icon

Je 48 eur za svadobný catering primeraná cena?

3. máj 2026

Ahojte, chystáme svadbu, cca 100 ludi. Vyberáme catering, manželovi strana ale nesúhlasí s výberom vraj sa to neplatí. Je to najlepší catering v celom okolí ale cena medzi 45-50 na osobu plus návleky, podtácky, koláče, voda, výzdoba atď. Aký je váš názor na to?

Strana
z2
anonym_daf80e
3. máj 2026
@anonym_f389be

V dnešnej dobe som za svadbu o dvoch svedkoch a nie pozývať kadekoho z piateho kolena čo som v živote nevidela.
A mohli by sa naši aj ich postaviť aj na mihalnice

@anonym_f389be to je tvoja volba a je to uplne v poriadku, tak ako autorkina volba je velka svadba, ved pise, ze jej tam tie tety a sesternice nebudu vadit lebo velka svadba sa jej paci. riesi, ze svokrovci nie su spokojni s cenou za catering. tu ale moc nenavymyslaju. bud okresu hosti alebo navysia rozpocet. alebo tretia moznost, kazdy dostane 1 rezen, svedske stoly zrusia, alkohol si hostia budu platit a bude usetrene. aj tak sa da. ale toto zrovna asi nie je autorkina predstava...

veselo_neveselo
3. máj 2026

@anonym_autor
Pozri, zober to prakticky, a daj im alternativy:
Vezmi im cenovu ponuku, a nech ukazu, coho by sa chceli z toho vzdat.
Alebo nech povedia, aky maju rozpocet na tuto polozku - a ty doplat zvysok z ceny.
Pripadne, sprav si zoznam ludi, chtorych tam chces ty mat, a ked sa im nepaci, nemusia platit nic, ty si pozves svoju vybranu skupinu a zaplatis si to sama.

Inak nema zmysel sa o tom donekonecna dotahovat. Mas stale na vyber, aj ked to platia oni, takze sa nenechaj fackovat nazormi, ako by to malo byt, ked je realita uplne inde.

autor
3. máj 2026
@anonym_478109

@anonym_autor super. Urob si takú svadbu aká sa ti páči. Nepočúvaj tu zakomplexovane ženy, ktoré by chceli aby si mala takú svadbu akú si prajú ony. Extrém toto.

@anonym_478109 ďakujem😊

anonym_cb9d3b
Autor odpoveď zmazal
anonym_e08274
3. máj 2026
@anonym_autor

@zuzinka888 predjedlo, polievka, hlavné jedno a bufetové stoly

@anonym_autor plus k tomu alko/nealko, káva, zákusky, slané?

anonym_5e54f9
3. máj 2026
@anonym_cb9d3b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_cb9d3b ved to napísala na prvej strane uz
Podľa mňa je to fajn cena
My teraz robíme dcére prijimanie a platime 50€ v reštaurácii

anonym_f389be
3. máj 2026
@anonym_daf80e

@anonym_f389be to je tvoja volba a je to uplne v poriadku, tak ako autorkina volba je velka svadba, ved pise, ze jej tam tie tety a sesternice nebudu vadit lebo velka svadba sa jej paci. riesi, ze svokrovci nie su spokojni s cenou za catering. tu ale moc nenavymyslaju. bud okresu hosti alebo navysia rozpocet. alebo tretia moznost, kazdy dostane 1 rezen, svedske stoly zrusia, alkohol si hostia budu platit a bude usetrene. aj tak sa da. ale toto zrovna asi nie je autorkina predstava...

@anonym_daf80e to je voľba ostatnej rodiny nie autorky..tá sa musí s tým len zmieriť pre dobro v rodinách

procrastique
3. máj 2026

My keď sme dostali takúto cenovku, (apríl tohto roku) tak sme jasali šťastím, že aká dobrá cena. Ostatné ponuky boli okolo 70e na osobu.

anonym_daf80e
3. máj 2026
@anonym_f389be

@anonym_daf80e to je voľba ostatnej rodiny nie autorky..tá sa musí s tým len zmieriť pre dobro v rodinách

@anonym_f389be necitas poriadne. toto pisala autorka: "Mne to nevadí, ak rodičia chcú a sami povedali, že to zaplatia, mne tam tá rodina nevadí, veľké svadby sa mi páčia." ona velku svadbu chce, narozdiel od teba a to je v poriadku.

anonym_561a4d
3. máj 2026
@zuzubb007

@anonym_autor fúha, no u mňa by žiadne zvyky a trapošiny neprešli, nechápem ako si môžeš dať takto rozkazovať, ja som si sama organizovala svadbu, rodičia a spol už len prišli, absolútne nič neriešili, hneď som si zrušila odčepčenie, zrušila starejsieho a podobne, neznášam také klasické trápne svadby, a komu sa nepáči nemusí na svadbu ísť, potom ti budú rozkazovať aj s deťmi, treba ich pokrstiť lebo sa to patrí a podobne drísty

@zuzubb007 a tato téma je o tom čo ty znášaš?

kiki68
3. máj 2026

Ale ved to je super cena. Ak teda nechcu zrat kebab so stanku a keksy z tesca k tomu.

anonym_96b872
Včera o 06:29

@anonym_autor cena ju super, my sme dali viac

Strana
z2