Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?
Prosím vás nakupujete cez tuto stranku megaknihy?
Ja som práve spravila objednávku ale asi posledná.
Ukazuje mi rôzne ceny na ten istý produkt na stránke maju jednu cenu a ked pozriem cez google tsk tsm je zas ina cena. A tak isto ked som šla platiť tak v kosiku cena 22,65 a stiahlo mi c z 26e 😑 prikladám aj fotky niektorých vecí...
Nakupovali ste cez nich?
Ďakujem

Nakupujem od nich často a nikdy som problém nemala. Síce niekedy dlhšie dodanie, ale ceny sú fajn, takže nevadí. S googlom neporovnávam, vždy sa riadim len ich stránkou.
Nemala si zaškrtnutú dobierku? Poistenie?
Milujem megaknihy a objednavam len tam uz roky. Neviem ako to robia s tou cenou, lebo je pravda, ze ked knihu vyhladas na googli, tak natrafis na mensiu cenu ako keby si to pozerala priamo na stranke, takze vzdy u nich nakupujem cez google😅
Neviem , ja som vždy našla u nich lepšie ceny ako inde. A toto čo sa stazujes tak si za to môžeš sama predsa, nikto ťa nenúti to zaplatiť keď sa ti cena nezdá 🤷
Ja objednavam casto a vzdy vsetko ok.. Riesim iba aktualne ceny na ich stranke
S Megaknihy mám len najlepšie skúsenosti.2x som sa pomýlila pri objednávke vždy mi zavolali a vyriešili sme to.Trochu dlhšia dodacia doba.Môžem len doporučiť.
Ja som zistila, že na preskoly.sk sa mi to častokrát viac oplatí.
Ja keď som aj dala poštovné, dobierka aj som tam videla to 1euro, čo pripisujú, tiež som potom vždy mala o ďalšie asi euro vyššiu sumu. A stalo sa mi to viackrát.
Preto už objednávam z preskoly.sk a tam to aj rýchlo príde.
Tie ceny môžu byt inak nahraté v katalogu, čo sa premieta v googli. A ja som s nimi bola spokojna, ale presne tieto predskrknute polička o poistení zasielky má nahnevali a tiež som sa na nich obabrala
Stále stamaď objednávam...rýchle dodanie, žiaden problém...
Aj megaknihy.sk aj preskoly.sk aj najlacnejsieknihy.sk su spolahlive eshopy, treba sledovat kde kolko knizka stoji, ostial objednat.
Tiež od tadiaľ objednávam už roky, nikdy žiaden problém nebol.
Nakupujem od nich často a není problém
Čo sa týka rôznych cien, ja mám skúsenosť napríklad s kontaktnými šošovkami. Cez Google mi nájde za nižšiu cenu ako keď pozerám priamo na stránke, prípadne ešte preto vyhľadávam aj cez heureku a objednám cez link od nich.
Z ich stránky:
K objednávke účtujeme náklady spojené s obalovými materiálmi a expedíciou. - balné 1,99 €.
Odoslaním objednávky súhlasím s obchodnými podmienkami.
Objednávka sa pre predávajúceho stáva záväznou v okamihu potvrdenia tlačidlom na tejto stránke a pre kupujúceho až okamihom zaplatenia.
@katesocka Toto je taka praktika, prave na megaknihach som si ju vsimla. Ze ked clovek kuka cez heureku, google, daju kus nizsiu cenu, lebo vedia, ze musia zaujat. Ked niekto zada napriamo www.megaknihy.sk (v podstate verny zakaznik), tak tam hodia ine ceny...
Na megaknihach ma stve to "balne 1.99" a defaultne zafajknute aj "poistenie zasielky". Ale niekedy maju dobru cenu
Musis si vsetko vyhladat cez google, tak otvorit a pridat do kosika z toho linku a tak budes mat lepsiu cenu. Je to tak vzdy a je to zname. Megaknihy su obchod a najlepsimi cenami a najdlhsou dobou dodania (tak 3t), ale objednavala som velakrat a vzdy bolo vsetko v uplnom poriadku. Len treba objednavat s predstihom.
Ono, kedysi boli megaknihy najlacnejšie. Teraz sa to už tak neoplatí.
napr. kniha
"Atómové návyky" (megaknihy: 14,41e preskoly: 12,24e)
"Ako byť so sebou spokojný (megaknihy: 14,41e preskoly: 12,63e)
"Kľúčom je pokoj" (megaknihy: 11,05e preskoly: 8,93e)
@anavixy Mne sa napr. stalo, že aj na 2 knihách som mala to lepidlo (keď dáš dole nálepku), mohli to aspoň očistiť, nie také polopené špinavé poslať.
Ja už megakniham neverím, naposledy mi knihu, ktorú mali skladom, odoslali až po 3 týždňoch. Mal to byť darček, prišiel dávno po oslave. Keby nebola vyplatená, narýchlo kúpim inde, takto som len čakala a dúfala, že vôbec niekedy príde. A áno, je to jediný eshop, ktorý takto zákerne účtuje aj balné.
@unicornlady preskoly je tiez super, aj najlacnejsie-knihy.sk, no ja zvyknem vacsinou objednavat viac veci/knih naraz (napr pred vianocami, narodeninami dcery, aj hracky, nalepkove zosity, schleich figurky atd), vzdy si spravim poctivy prieskum na papier 🤣 a dokopy mi megaknihy vzdy vyjdu najlepsie cenovo… jednotlivo sa da vyberat 👍🏻
S kvalitou ci poskodenim som ja este nemala problem nikdy, ale verim, ze sa stane.
Odtial uz neobjednavam, knihy mi 2x prisli poskodene a velmi dlho trvalo dodanie.
Aktualne mam dobre skusenosti z preskoly, knihyprekazdeho,bux a gorila 🙂
@nekonecna_katastrofa nemala som zaskrtnutu dobierku platila som kartou online uz som im pisala email...
@hederamonstera aj ja 😂 ale je zvlastne ze ked som mala kosik s vecami mozem kludne dat foto a mala som zasrtnutu dopravu a platba online kartou tak mi aj tak dali o dost vyssiu cenu a ani mi ju neukazalo proste mi to tak stiahlo
@nekonecna_katastrofa ale ja som mala doprava gls platba online a nemala som zaskrtnute ani to ochrana zasielky za 99centov 🤔
@barbie2023 😂😂😂 ako sama ved v kosiku bola cena ina ako mi stiahli
@basska_b to bude asi ono 🤔 to balne je tak napisane ze som to ani nevidela 😑 nevadi ale tie ceny no... Tu take na google inak nevadí ďakujem 🙂
@unicornlady tak asi popozeram tu druhu stranku ďakujem za typ 🙂
Ja som si objednala vo štvrtok minulý týždeň a dnes mi prišla zásielka. A ceny perfektne. To čo v pante mali za 27€ som tu kúpila za 16€