icon

Sú vhodné šaty na civilný sobáš?

3. apr 2026
Sú vhodné šaty na civilný sobáš?
Strana
z2
maryetta
4. apr 2026
@anonym_autor

@maryetta myslím že áno 🙂 sa mi zdá že to bolo napísané pri popise keď som pozerala na stránke takže môžu ti byť tie. Bola kamoška spokojná? Aj s kvalitou?

@anonym_autor ano. Ved objednaj. Istotne sa daju vratit. Pripadne napis spravu poslem ti do ip fotku 😉

anonym_0f8a96
4. apr 2026
@pr85

@anonym_autor Na civilný určite ano, na cirkevný nie.

@pr85 akoze fakt by ma zaujimalo preco na cirkevny nie…

Autorka krasne saty 👍🏻 ak su z mia, bude aj kvalita v pohode

anonym_24e592
4. apr 2026
@pr85

@pr85 preco nie na cirkevny? Necudne jej vykuka palec na nohe?😁 Tebe uz dobre prepina.

bessie12
4. apr 2026
@pr85

@pr85 hodia sa aj na cirkevny obrad. Prečo by sa nemali hodit ? Aj keby tam šla v bielom kostýme, tak by sa to hodilo. Je to hlavne jej (ich) deň.
Ako som uz písala. Ja som mala klasicku svadobnú róbu s viac nez dost dlhým závojom na civilnom sobáši. To uz nie je vhodné? Pretoze to bol "len" civilný sobáš? 🤨

tom_i
4. apr 2026

@anonym_autor nádherné

nelka93
4. apr 2026

Ak je to miadresses tak mozes byt v kľude. Mam od nich viacero šiat a všetky boli skvele. Navyse akékoľvek saty su vhodné na civilný sobas

muchotrafka298
4. apr 2026

Zalezi na kazdom, co si oblecie. Moja kamaratka mala civilny sobas iba so svedkami, cize 4 osoby a mala bezne letne saty oblecene, co nosila do prace.

anonym_a55315
4. apr 2026
@pr85

@pr85 prečo nie na cirkevný sobáš? Farárko alebo ty o tom rozhoduješ?

gondyo
4. apr 2026

Krásne

jankaabs
5. apr 2026

@anonym_autor jasné 👍🏽 krásne a jednoduché 👌🏽 ja som mala bledunko ružové

simcas75
5. apr 2026

Su nádherné a určite vhodné 👌

pr85
5. apr 2026
@anonym_a55315

@pr85 prečo nie na cirkevný sobáš? Farárko alebo ty o tom rozhoduješ?

@anonym_a55315 Tam sa hodia menej vyzývame a to bola len rada. Ja obrom určite nerozhodujem (a kňaz možno).

anonym_364181
5. apr 2026
@pr85

@anonym_a55315 Tam sa hodia menej vyzývame a to bola len rada. Ja obrom určite nerozhodujem (a kňaz možno).

@pr85 menej vyzývavé? Prepáč, ale ty si s tých čo ich vzruší aj odhalený lakeť ? Tieto šaty nemajú ani rozparok, ani výstrih dokonca ani odhalené ruky 😀 . Trochu dlhší rukáv a boli by ako farárske rúcho.

anonym_a55315
5. apr 2026
@pr85

@pr85 ty si dobre mimo.Toto sú vyzývavé šaty? Ja som teda ešte nevidela nevestu oblečenú v burke,lebo to je asi podľa teba nevyzývavé.Fakt sa daj liečiť

autor
5. apr 2026
@anonym_a55315

@pr85 ty si dobre mimo.Toto sú vyzývavé šaty? Ja som teda ešte nevidela nevestu oblečenú v burke,lebo to je asi podľa teba nevyzývavé.Fakt sa daj liečiť

@anonym_a55315 no veď pozerám na tú fotku že kde je čo vyzývavé :D to skôr keď vidím tie kolekcie naozajstných svadobných šiat posledné roky tak naozaj su tie výstrihy až po kolená a holý chrbát. Na modelke to síce vyzerá zaujímavo ale nevedela by som si asi vybrať poriadne

jablkovastrudla
5. apr 2026

Saty su nadherne a to ti pisem ako velky puritan 😃 zakryte ramena, ziadny vystrih, ziadne rozprarok takze nevidno nohy. Su krasne, naozaj 👌🏼

anonym_0f8a96
5. apr 2026
@pr85

@pr85 autorkine saty su vyzivave?😂😂😂😂 prosim cim? Vystrih ziadny, dlzka po kotniky, rukavy takmer po laket, razporok ziadny. By ma fakt zaujimalo cim su tieto saty akoze vyzivave

kepassa
5. apr 2026

dcéra ma šaty na nadchádzajúcu stužkovú z Mia dress, sidlia aj u nás v Ke (neviem či majú pobočky aj inde)...aj kolegyňa si na moju radu odtial kúpila hneď dvojo šiat a zožala úspech... majú naozaj pekné šaty

johanka21
6. apr 2026

@anonym_autor Pre nevestu áno... Sú krásne 👍👍👍

ivet78
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_9da47a miadresses

@anonym_autor miadress su vsetky saty podla mna super. Velmi dobre usite aj material.

anonym_f2f99b
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a55315 no veď pozerám na tú fotku že kde je čo vyzývavé :D to skôr keď vidím tie kolekcie naozajstných svadobných šiat posledné roky tak naozaj su tie výstrihy až po kolená a holý chrbát. Na modelke to síce vyzerá zaujímavo ale nevedela by som si asi vybrať poriadne

@anonym_autor Nevsimaj si ho, zabrnelo mu z tej modelky v gatiach len..

autor
8. apr 2026
@ivet78

@anonym_autor miadress su vsetky saty podla mna super. Velmi dobre usite aj material.

@ivet78 dnes mi ich doručia tak som veľmi zvedavá 🙂

autor
8. apr 2026
@anonym_f2f99b

@anonym_autor Nevsimaj si ho, zabrnelo mu z tej modelky v gatiach len..

@anonym_f2f99b 😂😂😂

Strana
z2