Hodí sa táto blúzka so sukňou na svadbu?
Ahojte. Hodí sa táto blúzka a táto sukňa na júnovu svadbu? Pôjdem ako hosť. Ďakujem.
za mňa málo slávnostné. Také obyčajné , ako do Jednoty na rožky.
skús k tej sukni slávnos. top, blúzku.
mne to pride skor na bezne nosenie, nie na svadbu. mozno by sa k sukni hodilo nieco viac honosnejsie 😉
Nie. Fakt nie.
Záleží aká svadba, sukňu si viem predstaviť fajn skombinovať, ale top určite iný
a mne sa prave paci ta bluzka.. len s inou suknou.. vobec mi nepride ako 'do jednoty na rozky'
Blúzka je šifónová z fodričkou, to ju robí slávnostnou. Za mňa áno. Sukňu nevidím.
Ta blúzka naozaj na svadbu nie, skôr na zmrzlinu v nedeľu poobede do mesta. Sukňa je pekná slávnostná, pekný top k nej a môže byť.
To je oblecenie do prace pre uradnicku ta bluzka. To sa k sebe vobec nehodi ani stylom, ani strihovo ani nijako s tou suknou.
Kup si saty, jedny poriadne, co vynosis na kazdu prilezitost, ci svadba,oslava, vecierok a nebudes musiet platat rozne nesurode veci k sebe.
Sukna je skladana, k tomu sa nosia jednofarebne na telo topy, body, ziadne vzory, cipky a pod. Lebo sa to k sebe vobec nehodi. A este jedna vec, sklady rozsiruju a hlavne pri tych lacnych roznych sukniach budes mat balon na bruchu.
Ono sa to nehodí k sebe... k sukni skús biely slávnostný top, opasok... nejaké pekné šperky a ok. Ale tá blúzka skôr nie.
za mňa málo slávnostné. Také obyčajné , ako do Jednoty na rožky.
skús k tej sukni slávnos. top, blúzku.
@anonym_178a81 ze do jednoty na rozky🤣🤣🤣🤣🤣bohaca, ja to tu uz nikdy nebudem citat popri piti/jedeni, lebo sa raz zadrhnem a najdu ma s modrym konikom na displeji😂😂😂
Absolutne sa to k sebe nehodí, úplne ine štýly a na svadbu už vobec. Jedine, ak si sukňu dáš s bielym topom, ako ti radia vyssie. Ale inak nie a nie!
Nie. Sukňa ešte ok,ale vrch iny. Vôbec to spolu nejde dohromady ako slávnostný odev na svadbu
Blúzka je šifónová z fodričkou, to ju robí slávnostnou. Za mňa áno. Sukňu nevidím.
@anonym_2758e3 sukňa je na druhej fotke,
Bože, nie... pre dieťa do 15 ešte, pre dospelú asi ee
Nemusi to spolu vyzerat zle. Ale na svadbu by som zvolila nieco ine, menej bezne.
Mne sa to paci, aj dokopy, ale príde mi to malo slavnostne. Na svadbu by som volila nieco iné. Toto skôr v nedeľu do mesta na kavu, zmrzlinu....
@tinuskaaaa sukna je pekna ale ta bluzka sa k nej nehodi, navyse v juni moze byt uz aj dost teplo a ta bluzka ma vyvysene zapinanie ku krku. ako ti tu uz dali obrazok, hodi sa k tej sukni taky vypasovany top na 1 rameno. na tvojom mieste by som si radsej obstarala nejake pekne saty, kludne aj s jemnym vzorom, z lahkeho materialu, co mozes vyuzit aj na ine prilezitosti.
Nie nehodí sa to, ale ak nemáš nic lepšie, tak oni to prežijú, ale ty budeš vyzerať zvláštne medzi hosťami
Vobec sa ta bluzka k tej sukni nehodi. Sukna je pekna,ale chcelo by to nejaky pekny priliehavejsi biely top.

kolko mas rokov?