icon

Môžem ísť na dve svadby v rovnakých šatách?

Dnes o 14:50

Ahojte, otazka na zeny.
Isli by ste na dve rozne svadby, ale s tym, ze vela hosti bude rovnakych na oboch, v tych istych satach? Ak by slo o rozdiel cca rok. Ja som si vzdy hovorila, ze toto sa berie ako faux pas, na druhej strane nie som velmi satova, saty nevynosim, uz vobec nie taketo slavnostnejsie, tak premyslam, ci sa mi ich z tohto uhla pohladu oplati menit a riesit dalsie, ktore budu stat roky v skrini. No zasa urcite si nechcem robit hanbu, ak je to tak brane.😅 Co by ste robili vy? Dakujem.

Strana
z3
rachel36a
Dnes o 18:58

Úplne v pohode by som išla...nik si nebude pamätať aké šaty si mala na druhej svadbe, a keby aj áno, bude mu to upne fuk...

anonym_25a7f3
Dnes o 19:03

@anonym_autor Samozrejme, že by som šla.

muchotrafka298
Dnes o 19:57
@amalka07

@muchotrafka298 ja🙈 aj si dokonca všímam a pamätám kto mal čo oblečené a obuté. Hold ako si niekto všíma na ľuďoch ako prvé zuby, ja si proste rada všímam kto má čo oblečené

@amalka07 vynimka potvrdzuje pravidlo. Ale jasne,ze tu taki co si pamataju, to je v pohode a normalka. Len si myslim, ze nikto nebude poriesovat ze Zuza mala saty uz na troch svadba a Kata ma kazdu svadbu nove.

amalka07
Dnes o 20:39
@muchotrafka298

@amalka07 vynimka potvrdzuje pravidlo. Ale jasne,ze tu taki co si pamataju, to je v pohode a normalka. Len si myslim, ze nikto nebude poriesovat ze Zuza mala saty uz na troch svadba a Kata ma kazdu svadbu nove.

@muchotrafka298 to samozrejme, súhlasím.

Strana
z3