Ísť na svadbu bez partnera?
Sesternica ma pozvala na svadbu, ale len mňa. S partnerom sme spolu už pár rokov a normálne ho všetci poznajú, tak ma to dosť prekvapilo.
Trochu mi je blbé ísť sama. Šli by ste? Dá sa zabaviť aj takto, bez partnera?
Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.
@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/
Isla, veď tam budeš mat rodinu. A ked sa ti nechce ist tak nechod. Nie je povinnosti pozvanie prijat
@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/
@anonym_aab2c3 pozrela by som sa na to aj z opačnej strany. ako by si sa cítila ty, keby ste boli spolu už pár rokov, jeho pozve sesternica/bratranec na svadbu a on by šiel bez teba. ako by si sa cítila? myslím, že tak trošku by si mohla mať pocit, že on ťa neberie vážne, že tvoje pocity sú mu u prdele apod. takže on by to tiež mohol takto pociťovať. ale teda, porozprávaj sa s ním, ako to vníma, čo si o tom myslí a spoločne rozhodnite, čo s tým, ako to vyriešiť.
Tak tomuto nerozumiem, ste spolu roky s partnerom a jeho nepozve? ...no, ja by som nešla
ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .
ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .
@martinmmartin 😂😂😂
@anonym_autor myslím, že je to neúctivé nepozvat ho a nešla by som bez neho zvlášť keď ste dlho spolu. Je to divné celé.
Nie, nešla. Zvláštne od nej, keď hovoríš, že ste spolu dlho. 🙂
Je to zvláštne. Ale išla by som podľa toho aký máte so sesternicou vzťah a či by to partnerovi nevadilo. Podľa toho by som sa zariadila.
@anonym_autor isla by som nie je to manzel takze neozakavala by som automaticky pozvanku aj prenho. Navyse ak sa novomanzelia nepoznaju alebo sa par krat pozdravili a vymenili par formalnych viet tak je pochopitelne, ze ho nepozvali jednoducho je to cudzi clovek pre nich za ktoreho by museli platit.
@anonym_autor nešla by som. Pokial je to dlhoročný partner. Keď niekto nemá na svadbu, nech ju nerobi.
Verím však ze nezabudla pozvať najmenej 20 detičiek...
@anonym_autor ak ste spolu uz par rokov a vedia o vas, tak by som bez neho nesla
@anonym_autor
A prečo segrenka nepoznala tvojho priateľa?
@svetlonos ved to je jasne, dufa ze nepride a usetri sa bud miesto alebo eura. To je teraz taka moda, pozyvat rodicov s malymi detmi bez deti a zadanych bez partnera. Vedia ze ti rodicia nemaju kde nechat deti a ti zadani ak su normalni tak bez partnera nepojdu. Take pozvanie ze pozyvam ta ale vsak ze neprides?
Nie ste manzelia, je to logicke
Šli by sme obaja na sobaš ,zagratulovať a potom domov.
@svetlonos ved to je jasne, dufa ze nepride a usetri sa bud miesto alebo eura. To je teraz taka moda, pozyvat rodicov s malymi detmi bez deti a zadanych bez partnera. Vedia ze ti rodicia nemaju kde nechat deti a ti zadani ak su normalni tak bez partnera nepojdu. Take pozvanie ze pozyvam ta ale vsak ze neprides?
@anonym_6a7510
To fakt vážne aj niekto priznal?? Mne by to nedošlo, skôr či segrenka toho muža nemusí alebo či. No a bez detí - kamoška tiež tak urobila. Chcela aby sa rodičia aj dobre zabavili, oddichli si, čo sa fakt pri deťoch nedá veľmi. Mám 3 kusy a viem o čom hovorím 😅. Na svadbe sme boli s jedným ešte a to bolo fajn. Ďaleko sa do vyčerpania a ja som sa bavila do rána. No akonáhle ich je už viac, tak nehrozí. Tiež by som teraz zabezpečila radšej opatrovateľku 😁🫣.
Ale teda fakt by mi to nenapadlo.
@anonym_autor Nesla by som. S partnerom by som si urobila pekny den niekde mimo miesta svadby.
Ak by išli aj ostatne sesternice a bratranci bez partnerkou, tak by som nemala žiadny problém ísť sama.
išla by som iba na obrad zagratulovať, na veselku by som nešla… príde mi to absolutne divné keď v rodine pozvú len jedného…
nešla.
s kým by som tancovala, s metlou?
Ja by som kludne sla. Ved som sesternica a nie sestra. Ja mam 14 sesternic a ak by som mala kazdeho pozyvat aj s partnerom, plus este bratrancov s partnerkami, tak by som si svadbu ani dovolit nemohla. Za mna je to uplne v poriadku aj takto pozvat a aj ist sama. Tiez by mi vobec nevadilo, ani kebyze partnerov bratranec pozve len jeho. Existuju na to aj kapacitne a financne dovody. Niekto moze chciet len malu svadbu, alebo aspon nie svadbu o 150tich ludoch. A to sa neda, ak pozvem celu siroku rodinu.
Nie ste manzelia, je to logicke
@anonym_930c05 kedysi sa na svadby volali aj chlapci, alebo dievčatá, aby pozvaní chlapci a dievčatá mali s kým tancovať.
Toto sa mi vidí veľmi lakomé.
@anonym_autor a nemyslela to tak, že keď ste partneri, tak automaticky máte prísť obaja?
@anonym_930c05 kedysi sa na svadby volali aj chlapci, alebo dievčatá, aby pozvaní chlapci a dievčatá mali s kým tancovať.
Toto sa mi vidí veľmi lakomé.
@2691 lakome? kedysi sa brali skor nez po par rokoch chodenia..ved ty si pozvi koho len chces..

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.