha asi ne
Som úplne mimo, vôbec nič mi nenapada
Mapu na Martinuse?
Takto, ak viete ktoré knihy hľadať (sú 4 časti) tak si prečítajte úryvky z druhej a tretej .je to fantasy, napísala ich žena ktorá má tri mená.
@barillaveronika najznamejsia autorka romancy fantasy,ma 3 mena,seria -v nazve je najznamejsi kvet,v uryvku na Martinuse som nakoniec nasla to mesto
@lulu0123 ďakujem pomohla si mi ❤️
Vôbec netuším 😂😢
@jeennyv
@lilien1914 mestečko na V
Som uplne bezradna. V popise knih na Martinuse som ziadne mestecko na V nenasla
@10zabka Našla som mapu na nete a tam je to miesto....uffff tak mi treba keď nečítam Romantasy 😂

Prosim vás kde nájdem tie hádanky na víkend?