icon

Môžem ísť na dve svadby v rovnakých šatách?

30. mar 2026

Ahojte, otazka na zeny.
Isli by ste na dve rozne svadby, ale s tym, ze vela hosti bude rovnakych na oboch, v tych istych satach? Ak by slo o rozdiel cca rok. Ja som si vzdy hovorila, ze toto sa berie ako faux pas, na druhej strane nie som velmi satova, saty nevynosim, uz vobec nie taketo slavnostnejsie, tak premyslam, ci sa mi ich z tohto uhla pohladu oplati menit a riesit dalsie, ktore budu stat roky v skrini. No zasa urcite si nechcem robit hanbu, ak je to tak brane.😅 Co by ste robili vy? Dakujem.

Strana
z3
rachel36a
30. mar 2026

Úplne v pohode by som išla...nik si nebude pamätať aké šaty si mala na druhej svadbe, a keby aj áno, bude mu to upne fuk...

anonym_25a7f3
30. mar 2026

@anonym_autor Samozrejme, že by som šla.

muchotrafka298
30. mar 2026
@amalka07

@muchotrafka298 ja🙈 aj si dokonca všímam a pamätám kto mal čo oblečené a obuté. Hold ako si niekto všíma na ľuďoch ako prvé zuby, ja si proste rada všímam kto má čo oblečené

@amalka07 vynimka potvrdzuje pravidlo. Ale jasne,ze tu taki co si pamataju, to je v pohode a normalka. Len si myslim, ze nikto nebude poriesovat ze Zuza mala saty uz na troch svadba a Kata ma kazdu svadbu nove.

amalka07
30. mar 2026
@muchotrafka298

@amalka07 vynimka potvrdzuje pravidlo. Ale jasne,ze tu taki co si pamataju, to je v pohode a normalka. Len si myslim, ze nikto nebude poriesovat ze Zuza mala saty uz na troch svadba a Kata ma kazdu svadbu nove.

@muchotrafka298 to samozrejme, súhlasím.

natalka13
31. mar 2026
@anonym_849172

tak pamatat si to nikto nebude, ale budu fotky, nie?

@anonym_849172 aj chlap ma doma 10oblekov ? lebo ved budu fotky🙈

biba_18
31. mar 2026

@natalka13 rozoznáš podľa fotky jeden čierny oblek od druhého? a veru aj niektorí muži majú viac oblekov ...

natalka13
31. mar 2026
@biba_18

@natalka13 rozoznáš podľa fotky jeden čierny oblek od druhého? a veru aj niektorí muži majú viac oblekov ...

@biba_18 viem ze maju muzi viac oblekov ale aj taky su co nenaju ani jeden.
Ja narazam nato ze pozeram si fotky a mam rovnake saty, zruti sa svet😁
Moj ma viac oblekov aj smoking. Ja iba 1 spol.saty. ty viacero, pre mna zbytocnost v skrini.

biba_18
31. mar 2026

@natalka13 ale veď ona nepísala o zrútení sa sveta. len že ak to človek zvažuje aj z tejto strany, nech na to nezabudne ...
niekto si v pohode oblečie na 4 svadby rovnaké šaty a niekto ani v bežnom živote nepôjde v rovnakom 2 dni po sebe ...

arasidka123
31. mar 2026

@anonym_autor ja som bola na dvoch svadbách v priebehu 3 mesiacov a nikomu sa nic nestalo :D

anonym_c61e32
31. mar 2026

@anonym_autor ja som bola na svadbe vo februári a idem teraz v apríli. Najbližšia rodina rovnaká, moje šaty rovnaké. A vieš čo? Je mi to úplne jedno. Nerozumiem prečo chlap môže aj celý život nosiť to isté ako a je to v poriadku, ale žena keď si chce dať 2x tie isté šaty, už sa okolo toho robí haló

marth16
31. mar 2026

@anonym_autor v pohode by som išla v rovnakých. Ja si po roku nepamätám ani aké mala šaty nevesta. Takže aké šaty mali svadobčanky už vôbec.

izalisa
31. mar 2026

Ja som tiež mala rovnaké a nič sa nestalo. Nerada kupujem šaty len na jedno použitie.

oskvarka
31. mar 2026

Ak ťa to trápi ale chces byť ekologická stále môžeš šaty mať z požičovne. Ja by som šla v rovnakých pokojne aj 5 krát ale chápem že ti na Tom môže viac záležať

janka_lukacova
31. mar 2026

Ja by som sa tým veľmi netrápila, aj tak každý zabudne čo si mala oblečené <3

Strana
z3