Je 48 eur za svadobný catering primeraná cena?
Ahojte, chystáme svadbu, cca 100 ludi. Vyberáme catering, manželovi strana ale nesúhlasí s výberom vraj sa to neplatí. Je to najlepší catering v celom okolí ale cena medzi 45-50 na osobu plus návleky, podtácky, koláče, voda, výzdoba atď. Aký je váš názor na to?
@anonym_autor
Pozri, zober to prakticky, a daj im alternativy:
Vezmi im cenovu ponuku, a nech ukazu, coho by sa chceli z toho vzdat.
Alebo nech povedia, aky maju rozpocet na tuto polozku - a ty doplat zvysok z ceny.
Pripadne, sprav si zoznam ludi, chtorych tam chces ty mat, a ked sa im nepaci, nemusia platit nic, ty si pozves svoju vybranu skupinu a zaplatis si to sama.
Inak nema zmysel sa o tom donekonecna dotahovat. Mas stale na vyber, aj ked to platia oni, takze sa nenechaj fackovat nazormi, ako by to malo byt, ked je realita uplne inde.
@anonym_autor super. Urob si takú svadbu aká sa ti páči. Nepočúvaj tu zakomplexovane ženy, ktoré by chceli aby si mala takú svadbu akú si prajú ony. Extrém toto.
@anonym_478109 ďakujem😊
@zuzinka888 predjedlo, polievka, hlavné jedno a bufetové stoly
@anonym_autor plus k tomu alko/nealko, káva, zákusky, slané?
@anonym_cb9d3b ved to napísala na prvej strane uz
Podľa mňa je to fajn cena
My teraz robíme dcére prijimanie a platime 50€ v reštaurácii
@anonym_f389be to je tvoja volba a je to uplne v poriadku, tak ako autorkina volba je velka svadba, ved pise, ze jej tam tie tety a sesternice nebudu vadit lebo velka svadba sa jej paci. riesi, ze svokrovci nie su spokojni s cenou za catering. tu ale moc nenavymyslaju. bud okresu hosti alebo navysia rozpocet. alebo tretia moznost, kazdy dostane 1 rezen, svedske stoly zrusia, alkohol si hostia budu platit a bude usetrene. aj tak sa da. ale toto zrovna asi nie je autorkina predstava...
@anonym_daf80e to je voľba ostatnej rodiny nie autorky..tá sa musí s tým len zmieriť pre dobro v rodinách
My keď sme dostali takúto cenovku, (apríl tohto roku) tak sme jasali šťastím, že aká dobrá cena. Ostatné ponuky boli okolo 70e na osobu.
@anonym_daf80e to je voľba ostatnej rodiny nie autorky..tá sa musí s tým len zmieriť pre dobro v rodinách
@anonym_f389be necitas poriadne. toto pisala autorka: "Mne to nevadí, ak rodičia chcú a sami povedali, že to zaplatia, mne tam tá rodina nevadí, veľké svadby sa mi páčia." ona velku svadbu chce, narozdiel od teba a to je v poriadku.
@anonym_autor fúha, no u mňa by žiadne zvyky a trapošiny neprešli, nechápem ako si môžeš dať takto rozkazovať, ja som si sama organizovala svadbu, rodičia a spol už len prišli, absolútne nič neriešili, hneď som si zrušila odčepčenie, zrušila starejsieho a podobne, neznášam také klasické trápne svadby, a komu sa nepáči nemusí na svadbu ísť, potom ti budú rozkazovať aj s deťmi, treba ich pokrstiť lebo sa to patrí a podobne drísty
@zuzubb007 a tato téma je o tom čo ty znášaš?
Ale ved to je super cena. Ak teda nechcu zrat kebab so stanku a keksy z tesca k tomu.
@anonym_autor cena ju super, my sme dali viac

V dnešnej dobe som za svadbu o dvoch svedkoch a nie pozývať kadekoho z piateho kolena čo som v živote nevidela.
A mohli by sa naši aj ich postaviť aj na mihalnice
@anonym_f389be to je tvoja volba a je to uplne v poriadku, tak ako autorkina volba je velka svadba, ved pise, ze jej tam tie tety a sesternice nebudu vadit lebo velka svadba sa jej paci. riesi, ze svokrovci nie su spokojni s cenou za catering. tu ale moc nenavymyslaju. bud okresu hosti alebo navysia rozpocet. alebo tretia moznost, kazdy dostane 1 rezen, svedske stoly zrusia, alkohol si hostia budu platit a bude usetrene. aj tak sa da. ale toto zrovna asi nie je autorkina predstava...