icon

Originálne svadobné šaty - váš názor na unikátny dizajn

kobliha66
Včera o 22:07

Ahojte ženy. Chcela by som poprosiť k nezávislý názor - nestranný, od niekoho kto ma nepozná, od žien v rôznych vekových kategóriách, od neviest ktoré už svadbu majú za sebou a vedia možno ppsúdiť poradiť + a -, od kohokoľvek mimo mojho okolia (po predoslych skusenostiach). Mám za sebou už skúšku šiat v inom salone, kde sme sice jedny vybrali, no po par dnoch dumkania som si uvedomila, ze to asi bola strela na prvu a poplasila som sa, ze nie su tie top. Tak som nasla neskor tieto a vyrazila za nimi. Konkretne za nimi.
"Hacik" alebo vyziadanie vasich nazorov a rad je kvoli tomu, ze som na vazkach len kvoli ich inemu vzhladu, vzoru, proste ze su INE ako "klasicke" dookola nosene modely. Nazivo ked som sa videla moja reakcia bola ze su uzasne - su aj velmi pohodlne, lahucke, perfektne drzia aj ked nemaju ramienka a nic nekuse.
Jedine co ma zaujima je celkovy nazor na ich VÝZOR. Viem, ze musia byt TOP hlavne pre mna, no mozno ide o nejake moje oslnenie docasne chvilkove a niekto z vas mi mozno pomoze a vytkne nieco co sama nevidim zle.

Vopred dakujem za vsetku kritiku a cas co mi venujete 🙏🏽

Originálne svadobné šaty - váš názor na unikátny dizajnOriginálne svadobné šaty - váš názor na unikátny dizajnOriginálne svadobné šaty - váš názor na unikátny dizajn
Strana
z2
pinkgirl
Dnes o 08:08

@kobliha66 hm, teraz sa mi to vidí lepšie. Bez rukávov a s lepšou spodnickou sa šaty krajšie ukázali. Pristanú ti.

jelenec448
Dnes o 08:22
@anonym_a714e4

@kobliha66 prepáč, mne sa nepáčia :( Prídu mi dosť gýčové, taký gypsy style.

@anonym_a714e4 Aj ja si myslím, že je to už príliš, kvetinky všade, čipka, korzet, odhalený dekolt, predĺžené rukavice..

cimage
Dnes o 08:29

Mne tam najskor nesedeli tie rukavy, ale ked som videla foto bez rukavov, tak som zmenila nazor. Tie rukavy tomu davaju nieco navyse.

biba_18
Dnes o 11:44

mne sa nepáčia. ale som v pohde s tým že by ich mala nevesta na sebe. vôbec ma nijako nerozčuľujú, nevadia mi, na tvoju postavú sú vhodné, tak myslím že sú ok 👍

biba_18
Dnes o 11:47

a áno, s rukávmi lepšie ako bez - ale ak máš možnosť úpravy, ešte lepšie by boli s princeznovským výstrihom (ako mala disney princezná vo filme kráska a zviera)

eeffka
Dnes o 11:58

@kobliha66 nuz ani mne sa nepacia, take spodne pradlo zo zaclonoviny, s tvojou postavou si mozes vyberat

deny3
Dnes o 12:00

Su krásne, so závojom a rukávmi sa mi velmi páčia, ak sa ti pri nich pohlo srdiečko, neváhaj.
Ak ti v salóne upravia dĺžku, opýtaj sa, ci sa neda ta priesvitná cast podsit, je to jednoduchá uprava, ktora sa da potom odstrániť, ale bez podsitia su krásne a sedia ti.

anonym_2f9527
Dnes o 12:00

@kobliha66 saty sú krásne, sedia ti na postavu. Co sa ale mne nepáči, celkovo ci uz na svadobných alebo spoločenských šatách sú tie priesvitne vrchne korzety a kostice. Neviem, mne to príde ako spodné prádlo. Tiiez tie rukávy ti ako keby uusekavaju ruky. Ale vidím, že aj názory sú tu rôzne. Pokial sa však páčia tebe, nie je co riešiť 😊

oblecenie99
Dnes o 12:10

@kobliha66 podľa mňa práve tie rukávy tomu dodajú takú bodku nad i, čiže za mňa určite áno. Aký závoj chceš? Podľa mňa by sa hodil kľudne aj katedrálovy.

oblecenie99
Dnes o 12:11

Aha, už vidím aj fotku so závojom, prepáč 🙈 presne taký som mala na mysli 😉

bluka2
Dnes o 16:23

Bez tych rukavov stratili uz tu svoju specialnu nôtu, uz su take vsednejsie

julia_romeo
Dnes o 18:45

Podla mna nie su nicim ine, nie su ani vynimocne, nie su nicim "cez". Su krasne, hodia sa ti (podla mna) a ak je to pre teba wow, nie je co riesit 🙂

Strana
z2