icon

Ako prežívate svadby ako single 35+?

18. júl 2026

Ako prežívate svadby ako single 35+?

Strana
z2
tiezjedna
19. júl 2026
@chocolatebox

@anonym_3a95dd @tiezjedna @bella4 tak vy ste pekne chudery, gratulujte si 👌

@chocolatebox od milenky pobavilo😎

anonym_155e45
19. júl 2026
@anonym_3a95dd

@anonym_155e45 ja nevravim o pedofiloch a detoch. Ja vravim o dospelych zenach a muzoch. Tvoj pripad bol samozrejme iny a hodný vyšetrovania v tom čase

@anonym_3a95dd
Mona spolužiačka z výšky počas školy brigádovala v pekárni. Baba, ktorá sa nikdy nelíčila, pracovala tam v normálnom tričku a nohaviciach, nikdy nepôsobila vyzývavo. Obťažoval ju tam nejaký primitívny vedúci smeny. Toto sa niekomu môže zdať v poriadku?

chocolatebox
19. júl 2026
@tiezjedna

@chocolatebox od milenky pobavilo😎

@tiezjedna ty o čom zas bluznis?

anonym_3a95dd
19. júl 2026
@anonym_155e45

@chocolatebox
To asi budú manželky tých slušných mužov, ktorí sa na svadbách opijaju a správajú ako prasatá. Veď ten môj za nič nemôže, to ona! Samotná veta, že muži si nedovolia správať sa oplzlo k slušnej žene...to naozaj nejaká žena môže obhajovať, že sa muž MÔŽE správať oplzlo k akejkoľvek žene?
Dúfam, že zo svojho syna nevychovam také prasa ako sú "muži" v okolí tých žien.

@anonym_155e45 ano vsetko je o vyzarovani 🙂 ta dotycna zena o ktorej som vravela uz podla tvare viem co vyzaruje a aku namyslenost. To je uplna navnada pre muzov. Nikde ale netvrdim ze je to správne ale niektore zeny sa nemozu cudovat tym reciam. To je ako ked si zena da obrovsky vystrih a ide na diskoteku a plače ze po nej pokukuju a ze chlapom ide iba o jedno 🙂 ja som si v zivote vzdy pritiahla len slusnych partnerov/kamaratov lebo lebo pre oplznych recnikov som bola nezaujimava svojim slusnym vzhladom. To by bolo všetko k tomu.

nikoletta1712
19. júl 2026

Zlaté ste všetky…Ďakujem za všetky prívlastky, prídavné mená, komplimenty…Od žien sa to číta/počuje “ lepšie” ako od mužov …

chocolatebox
19. júl 2026
@nikoletta1712

Zlaté ste všetky…Ďakujem za všetky prívlastky, prídavné mená, komplimenty…Od žien sa to číta/počuje “ lepšie” ako od mužov …

@nikoletta1712 ešteže tu máš fotku, inak by si dnes asi nemali na kom pohonit ego tieto slušne ženy 🥺

anonym_155e45
19. júl 2026
@anonym_3a95dd

@anonym_155e45 ano vsetko je o vyzarovani 🙂 ta dotycna zena o ktorej som vravela uz podla tvare viem co vyzaruje a aku namyslenost. To je uplna navnada pre muzov. Nikde ale netvrdim ze je to správne ale niektore zeny sa nemozu cudovat tym reciam. To je ako ked si zena da obrovsky vystrih a ide na diskoteku a plače ze po nej pokukuju a ze chlapom ide iba o jedno 🙂 ja som si v zivote vzdy pritiahla len slusnych partnerov/kamaratov lebo lebo pre oplznych recnikov som bola nezaujimava svojim slusnym vzhladom. To by bolo všetko k tomu.

@anonym_3a95dd
Vidíš, ja na jej profilovej fotke vidím atraktívnu ženu v rifliach a košeli, niekoho dcéru, možno niekoho sestru/matku. Ty si ju na základe dvoch fotiek zaškatuľkovala a kopla si si do nej, takže vlastne nie si o nič lepšia ako tie prasatá, ktoré sa nevedia správať. Prečo máte pocit, že môžete?
Lebo si páni po 20 rokoch vedľa obéznej manželky dokazujú, že na to ešte majú?
Lebo zena bez fotky, na ktorú sa nikdy ziadny muž nepozrel žiadostivým pohľadom, kadruje ženy, ktoré nepozná?
No hrdinovia ste veľkí.

nikoletta1712
19. júl 2026
@chocolatebox

@nikoletta1712 ešteže tu máš fotku, inak by si dnes asi nemali na kom pohonit ego tieto slušne ženy 🥺

@chocolatebox Snáď im pomohla moja fotka pohoniť si ich ego🙂…

zuzana76
19. júl 2026
@anonym_f504c5

@brrunetkaa To by som aj ja chcela.
Takých mužov čo by nepili ani nemám v okolí.

