icon

Sú vhodné šaty na civilný sobáš?

3. apr 2026
Sú vhodné šaty na civilný sobáš?
Strana
z2
oceanahory
3. apr 2026

@anonym_autor Jasne, pekne a jednoduche.

bibina32
3. apr 2026

Mne sa páčia jednoduché a krásne.

anonym_30eb8e
3. apr 2026

tam ideš ako čo...

biba_18
3. apr 2026

nevesta?

autor
3. apr 2026
@biba_18

nevesta?

@biba_18 áno

anonym_30eb8e
3. apr 2026

aj na cirkevný aj na civilný OK

muchotrafka298
3. apr 2026

Podla mna vhodne su. Obavala by som sa materialu, ze ci to nebude lacna cinska handra z polyesteru.

anonym_9da47a
3. apr 2026

z akej su stranky, prosím

oceanahory
3. apr 2026
@muchotrafka298

Podla mna vhodne su. Obavala by som sa materialu, ze ci to nebude lacna cinska handra z polyesteru.

@muchotrafka298 Suhlasim, tieto fotky su casto upravene a vobe nezopodpovedaju realite 😏...

muchotrafka298
3. apr 2026
@oceanahory

@muchotrafka298 Suhlasim, tieto fotky su casto upravene a vobe nezopodpovedaju realite 😏...

@oceanahory ano a to je ten problem, ze si kupujes nieco podla fotky (na roznych akoze "butikovych" strankach) a z nejakeho lacneho cinskeho eshopu je to potom a dostanes handru. Lebo ak by to bolo z kvalitneho materialu, tak by boli skutocne velmi pekne.

anonym_b63229
3. apr 2026

@anonym_autor pekné veľmi.

martinka13
3. apr 2026

Áno. Pekné

minenkaa
3. apr 2026

Je úplne jedno čo máš oblečené ,ak niesi moc odhalená

anonym_871c71
3. apr 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 tak aj drahsie a kvalitnejsie latky su casto z polyesteru alebo roznych zmesi. Maloco mas z hodvabu alebo viskozy alebo bavlny. Len suhlasim, ze lacna latka sa poznat da.

autor
Včera o 03:28
@muchotrafka298

@oceanahory ano a to je ten problem, ze si kupujes nieco podla fotky (na roznych akoze "butikovych" strankach) a z nejakeho lacneho cinskeho eshopu je to potom a dostanes handru. Lebo ak by to bolo z kvalitneho materialu, tak by boli skutocne velmi pekne.

@muchotrafka298 Ja viem že tie fotky na internete su upravené tak aby to vyzeralo kvalitne a presvedčili zákazníka o kúpe. Šaty sú zo slovenského eshopu. Samozrejme neviem kde boli vyrobené ale našťastie kamenný obchod mam celkom blízko tak ja sa tam chystám osobne. Ak by som objednávala a kvalita by nebola dobrá tak ich vrátim.

autor
Včera o 03:29
@anonym_9da47a

z akej su stranky, prosím

@anonym_9da47a miadresses

autor
Včera o 03:31
@muchotrafka298

@muchotrafka298 trošku sa obávam ale pôjdem si ich do obchodu pozrieť osobne

autor
Včera o 03:34
@minenkaa

Je úplne jedno čo máš oblečené ,ak niesi moc odhalená

@minenkaa poviem ti že je veľký problém pre mňa nájsť šaty tak aby veľa neodhaľovali a boli pekné a decentné. Už dlho pozerám po internete a všetko to má buď holý chrbát alebo výstrih až po kolená. Tie čo som tu zverejnila na fotke su úplne ideálne. Šaty zo svadobného salónu neriešim lebo ide len o menšiu komornejšiu svadbu.

letfenixa
Včera o 03:39

@anonym_autor veľmi pekne šaty.

muchotrafka298
Včera o 06:27
@anonym_autor

@muchotrafka298 Ja viem že tie fotky na internete su upravené tak aby to vyzeralo kvalitne a presvedčili zákazníka o kúpe. Šaty sú zo slovenského eshopu. Samozrejme neviem kde boli vyrobené ale našťastie kamenný obchod mam celkom blízko tak ja sa tam chystám osobne. Ak by som objednávala a kvalita by nebola dobrá tak ich vrátim.

@anonym_autor pokial ich vies pozriet v reale, tak to je nieco ine. Ze hned vidis, co je to za material, ako sedi a mozes sa rozhodnut.

anonym_9da47a
Včera o 06:43

naozaj veľmi pekné šaty.
Ani ja nemám rada výstrihy a holé ramena, celý večer kontrolovať či ti dačo nevyskočí z výstrihu. To považujem za šaty pre uslintanych chlapov.
Tieto su tak čisté tvary, elegantné a dôstojné aj na svadbu.

maryetta
Včera o 06:54

Urcite. Kamoska si ich kupovala v polsku (v inej farbe) Predpokladam ci aj oni nemaju dodavatela z polska.

zmrzlinka2021
Včera o 07:22
@muchotrafka298

@anonym_autor pokial ich vies pozriet v reale, tak to je nieco ine. Ze hned vidis, co je to za material, ako sedi a mozes sa rozhodnut.

@muchotrafka298 pozri, objedná a keď nie, vráti.

zmrzlinka2021
Včera o 07:22

@anonym_autor za mňa sú pekné. Aj tie náušnice sú zaujímavé

pr85
Včera o 07:39

@anonym_autor Na civilný určite ano, na cirkevný nie.

anonym_6b440a
Včera o 08:17

Posobia elegantne 👍

bessie12
Včera o 08:34

@anonym_autor jasne, ze su vhodné. Šaty sú pekné a elegantné. Ja som mala klasickú svadobnú róbu aj s dlhociznym závojom, aj keď som mala "len" civilný sobáš. Ak cítiš, ze su to tie pravé pre teba, tak si ich kúp 😊

danica2711
Včera o 09:42

@anonym_autor veľmi pekné, prajem krásnu svadbu

kiki68
Včera o 10:45

Krasne saty

autor
Včera o 10:47
@maryetta

Urcite. Kamoska si ich kupovala v polsku (v inej farbe) Predpokladam ci aj oni nemaju dodavatela z polska.

@maryetta myslím že áno 🙂 sa mi zdá že to bolo napísané pri popise keď som pozerala na stránke takže môžu ti byť tie. Bola kamoška spokojná? Aj s kvalitou?

Strana
z2