icon

Ísť na svadbu bez partnera?

12. sep 2026

Sesternica ma pozvala na svadbu, ale len mňa. S partnerom sme spolu už pár rokov a normálne ho všetci poznajú, tak ma to dosť prekvapilo.
Trochu mi je blbé ísť sama. Šli by ste? Dá sa zabaviť aj takto, bez partnera?

Strana
z2
doux
12. sep 2026

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.

anonym_aab2c3
12. sep 2026
@doux

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.

@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/

sense
12. sep 2026

Isla, veď tam budeš mat rodinu. A ked sa ti nechce ist tak nechod. Nie je povinnosti pozvanie prijat

stellarstar
12. sep 2026

Nie nešla by som bez neho

doux
12. sep 2026
@anonym_aab2c3

@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/

@anonym_aab2c3 pozrela by som sa na to aj z opačnej strany. ako by si sa cítila ty, keby ste boli spolu už pár rokov, jeho pozve sesternica/bratranec na svadbu a on by šiel bez teba. ako by si sa cítila? myslím, že tak trošku by si mohla mať pocit, že on ťa neberie vážne, že tvoje pocity sú mu u prdele apod. takže on by to tiež mohol takto pociťovať. ale teda, porozprávaj sa s ním, ako to vníma, čo si o tom myslí a spoločne rozhodnite, čo s tým, ako to vyriešiť.

2691
12. sep 2026

@anonym_autor neisla by som v žiadnom prípade

ivett1
12. sep 2026

Tak tomuto nerozumiem, ste spolu roky s partnerom a jeho nepozve? ...no, ja by som nešla

martinmmartin
12. sep 2026

ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .

ivett1
12. sep 2026
@martinmmartin

ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .

@martinmmartin 😂😂😂

svetlonos
12. sep 2026

@anonym_autor
A prečo segrenka nepoznala tvojho priateľa?

anonym_5cde83
12. sep 2026

@anonym_autor myslím, že je to neúctivé nepozvat ho a nešla by som bez neho zvlášť keď ste dlho spolu. Je to divné celé.

anonym_7491d7
12. sep 2026

Nie, nešla. Zvláštne od nej, keď hovoríš, že ste spolu dlho. 🙂

katkazatka
12. sep 2026

Je to zvláštne. Ale išla by som podľa toho aký máte so sesternicou vzťah a či by to partnerovi nevadilo. Podľa toho by som sa zariadila.

anonym_e28cec
12. sep 2026

@anonym_autor isla by som nie je to manzel takze neozakavala by som automaticky pozvanku aj prenho. Navyse ak sa novomanzelia nepoznaju alebo sa par krat pozdravili a vymenili par formalnych viet tak je pochopitelne, ze ho nepozvali jednoducho je to cudzi clovek pre nich za ktoreho by museli platit.

anonym_04f6b6
12. sep 2026

@anonym_autor nešla by som. Pokial je to dlhoročný partner. Keď niekto nemá na svadbu, nech ju nerobi.
Verím však ze nezabudla pozvať najmenej 20 detičiek...

euka210
12. sep 2026

@anonym_autor ak ste spolu uz par rokov a vedia o vas, tak by som bez neho nesla

anonym_6a7510
12. sep 2026
@svetlonos

@anonym_autor
A prečo segrenka nepoznala tvojho priateľa?

@svetlonos ved to je jasne, dufa ze nepride a usetri sa bud miesto alebo eura. To je teraz taka moda, pozyvat rodicov s malymi detmi bez deti a zadanych bez partnera. Vedia ze ti rodicia nemaju kde nechat deti a ti zadani ak su normalni tak bez partnera nepojdu. Take pozvanie ze pozyvam ta ale vsak ze neprides?

anonym_930c05
12. sep 2026

Nie ste manzelia, je to logicke

anonym_86fd0b
12. sep 2026

Šli by sme obaja na sobaš ,zagratulovať a potom domov.

svetlonos
12. sep 2026
@anonym_6a7510

@svetlonos ved to je jasne, dufa ze nepride a usetri sa bud miesto alebo eura. To je teraz taka moda, pozyvat rodicov s malymi detmi bez deti a zadanych bez partnera. Vedia ze ti rodicia nemaju kde nechat deti a ti zadani ak su normalni tak bez partnera nepojdu. Take pozvanie ze pozyvam ta ale vsak ze neprides?

@anonym_6a7510
To fakt vážne aj niekto priznal?? Mne by to nedošlo, skôr či segrenka toho muža nemusí alebo či. No a bez detí - kamoška tiež tak urobila. Chcela aby sa rodičia aj dobre zabavili, oddichli si, čo sa fakt pri deťoch nedá veľmi. Mám 3 kusy a viem o čom hovorím 😅. Na svadbe sme boli s jedným ešte a to bolo fajn. Ďaleko sa do vyčerpania a ja som sa bavila do rána. No akonáhle ich je už viac, tak nehrozí. Tiež by som teraz zabezpečila radšej opatrovateľku 😁🫣.
Ale teda fakt by mi to nenapadlo.

bielasovicka
12. sep 2026

@anonym_autor a aký dôvod mala nepozvat ho?

anonym_e79487
12. sep 2026

@anonym_autor Nesla by som. S partnerom by som si urobila pekny den niekde mimo miesta svadby.

opica_skorica
12. sep 2026

Áno. Dá.

anonym_3c5f51
12. sep 2026

Ak by išli aj ostatne sesternice a bratranci bez partnerkou, tak by som nemala žiadny problém ísť sama.

biba_18
12. sep 2026

išla by som iba na obrad zagratulovať, na veselku by som nešla… príde mi to absolutne divné keď v rodine pozvú len jedného…

anonym_36cb8a
13. sep 2026

nešla.
s kým by som tancovala, s metlou?

anonym_f36d7c
13. sep 2026

Ja by som kludne sla. Ved som sesternica a nie sestra. Ja mam 14 sesternic a ak by som mala kazdeho pozyvat aj s partnerom, plus este bratrancov s partnerkami, tak by som si svadbu ani dovolit nemohla. Za mna je to uplne v poriadku aj takto pozvat a aj ist sama. Tiez by mi vobec nevadilo, ani kebyze partnerov bratranec pozve len jeho. Existuju na to aj kapacitne a financne dovody. Niekto moze chciet len malu svadbu, alebo aspon nie svadbu o 150tich ludoch. A to sa neda, ak pozvem celu siroku rodinu.

2691
13. sep 2026
@anonym_930c05

Nie ste manzelia, je to logicke

@anonym_930c05 kedysi sa na svadby volali aj chlapci, alebo dievčatá, aby pozvaní chlapci a dievčatá mali s kým tancovať.
Toto sa mi vidí veľmi lakomé.

2691
13. sep 2026

@anonym_autor a nemyslela to tak, že keď ste partneri, tak automaticky máte prísť obaja?

anonym_930c05
13. sep 2026
@2691

@anonym_930c05 kedysi sa na svadby volali aj chlapci, alebo dievčatá, aby pozvaní chlapci a dievčatá mali s kým tancovať.
Toto sa mi vidí veľmi lakomé.

@2691 lakome? kedysi sa brali skor nez po par rokoch chodenia..ved ty si pozvi koho len chces..

Strana
z2