@anonym_f504c5 moj tiez nepije, teda neratam pripitok na silvestra a nejaky drink cez leto, ked oslavujeme vsetci narodky a meniny

anonym_04cf4d
19. júl 2026

Ja som sa vydávala vlastne posl.z kamosiek. Ťažko mi bolo,keď som na ich svadbách mala kamoša alebo bola sama. Nenapadlo mi závidieť im, ale vždy som verila,že nájdem toho pravého. A oplatilo sa čakať. Nepaci sa mi v tejto diskusii,že ženy buď píšu,že chlalabohi,som sama,všetci sú idioti alebo k slušnej žene si muž nič nedovolí.
Muž (hlupák) si dovolí ku každej, otázka je,kde si každá žena nastaví hranice. A ďalšia otázka je,ako si synov vychovávame. Čo vidia doma. Či vo my o ženách hovoríme.
Chybou nás žien je,že si mnohé tak málo veríme,že pri každom žmurknutí sme šťastím bez seba,ale navonok nám to strašné vadí. Nie všetci muži sú bezcharakterne svine a nie všetky ženy sú nevinne v rôznych situáciách.
Nikdy nebudem ľútovat ženu, čo chodí pre ozrana do krčmy, podstrojuje mu,boji sa,že junopusti,toleruje mu všetko.
A hlboko sa skláňam pred ženou,čo sa už raz podpálila, napriek tomu nemá potrebu mužov zhadzovať a žije si hrdo svoj život,stará sa o deti a čaká,čo príde. Neskoci každému do postele i napriek tomu,že tie deti otca potrebujú, ona potrebuje oporu v živote. No a tie ženy,kt.sa večne ľutujú a vždy a opakovane si vyberajú rovnakých blbcov,no,čo k takým dodať?dobrovoľne si ho vybrali. Nie sme v stredoveku,že ich rodičia donútili. Či?

bella4
19. júl 2026
@chocolatebox

@anonym_3a95dd @tiezjedna @bella4 tak vy ste pekne chudery, gratulujte si 👌

@chocolatebox Dotyčná sama napísala, že má milenca a to nie je ubohé? A ja som nikde nenapísala že si za to žena môže sama.

chocolatebox
19. júl 2026
@bella4

@chocolatebox Dotyčná sama napísala, že má milenca a to nie je ubohé? A ja som nikde nenapísala že si za to žena môže sama.

@bella4 mať konsenzuálny vzťah založený na sexe je úbohé? Úbohé je lajkovat komentare ktoré zhadzujú iné ženy na základe ich výzoru.

anonym_542d76
19. júl 2026
@anonym_3a95dd

@anonym_155e45 ano velakrat si za to moze zena sama. Zavisi co vyzaruje. Ja som mlada skareda tiez nie som. Obliekam sa slusne a aj fotky zverejnujem normálné. Ziadne spulenie pier ani nič. V zivote som nezazila oplzle reci a to som spolocenska. Lebo nebol dovod 🙂 ide o to co vyzarujes a muzi to vnimaju. Ona ako slusne dievca rozhodne nevyzera preto si muzi trufaju

@anonym_3a95dd to hovorí o charaktere daného muža, ak nemá úctu voči svojej manželke a jeho svedomie sa mu neozve že flirtovanie je nevhodné a neverné voči manželke, alebo používa oplzlý slovník, taký muž je na nízkej úrovni

bella4
19. júl 2026
@chocolatebox

@bella4 mať konsenzuálny vzťah založený na sexe je úbohé? Úbohé je lajkovat komentare ktoré zhadzujú iné ženy na základe ich výzoru.

@chocolatebox áno pre mňa osobne je. A lajkla som príspevok na základe toho, že súhlasím s tým že na niektoré ženy si muži dovolia skôr oplzlé narážky napríklad na ženy, ktoré sú pekné čo nikoletta je. Ale samozrejme to tých mužov neospravedlňuje a samozrejme že za to tá žena nemôže…. Proste je pekná a to tým slizkým mužom stačí a davajú jej oplzle komplimenty. Úprimne, do škaredšej ženy si to nedovolia skôr skúšaju do peknej keď su opití a nechutní.

