Svadba bez detí: Ako by ste reagovali?
Ahojte,
ak by ste dostali také pozvanie, brali by ste to v pohode alebo by vás to zamrzelo?
@anonym_autor v pohode aspon by som vedela ze si aj zatancujeme a užijeme spolu s manželom
Ja by som nešla 😅 deti patria ku mne. Tým ze som single mama na svadbe bez deti by som sa nudila
@anonym_autor zobrala by som to v pohode, tak ze niekto chce mat top svadbu bez vyrusovania.
@domkakvet mali dve svadbu aj s deťmi a nikto.nikoho nevyrušoval
@domkakvet mali dve svadbu aj s deťmi a nikto.nikoho nevyrušoval
@anonym_329418 my sme boli na jednej svadbe s detmi a bol to otras. Dokonca som robila casnicku na asi 20 svadbach a decka su najvacsi problem vzdy
@anonym_autor už pred 20timi rokmi som mala svadbu bez deti. Samozrejme niekto to ťažko prežíval,hlavne ak šlo o deti, ktoré mali 20+😁, neriešila som. Svadba bez deti mi vyhovuje, nemám s tým problém
My by sme nesli. Nemame kam dat deti. Ale nevadilo by mi to nejako, ani by ma to neurazilo. Rada sa nezucastnim 🙂
Vobec by som sa neurazila, chapem to. Tiez by som ale ocakavala, ze ak si nezariadim strazenie, mladomanzelia pochopia, ze vcas odmietnem pozvanie.
vôbec by ma to neurazilo - a ja by som vlastne ani pri pozvaní na svadbu neuvažovala že by som mala ísť s dieťaťom…
Ja som bola zástancom toho, že deti sú súčasť rodiny a tak jednoznačne patria na svadbu a pomyslela som si svoje o tých, ktorí vyhlasovali, že na svadbe by nechceli mať cudzie deti.
My sme mali na našej svadbe veľa detičiek a vôbec nerušili. Bolo milé a zlaté, že tam boli. Rovnako my nevadili deti nikdy a žiadnej svadbe. Nemám pocit, že by ničili celkovú atmosferu.
No ale odkedy máme deti, tak úplne chápem, keď niekto deti nechce na svadbe. A vlastne, je to v prospech tych mladých ľudí, ktorí konečne si môžu zatancovať a užiť si večer iba v dvojici (ak im má kto dieťa postrážiť).
nie je dvovod sa urazat. na svadbe si uzijes viac ak nemas starosti a mozes sa uplne bavit
Milujem tuto temu a komenty o studenom odchove ked nevezmes dieta na svadbu 😃.
Nie neurazila by som sa, kazdy ma pravo zariadit si svadbu po svojom a je uz na Vas ci to prijimes alebo nie.
Nesla by som. Deti su sucast rodiny. Ak by mi rodina povedala, ze ma pozyva na svadbu bez deti, ano zamrzelo by ma to a nesla by som. Ak by mi to povedala ne-rodina, tak v tom pripade by som tiez nesla, ale bolo by mi to uplne jedno. A ano, tak ako moze mat kazdy svadbu presne aku chce, tak nie je mojou povinnostou sa zucastnit ak sa mi nieco nepaci…
Nesla by som. Deti su sucast rodiny. Ak by mi rodina povedala, ze ma pozyva na svadbu bez deti, ano zamrzelo by ma to a nesla by som. Ak by mi to povedala ne-rodina, tak v tom pripade by som tiez nesla, ale bolo by mi to uplne jedno. A ano, tak ako moze mat kazdy svadbu presne aku chce, tak nie je mojou povinnostou sa zucastnit ak sa mi nieco nepaci…
@anonym_8bbffb tak isto nie je povinnostou pozyvat zaroven aj vsetky deti z rodiny, tiez sa mu deti na svadbe nemusia pacit a hosti by to nemalo mrziet, kedze su len hostia a ten kto slavnost organizuje si urci podmienky na svojej udalosti
Neurazili ale nešli by sme . Čo povieš deťom ktoré uz ako tak rozumejú že rodičia idú na udalosť a oni nie . Ok chápem nevestu a ženícha .ale mne by bolo debilné že mamku oca volali a vás nie . Bavíme sa o starších deťoch nie o 2-3 ročné myslím .
Mňa by to mrzelo že sa mám zabávať bez detí. Odmietla by som.
Každý si urobí svadbu podľa seba. Ja to chápem keď niekto nechce malé deri na svadbe.
Bola som kolegyni blahoželať, svadba v kostole. Nejaké dieťa tam začalo revat čo mu hrdlo dalo akurát počas sľúbov. Kým s ním rodičia vyšli von tak to chvíľu trvalo. Proste pokazený sobáš a keď si das že koľko to stalo peňazí a námahy?
Zas niektoré matky sú tak úpäte, že nezvládnu jeden večer bez deti. Ok, tak nech sú doma
Na svadbu s detmi sme isli fakt len najblizsej rodine - stalo sa to len raz ked sa vydavala jedna neter. Vzdy ked sme pozvani ideme len ako par deti doma.
Mňa by to mrzelo že sa mám zabávať bez detí. Odmietla by som.
@anonym_3502b8 Nikdy sa nezabavas sama? Resp bez deti?
@anonym_autor my sme mali svadbu bez deti. Nebola uz kapacita na sedenie, spolu to bolo (18 detí v školskom veku), normálne to všetci prežili, keďže prišli na našu svadbu, ale je pravda, že sme to každému normálne zdôvodnili.
@anonym_autor tak chod alebo nechod. Nijako by som to neriesila - ich svadba ich pravidla. Pomysliet si mozes svoje ale rozoberat to nema moc vyznam. Inak kto robi svadbu ma 100% šancu ze niekoho urazi,sklame,ponizi ale rani. Takto mam odpozorovane.
K nasej rodine táto móda este nedorazila,deti sú absolutne vítané.Ešte nikoho nenapadlo ich nepozyvať ,aj ked občas niektorí rodičia ich nechajú u babky.
My sme boli nedavno na svadbe kde bol vytvoreny kutik pre deti a zaplatena profi pani na strazenie. Deti stastne, malovala im na tvar, vyrabala z balonov kadeco, kreslili atd atd. Ani sme nevedeli ze tam su..takze vsetko sa da..
Zaujímalo by ma ako by to bolo podané. Ale nebrala by som to ako niečo automaticky zle. Potrebujem kontext.
Boli sme na takej svadbe.Deti mali 13,14 mrzelo ich že neboli pozvané.Najviac ma naštvalo,že tam mali malé deti.Ale na druhej strane sme sa zabavili,nemusela som sa stále obzerať kde sú,čo robia,či nepijú😂🙈
Super, že by ste nesli bez deti
Ale ked bola prednedavnom diskusia, že muz pôjde bez ženy, tak to bolo ok😅
Ked pisete, ze deti su sucast rodiny a preto musia ist s vami. Tak jeden vecer s babkou a dedkom znamena, ze babka a dedko nie su rodina? 🤔
Je to v pohode, ich rozhodnutie...ale ja by som slušne odmietla a nešla by som bez syna

@anonym_autor zobrala by som to v pohode, tak ze niekto chce mat top svadbu bez vyrusovania.