Sú tieto šaty vhodné na októbrovú svadbu?
Žienky ci myslíte sú ešte tieto saty vhodné na októbrovú
svadbu ako host

@anonym_54b757 snáď sa tu nebudeme ťahať za slovíčka😅 vy ste chcela poradiť tak Vám ženy radia
@zuzu1994 Dakujem ale poradit chcela autorka, nie ja 😎
Nie sú škaredé, ale mne by v nich bolo na svadbe nepohodlne. Či už pri tanci, alebo keď si predstavím že sa najem a budem mať väčšie brucho 🤷♀️ Tieto šaty sú podľa mňa vhodné napríklad do práce a na to nejaké sako.
Veľmi pekné, neváhaj 🩷
@anonym_autor na mňa pôsobia ako letné šaty, volila by som niečo viac spoločenské, klasické...
Pozrela som si ďalšie fotky tých šiat. Úplné nevhodné. To sú elastické šaty v lete von na drink, nie na akciu akou je svadba.
Ďakujem každému voľba je jasna zoberiem ich
@anonym_autor za mňa na svadbu nie. Si už ale rozhodnutá. Hocijakú figúru môžeš mať, najes sa už nude vidno bruško, tancovať tiež nič moc. Jasne keď si vyšportovana a stihla ukážeš obtiahnuté šaty na sebe, ja mám postavu na také šaty a teda nedala by som si ich, niečo slávnostnejšie si to žiada …. Pokiaľ máš podtón pokožky tmavší, budeš v nich žiariť, pokiaľ si bieda, budeš vyzerať bez života a farba nebude žltá ale ešte svetlejšia do biela. Totálne nevhodná voľba
Na svadbu nie. Mozno vecer niekde na promenade, v teple, pri mori.
@anonym_autor nie, mne sa zdajú málo slávnostné.Ako niekto píše večer k moru na promenadu
@anonym_54b757 prepáčte😅
@zuzu1994 V pohode 😉 skoda ze autorka nechce pouvazovat nad inymi. Ja som si na svadbu vyberala vzdy saty s volnejsou suknou, lebo lepsie sa tak tancuje ako v tesnych obtiahnutych satach. Pokial ma taku postavu, ma kopec inych moznosti si vybrat nieco vhodnejsie. Ale tak jej volba.
@anonym_autor áno sú super, ak máš na ne postavu...ešte líšku na ne
@anonym_autor Pekné. Niečo navrh a sú super.
Za mna, nudny kusok.
@anonym_autor za mna nie.
co sa tyka farby, podla mna sice biela a velmi svetla sa nehodi,a le uz jemne zlta vcelku ano, je dolezite prihlaidat neilen an farbu ale aj na prevedeie ak by mala nevesta aj bezove saty, pokial budu uplne bohate, s obrovskou suknou, ci bohato zdobene, volanove a neviem ake, vobec nevadi, ze by hosia mali saty aj trosku svetlejsie, lebo stale nebudu posobit tak luxusne, ako saty nevesty. a o to ide aj pri tych farbach, jednoducho saty nevysty musia vynikat najviac.
no co sa tyka prevedeia, neviem. mne sa sice pacia, ale nehodia sa mi vobec na svadbu.
@malinkajozka to predsa nikde nepisem.ale keby v bielom nebola urcite by to hostia uz vedeli...
Toto je snad vtip :D ale ak mas o koliecko menej a neznasas nevestu tak zober 🫣
šokujúce.. iná žena na svadbe v žltej..
@mirage nevesta si vyziadala druzicky v zltej? Nie? Dost odveci prispevok
@mirage nevesta si vyziadala druzicky v zltej? Nie? Dost odveci prispevok
@anonym_1f6219 je reakciou na to, že v žiadnom prípade sa nehodia od hostiek žlté šaty na svadbu. Je dôkazom toho, že sú svadby, kde si nevesta sama vyžiada od svojich hostí (družičiek) žltú farbu šiat.

@amdornik pýta sa na názor a keď jej 90% žien povie že sú nevhodné aj tak zoberie k čomu to je 😅
@zuzu1994 no 😀 to možno tiež. ale ja fakt prvý dojem - nočná košeľa 😀