nikoletta1712
19. júl 2026
@bella4

@bella4ja priateľa, frajera nepotrebujem, pretože sa idem aj navečerať sama, aj na dovolenku sama, aj si sadnem na kávu sama, idem sama na výlet…S milencom sa občas stretneme, porozprávame, pozrieme film a každý si ide potom po svojom…Milujem svoj kľud, pokoj, moju bublinu…Nepotrebujem ho chytať za ruky po meste, nepotrebujem byť s ním denne…

bella4
19. júl 2026
@nikoletta1712

@bella4ja priateľa, frajera nepotrebujem, pretože sa idem aj navečerať sama, aj na dovolenku sama, aj si sadnem na kávu sama, idem sama na výlet…S milencom sa občas stretneme, porozprávame, pozrieme film a každý si ide potom po svojom…Milujem svoj kľud, pokoj, moju bublinu…Nepotrebujem ho chytať za ruky po meste, nepotrebujem byť s ním denne…

@nikoletta1712 To je samozrejme tvoja vec a súkromie. Ale mne by to osobne nedalo stretávať sa s mužom, ktoreho doma čaká manželka. Na občasné stretavanie by som si našla rovnako nezadaného muža. Ale to som zasa ja.

chocolatebox
19. júl 2026
@bella4

@chocolatebox áno pre mňa osobne je. A lajkla som príspevok na základe toho, že súhlasím s tým že na niektoré ženy si muži dovolia skôr oplzlé narážky napríklad na ženy, ktoré sú pekné čo nikoletta je. Ale samozrejme to tých mužov neospravedlňuje a samozrejme že za to tá žena nemôže…. Proste je pekná a to tým slizkým mužom stačí a davajú jej oplzle komplimenty. Úprimne, do škaredšej ženy si to nedovolia skôr skúšaju do peknej keď su opití a nechutní.

@bella4 komentár “vyzeráš ako namyslena fiflena” si ty prekladas ako “si pekná žena”? Aha dobre teda …
A to ze ma niekto milenca znamená automaticky ze ten chlap je zadaný? Ty si naozaj divne vysvetlujes písaný text …

zuzana76
19. júl 2026
@bella4

@bella4 ale ved milenec neznamena, ze je zenaty, ale ze ho ma len na sex, nie?

nikoletta1712
19. júl 2026
@bella4

@nikoletta1712 To je samozrejme tvoja vec a súkromie. Ale mne by to osobne nedalo stretávať sa s mužom, ktoreho doma čaká manželka. Na občasné stretavanie by som si našla rovnako nezadaného muža. Ale to som zasa ja.

@bella4 Ale veď on nie je ženatý!!!Obaja sme slobodní, bez záväzkov…Odkiaľ máš, že je ženatý?!!!

anonym_ddcc10
19. júl 2026
@anonym_3a95dd

@tiezjedna presne tak. Nikdy som nevideli aby si toto muzi dovolili k slusnej zene

@anonym_3a95dd tak si toho asi malo videla. Toto môže napísať iba tlsta zakomplexovana stará ropucha, čo zavidi žene, ktorá sa o seba stará a chce sa páčiť predovšetkým sama sebe.

anonym_ddcc10
19. júl 2026
@anonym_155e45

@anonym_3a95dd
Vidíš, ja na jej profilovej fotke vidím atraktívnu ženu v rifliach a košeli, niekoho dcéru, možno niekoho sestru/matku. Ty si ju na základe dvoch fotiek zaškatuľkovala a kopla si si do nej, takže vlastne nie si o nič lepšia ako tie prasatá, ktoré sa nevedia správať. Prečo máte pocit, že môžete?
Lebo si páni po 20 rokoch vedľa obéznej manželky dokazujú, že na to ešte majú?
Lebo zena bez fotky, na ktorú sa nikdy ziadny muž nepozrel žiadostivým pohľadom, kadruje ženy, ktoré nepozná?
No hrdinovia ste veľkí.

@anonym_155e45 obezita tým ropucham už udiera na palicu, keby radšej schudli a šli ku kadernícke, svet by bol hneď krajší. Ale ony budú radšej žrať ako po nebohom a potom písať nenávistné komentáre na normálnu peknú ženu, lebo ich chlap pozerá po chudych. Preto tu majú blbe kecy, keby boli pekné a štíhle, tak by v živote nehejtili iné ženy. Ale tak vieme, že tučné mozgy myslia inak, čo už.

bella4
19. júl 2026
@nikoletta1712

@bella4 Ale veď on nie je ženatý!!!Obaja sme slobodní, bez záväzkov…Odkiaľ máš, že je ženatý?!!!

@nikoletta1712 Prepáč, ja keď vidím slovo milenec tak si automaticky myslím že zadaný🫣😂moja chyba

nikoletta1712
19. júl 2026
@bella4

@nikoletta1712 Prepáč, ja keď vidím slovo milenec tak si automaticky myslím že zadaný🫣😂moja chyba

@bella4 V pohode, nič sa predsa nedeje🙂

anonym_0436ff
19. júl 2026
@bella4

@bella4 a co keď to napísala? Teba je presne co do toho hm? Nudíš sa, tak rypeš?

Strana
z2