icon

Ako boli ste vybrať zásnubný prsteň s partnerom?

8. sep 2026

Ahojte, chcela by som len vedieť, koľké z vás si boli vyberať svoj zásnubný prsteň so svojim partnerom. Ja som na tie prstene veľmi vyberavá, a tak mi priateľ navrhol aby sme sa šli pozrieť spolu, a on potom vyberie z tých, ktoré sa mi budú páčiť, aby to bolo stále prekvapenie. Boli ste niektorá už takto s priateľom, a ako to brali v zlatníctve? Nechcem aby si nahodou mysleli že som nejaká harpia ktorá musí vsetko kontrolovať xd. Popravde máte dobrú skúsenosť so zlatnictvom v okolí Prešova, popr. Košíc?

Strana
z2
1sally12
8. sep 2026

Boli sme vyberať spolu, skúšala som si niekoľko, tri mi dali bokom, išli sme do iného zlatníctva, ale tam nič moc. Nakoniec sme sa vrátili do toho prvého a spomedzi tých troch som si vybrala ten finálny😍 hoc nezapadal do priateľovho finančného budgetu🤭 troška ho "vyhecovali"predavačky 😁 "áno vidíme že to je ten favorit😁" (veď jasné aby predali ;))

stormie
Autor odpoveď zmazal
anonym_8117f4
9. sep 2026

@anonym_autor nevyberala som, vedel, čo sa mi páči, že to má byť miniatúrne, žiadny veľký šuter🫣, išiel sám, zobral so sebou moj iný prsteň na odmeranie a musím uznať, že vybral naozaj prsteň, ktorý je krásny, možno ani ja by som nebola taký vybrala 👍.

anonym_4848c5
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_c0ef3e len na upresnenie: som veľmi rada, že vám vybrali prsteň partneri a mali ste radosť z toho že ich vybrali oni. ja viem, že môj partner by nebol schopný vybrať niečo z čoho budem naozaj šťastná, preto si chcem vybrať ja a chcela som počuť skôr, ako ten výber prebiehal - nechajú ma skúšať koľko prsteňov chcem? vedia to zariadiť tak, aby sa s priateľom dohodli bez toho aby som o tom ja vedela? je bežné, že je pri výbere prsteňa aj žena? Tak ako som napísala, bola by som najradšej, keby priateľ vybral z niekoľkých, ktoré sa mi budú páčiť, stále chcem mať ten element prekvapenia, ale keď ani ja sama neviem čo chcem, nečakám od neho že to bude vedieť on 🙂

@anonym_autor uplne v pohode beru taketo zalezitosti v zlatnictvach😂tiez som strasne vyberava a aj sama sa trapim vybrat sebe, niet este partnera😄 u nas bolo tymto letom tak, ze sli sme kuknúť obrúčky a zároveň aj zystit v com je pohodlne, ake velkosti mame, aku farbu zlata chceme... a tam som uvidela nádherný zásnubný prsteň a rovno pred predavackou som povedala ze chcem aj zasnubny mat🤪😁😁 nikto mna o ruku neziadal, takze zasnubneho som nemala. ale o sobasi sme sa dohodli. tak isto ako aj pred tym o spolubyvani,o detoch a vsetkom ostatnom. sme spolu 10rokov a az teraz sme vyriesili sa zosobasit a takto sme aj vybrali spolu obrucky. a ja sebe aj zasnubny😁 pretože ja som ho zachcela a muž bol rad mi urobiť radosť tiez) my sa bavime o vsetkom.

nazor predavaciek alebo inych ludi ja moc neriesim. zijem podla seba a sa poznam lepsie. takze nevytvaram si zbytocne problemy😁 aj ked verim ze pre mnohých neni to tak ok. no co uz🤷🏻‍♀️😁 a predavači skor riešia ake % budu mat s predaja, a nie ci som trapna)))

frflos_nespokojny
9. sep 2026

Nevidím problém ak si vyberieš sama. Ak ti môžem doporučiť, tak zlatnicku dielňu v Poľsku blízko hraníc. Perfektný prístup, servis a dobre ceny. Ak máš záujem nápis a pošlem ti kontakt.

lenka_matko
10. sep 2026

@anonym_autor my sme boli aj spolu pozerať, ale mám úzke prsty tak žiaden nepasoval alebo sa mi nepáčil. Tak som pozrela na internete a poslala som mu linky, ktoré sa mi páčia a on objednal jeden z nich.

jankadt
10. sep 2026

@anonym_autor áno podľa mňa treba chlapov nasmerovať a pomôcť im. Aspoň ukázať foto nejakých kandidátov, čo sa mi páči a tak. Ja mám z tadialto https://www.sperkovnica.sk/zasnubny-prsten/

anonym_09c6fa
10. sep 2026

@anonym_autor Nie, moji obaja snubenci (prveho som si nakoniec nevzala) kupili zasnubne prstene upne sami bezo mna a bez toho aby mali tusenie co sa mi paci. Nikdy sme po zlatnictvach nechodili. Az ked sme vyberali s tym druhym obrucky.

anonym_914df5
10. sep 2026

S mojim som 20rokov.
Snubny prsten som veru vybrala ja. On si bol pozerat hodinky. A tento prsten si nasiel mna. Padol mi do oka. Sadol na prst. A som mu povedala ze tento a ziacen iny. Strieborny. Jedinecny.
Na dalsi den ho isiel kupit (po 5rokoch vztahu).
Teraz mi kupil prsten-tiez som si vybrala sama. On by vybral uplne iny. Sam povedal ze ten co som si vybrala ja by on nikdy nekupil.

Strana
z2