Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Dúfam, že toto je prvá aj posledná fantazy v tejto hre, lebo inak si budem myslieť, že táto hra je len pre veľmi mladých... My, ktorí máme už nejaký ten krížik na chrbte, fantazy nečítame! Ale aspoň že na Modrom koníkovi fungujú nápovedy, inak by som to neuhádla ani za 100 rokov. Najviac mi pomohla nápoveda hľadať na Martinuse v sekcii fantazy knihu so zelenou obálkou. Prelistovala som asi 5 stránok a našla som. Zadala som názov celej série a zobralo...
@luhli ale no... mám na chrbte určite viac krížikov ako ty a fantasy veru čítam 😉
Dúfam, že toto je prvá aj posledná fantazy v tejto hre, lebo inak si budem myslieť, že táto hra je len pre veľmi mladých... My, ktorí máme už nejaký ten krížik na chrbte, fantazy nečítame! Ale aspoň že na Modrom koníkovi fungujú nápovedy, inak by som to neuhádla ani za 100 rokov. Najviac mi pomohla nápoveda hľadať na Martinuse v sekcii fantazy knihu so zelenou obálkou. Prelistovala som asi 5 stránok a našla som. Zadala som názov celej série a zobralo...
aj ja čítam fantasy od puberty (som 50+)
@luhli
@luhli ja mam toez dobre cez 40 a fantasy milujem🤣🤣. Nie je to jediny zaner ci citam ale definitivne je najoblubenejsi
čo takto si písať len nápovede bez kritizovania ostatných?! Je to predsa Knižné putovanie a nie klasický MK, majte zábavu zo života a sem si skočte po pomoc. Btw. tento rok Martinus extrémne ľahký🙂
Akoze taketo knihy...zatial tie co boli, boli jednoduche, take dost zname, ale toto...uz minule som im pisala, ze vela fantasy a neznamych knih davaju
čo takto si písať len nápovede bez kritizovania ostatných?! Je to predsa Knižné putovanie a nie klasický MK, majte zábavu zo života a sem si skočte po pomoc. Btw. tento rok Martinus extrémne ľahký🙂
@sulavikova minuly rok same fantasy, tento rok sme len na zaciatku, a opat… ja fantasy absolutne necitam, absolutne. Takze zase budem mat z kniznej sifry NIC a budem si len hladat odpovede v komentaroch. Fakt zabavne.
Ved je milion dalsich zanrov - cestopisy, romany, biografie, historicke romany, detektivky, trilery, beletria,… autori kniznej sifry poznaju asi len najmodernejsie fantasy… ved nieco historicke dat, starsie knihy.
Alebo je to zamer - ako prostrednictvom sifry urobit reklamu na tieto knihy. Inak tomu fakt nerozumiem.
@sulavikova minuly rok same fantasy, tento rok sme len na zaciatku, a opat… ja fantasy absolutne necitam, absolutne. Takze zase budem mat z kniznej sifry NIC a budem si len hladat odpovede v komentaroch. Fakt zabavne.
Ved je milion dalsich zanrov - cestopisy, romany, biografie, historicke romany, detektivky, trilery, beletria,… autori kniznej sifry poznaju asi len najmodernejsie fantasy… ved nieco historicke dat, starsie knihy.
Alebo je to zamer - ako prostrednictvom sifry urobit reklamu na tieto knihy. Inak tomu fakt nerozumiem.
@anonym_9c4f6d
Tak treba písať do Martinusu, my sme sa najviac zabavili, keď bola ešte odkrývaná maľba v kníhkupectve, vtedy bola aj klasika. Tieto AI pic sú extrémne ľahké.
@anonym_9c4f6d
Tak treba písať do Martinusu, my sme sa najviac zabavili, keď bola ešte odkrývaná maľba v kníhkupectve, vtedy bola aj klasika. Tieto AI pic sú extrémne ľahké.
@sulavikova nie každý má možnosť chodiť do kníhkupectva.
@luhli ďakujem, táto jediná napoveda mi pomohla lebo som už skúsila asi 100 kníh... túto vôbec nepoznám, hoci predošlé som dala na prvý šup 😊
@sulavikova nie každý má možnosť chodiť do kníhkupectva.
@roseania veď to bolo tiež online a celá maľba v kníhkupectve😘
Ďakujem všetkým za komentáre, nakoniec z každého niečo a podarilo sa. No ale mne ju nezobrazuje zelenkastú, skôr ružovkastú
prosím vás, na to, aby človek vyhral, musí aj nakúpiť alebo stačí správne uhádnuť aby ho vyžrebovali ? Ďakujem
Tá hmla je perfektná pomôcka. Treba sa toho držať. Skúste si to napísať do vyhľadávača. A o aký žáner ide. Už to tu bolo písané. Viac neprezradím.
A tie súťaže ešte iné, akože popri tom na ich stránke, to je kedy?
Jemine, ja som až dnes v kníhkupectve zistila, že je znova rozbehnutá táto hra. Dodatočne som teraz v pohode dala predchádzajúce dni, ale dnes som nemala šancu. Fantasy ide mimo mňa. Ďakujem za nápovedy, veľmi ste mi pomohli.
📍
Pekný večer prajem môžete mi prosím poradiť, toho autora mi vôbec nechce nájsť a neviem si rady.
A tie súťaže ešte iné, akože popri tom na ich stránke, to je kedy?
@mooonika1975 cez víkend, býva bonus. Verím, že bude aj teraz
Inak chatGPT dava tieto napovedy raz dva :DDD
@luhli veď je už druhá.. 🤪 ja mám tiež pár x na chrbte a fantasy je môj top žáner.. 🙂
Dnes úplne ľahké, obrázok to úplne vystihuje