Je 10-ročný vekový rozdiel veľký problém?
bol by pre vas velky vekovy rozdiel, ak vas bezdetnu 37 rocnu oslovi chlap sice zaujimavy, ale 47 rocny tiez bezdetny?
@ak v 46tich rokoch "nevládze" ísť s tebou von, problém bude inde. To je predsa chlap v najlepších rokoch.
@anonym_16b96c Veru nevládze, ja som dosť akčná, turistika, hory, príroda a deti to tiež baví, tak chodíme aj bez neho. Má ťažkú fyzickú prácu tak on si potrebuje aj oddýchnuť si cez voľno.
@anonym_cf5b20 Netusis, aky na starobu bude, nie všetci starí chlapi sú ufrflani, neznesiteľni.
@anonym_16b96c vtipne, ze vsetky co ste ma oznacili ste to pochopili tak, ze problem moze byt len chlap a ani jednu z vas nenapadlo, co ine vzajomne moze robit problemy (a je toho viac nez dost) vo vyssom veku a preco by som do toho nesla. Ale apson vidno tu Slovensku mentalitu.

Mam podobny vek a oslovuju ma muzi akehokolvek veku. Davam prednost mladsim. 47 rocny muz bude o 13 rokov sestdesiatnik. Chcem aktivny zivot a tam uz je predpoklad, ze sa zivotne tempo znizi. Pripadam si este prilis mlada na to, aby som aktivne zila uz len par rokov a ak mam tu moznost, radsej dam sancu niekomu mladsiemu odo mna. Ked som bola mladsia, mala som aj vztahy s vyssim vekovym rozdielom smerom nahor, vtedy mi imponovali skusenosti. Ak by vztahy vydrzali, samozrejme by som partnera neopustila v tomto veku kvoli vekovemu rozdielu. Len sa uz na to divam praktickejsie a ak uz budovat nejaky vztah, tak taky, co mi bude vyhovovat. Ale mozno to pre teba problem nebude, to uz musis vediet sama.
Ako už tu bolo spomenuté, je kľúčová otázka, prečo je v takom veku (ešte) sám (vdovcov v dnešnej dobe je minimum) - ale to je trošku pichľavá otázka aj na teba, prečo si sama ty (ak by si rada dlhodobý vzťah a rodinu, tak sa treba rozhýbať, veľa času neostáva).
Okrem toho primárneho dôvodu by som sa obával aj toho, že i inak v pohode muž, čo nie je sám preto, že nikto nevydržal s ním alebo on s nikým, bude mať v takom veku už dosť silné staromládenecké maniere, a nebude dosť pružný pre zmeny, ktoré by nový vzťah do jeho života priniesol.
@anonym_16b96c vtipne, ze vsetky co ste ma oznacili ste to pochopili tak, ze problem moze byt len chlap a ani jednu z vas nenapadlo, co ine vzajomne moze robit problemy (a je toho viac nez dost) vo vyssom veku a preco by som do toho nesla. Ale apson vidno tu Slovensku mentalitu.
@anonym_cf5b20 ty si pochopila, čo si napísala? Lebo ja teda nie😀
@anonym_cf5b20 ty si pochopila, čo si napísala? Lebo ja teda nie😀
@anonym_16b96c mozno raz pochopis 😂
@anonym_16b96c Veru nevládze, ja som dosť akčná, turistika, hory, príroda a deti to tiež baví, tak chodíme aj bez neho. Má ťažkú fyzickú prácu tak on si potrebuje aj oddýchnuť si cez voľno.
@anonym_40807c Ak má takú ťažkú prácu, je to pochopiteľné, takže to nie je len o veku.
Mm je o 17 rokov starší, koľko som sa napočúvala od "priateľov, rodiny a známych" že on nie je pre mňa, že sa zahráva so mnou, a iné somariny. Sme spolu 24 rokov z toho 14 rokov v manželstve 🤗❤️
Teraz už ani ústa nikto neotvorí, lebo vidia že nemali pravdu. Nie je to o veku, je to o tom či si sadnete na jednu vlnu.
Mm je o 17 rokov starší, koľko som sa napočúvala od "priateľov, rodiny a známych" že on nie je pre mňa, že sa zahráva so mnou, a iné somariny. Sme spolu 24 rokov z toho 14 rokov v manželstve 🤗❤️
Teraz už ani ústa nikto neotvorí, lebo vidia že nemali pravdu. Nie je to o veku, je to o tom či si sadnete na jednu vlnu.
@casavina vazne? Vobec nevyzera na to, ze je o 17 rokov starsi.
Problém podľa mna nie sú roky navyše. Oveľa dôležitejšie je, aký je jeho doterajší príbeh, hlavne keď je bezdetný.
@casavina vazne? Vobec nevyzera na to, ze je o 17 rokov starsi.
@anonym_e16e69 vážne... a napriek tomu, že sme bezdetní (to je ďalšia kapitola, kedy všetci boli najmúdrejší, že sa rozvedieme alebo že si nájde inú), je to moje všetko ❤️ prežili sme si veľa zlého, ale každý neúspech, každé sklamanie a každá slza bola vždy spoločná. To, že sme bezdetní, nás spojilo ešte viac a z dvoch tiel je dnes jedna duša 💞
@anonym_e16e69 vážne... a napriek tomu, že sme bezdetní (to je ďalšia kapitola, kedy všetci boli najmúdrejší, že sa rozvedieme alebo že si nájde inú), je to moje všetko ❤️ prežili sme si veľa zlého, ale každý neúspech, každé sklamanie a každá slza bola vždy spoločná. To, že sme bezdetní, nás spojilo ešte viac a z dvoch tiel je dnes jedna duša 💞
@casavina super, nech vam to vydrzi a budte stastni.

@anonym_autor Ja len ziram, ako tu viaceré presne vedia, ako to bude..starý, plešatý, pupkaty, ufrflany..Tak ja poviem, ako to je v reále u nás - manžel je starší o 16 rokov, je štíhly, stále celkom pohľadný, dokonca nie je plešatý😀..je s ním zábava, s vnuckami sa vie vyblázniť. Sme spolu viac ako 40 rokov, takže nemusím sa triasť, aké to bude, keď bude starý dedo, lebo už je.