icon

Sú vhodné šaty na civilný sobáš?

3. apr 2026
Sú vhodné šaty na civilný sobáš?
Strana
z2
maryetta
Včera o 11:14
@anonym_autor

@maryetta myslím že áno 🙂 sa mi zdá že to bolo napísané pri popise keď som pozerala na stránke takže môžu ti byť tie. Bola kamoška spokojná? Aj s kvalitou?

@anonym_autor ano. Ved objednaj. Istotne sa daju vratit. Pripadne napis spravu poslem ti do ip fotku 😉

anonym_0f8a96
Včera o 11:16
@pr85

@anonym_autor Na civilný určite ano, na cirkevný nie.

@pr85 akoze fakt by ma zaujimalo preco na cirkevny nie…

Autorka krasne saty 👍🏻 ak su z mia, bude aj kvalita v pohode

anonym_24e592
Včera o 13:17
@pr85

@pr85 preco nie na cirkevny? Necudne jej vykuka palec na nohe?😁 Tebe uz dobre prepina.

bessie12
Včera o 16:17
@pr85

@pr85 hodia sa aj na cirkevny obrad. Prečo by sa nemali hodit ? Aj keby tam šla v bielom kostýme, tak by sa to hodilo. Je to hlavne jej (ich) deň.
Ako som uz písala. Ja som mala klasicku svadobnú róbu s viac nez dost dlhým závojom na civilnom sobáši. To uz nie je vhodné? Pretoze to bol "len" civilný sobáš? 🤨

tom_i
Včera o 16:24

@anonym_autor nádherné

nelka93
Včera o 17:36

Ak je to miadresses tak mozes byt v kľude. Mam od nich viacero šiat a všetky boli skvele. Navyse akékoľvek saty su vhodné na civilný sobas

muchotrafka298
Včera o 17:58

Zalezi na kazdom, co si oblecie. Moja kamaratka mala civilny sobas iba so svedkami, cize 4 osoby a mala bezne letne saty oblecene, co nosila do prace.

anonym_a55315
Včera o 18:24
@pr85

@pr85 prečo nie na cirkevný sobáš? Farárko alebo ty o tom rozhoduješ?

gondyo
Včera o 18:56

Krásne

jankaabs
Dnes o 09:14

@anonym_autor jasné 👍🏽 krásne a jednoduché 👌🏽 ja som mala bledunko ružové

simcas75
Dnes o 12:03

Su nádherné a určite vhodné 👌

pr85
Dnes o 12:30
@anonym_a55315

@pr85 prečo nie na cirkevný sobáš? Farárko alebo ty o tom rozhoduješ?

@anonym_a55315 Tam sa hodia menej vyzývame a to bola len rada. Ja obrom určite nerozhodujem (a kňaz možno).

anonym_364181
Dnes o 12:35
@pr85

@anonym_a55315 Tam sa hodia menej vyzývame a to bola len rada. Ja obrom určite nerozhodujem (a kňaz možno).

@pr85 menej vyzývavé? Prepáč, ale ty si s tých čo ich vzruší aj odhalený lakeť ? Tieto šaty nemajú ani rozparok, ani výstrih dokonca ani odhalené ruky 😀 . Trochu dlhší rukáv a boli by ako farárske rúcho.

anonym_a55315
Dnes o 13:24
@pr85

@pr85 ty si dobre mimo.Toto sú vyzývavé šaty? Ja som teda ešte nevidela nevestu oblečenú v burke,lebo to je asi podľa teba nevyzývavé.Fakt sa daj liečiť

autor
Dnes o 14:11
@anonym_a55315

@pr85 ty si dobre mimo.Toto sú vyzývavé šaty? Ja som teda ešte nevidela nevestu oblečenú v burke,lebo to je asi podľa teba nevyzývavé.Fakt sa daj liečiť

@anonym_a55315 no veď pozerám na tú fotku že kde je čo vyzývavé :D to skôr keď vidím tie kolekcie naozajstných svadobných šiat posledné roky tak naozaj su tie výstrihy až po kolená a holý chrbát. Na modelke to síce vyzerá zaujímavo ale nevedela by som si asi vybrať poriadne

jablkovastrudla
Dnes o 14:22

Saty su nadherne a to ti pisem ako velky puritan 😃 zakryte ramena, ziadny vystrih, ziadne rozprarok takze nevidno nohy. Su krasne, naozaj 👌🏼

anonym_0f8a96
Dnes o 14:23
@pr85

@pr85 autorkine saty su vyzivave?😂😂😂😂 prosim cim? Vystrih ziadny, dlzka po kotniky, rukavy takmer po laket, razporok ziadny. By ma fakt zaujimalo cim su tieto saty akoze vyzivave

kepassa
Dnes o 14:27

dcéra ma šaty na nadchádzajúcu stužkovú z Mia dress, sidlia aj u nás v Ke (neviem či majú pobočky aj inde)...aj kolegyňa si na moju radu odtial kúpila hneď dvojo šiat a zožala úspech... majú naozaj pekné šaty

Strana
z2