icon

Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?

adatur123
9. feb 2026

Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.

Strana
z4
darius_a
10. feb 2026

Ak na tvoja nastávajúca 65 rokov tak áno. Inak mi príde celý taký "moc"

princezna_bosorka
10. feb 2026

@adatur123 ak je to pravy diamant, nebola. Nemam rada drahe sperky. Esteticky je vsak pekny.

mandarinka555
10. feb 2026
@earlgrey

Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...

@earlgrey Presne tak...Ja keby som bola chlap a žena mi povie, že sa jej nepáči a bude krútiť ústa, tak ho zoberiem a vrátim, no a bolo by po svadbe😝

mandarinka555
10. feb 2026
@milanemila

Ja by som radsej brala mensi kamen, ale chcela by som, aby to bol diamant. Je to symbol…takze za mna nieco mensie a nenapadnejsie co ma svoju hodnotu ako suter ako svet, kt je lestene sklicko.

@milanemila Si "zabila"🙈Jasné...diamant musí byť, lebo ináč je to židák... Ale mám o tebe takú mienku, že keby ju tu napíšem, tak to už nikdy nerozchodíš🙈

anonym_4a4246
10. feb 2026

@adatur123 Nič si z tých závistlivých sliepok nerob! Keby si tu odfotil aj 30 karátový šuter, zjebali by ťa jak sirotu. A to len preto, že ony sú zatrpknuté staré trúby, ktoré majú s debilom tri deti a niikdy si ich ten debil ani nevezme.

milanemila
11. feb 2026
@mandarinka555

@milanemila Si "zabila"🙈Jasné...diamant musí byť, lebo ináč je to židák... Ale mám o tebe takú mienku, že keby ju tu napíšem, tak to už nikdy nerozchodíš🙈

@mandarinka555 pozri je to diskusia, takze ludia vyjadruju svoj nazor a ano ja osobne by som bola sklamana ak by moj zasnubny prsten nebol s diamantom (sudim podla svojej zivotnej situacie a financnych pomerov ake mame teraz a mali sme aj pred svadbou) o ziadnych “zidakoch” som nepisala, to je tvoja dost nevhodna fraza….a ak citis potrebu opustit sa v diskusii o prsteni, kde sa autor pyta, ci sa ludom paci a nalozit cudzej zene “tak ze uz to nerozchodi”, tak nech sa paci :D a ano urcite to nerozchodim, lebo nazor nejakej mamdarinky z internetu je pre mna zivotna mantra 🤦🏼‍♀️

anonym_5275c5
11. feb 2026
@adatur123

@anonym_5275c5 Tak ďakujem krásne za Váš postreh. Fotil som to v rodinnom dome kde som vyrastal, som momentálne na dovolenke a Bohužiaľ nemám ešte dosť financií na vlastné bývanie. Nepoznáte môj život ani mňa. Nevadí len ma mrzí že ste na tento fakt úplne zbytočne poukázali. Aj tak prajem pekný deň 🥰

@adatur123
Ak nemáte dosť financií, na čo zásnuby? Predpokladám potom svadba. A kam potom zoberiete budúcu nevestu? Do rodičovského domu? Budete žiť všetci pokope, potom aj s deťmi, lebo nemáte na vlastné bývanie? Denne tu minimalne 3 také ženy vypisujú, že uz takto nevládzu žiť. Alebo v podnájme celý život? Lebo s deťmi už ťažko brať úver.
Nie v zlom, ale treba si najprv poriesiť takéto veci, aby sa Vaša nastávajúca nemala na čo sťažovať. A Vy takisto 😉. Pekný deň aj Vám

adatur123
autor
11. feb 2026
@anonym_5275c5

@adatur123
Ak nemáte dosť financií, na čo zásnuby? Predpokladám potom svadba. A kam potom zoberiete budúcu nevestu? Do rodičovského domu? Budete žiť všetci pokope, potom aj s deťmi, lebo nemáte na vlastné bývanie? Denne tu minimalne 3 také ženy vypisujú, že uz takto nevládzu žiť. Alebo v podnájme celý život? Lebo s deťmi už ťažko brať úver.
Nie v zlom, ale treba si najprv poriesiť takéto veci, aby sa Vaša nastávajúca nemala na čo sťažovať. A Vy takisto 😉. Pekný deň aj Vám

@anonym_5275c5 Ja a moja priateľka máme z Boha šťastie, spoznali sme sa v zahraničí kde momentálne aj pracujeme a žijeme spoločne v jednej domácnosti a snažíme sa ušetriť dosť finančných prostriedkov na vybudovanie vlastného zázemia. Som nesmierne vďačný aká žena mi spadla z neba do náruče, komunikácia s ňou je úžasná, dôverujeme si a všetko riešime spoločne. Isto by som nechcel aby moja nastavajuca manželka žila s mojou rodinou alebo naopak. Ďakujem a pekný snežný deň 😇🥰

anonym_5275c5
11. feb 2026
@adatur123

@anonym_5275c5 Ja a moja priateľka máme z Boha šťastie, spoznali sme sa v zahraničí kde momentálne aj pracujeme a žijeme spoločne v jednej domácnosti a snažíme sa ušetriť dosť finančných prostriedkov na vybudovanie vlastného zázemia. Som nesmierne vďačný aká žena mi spadla z neba do náruče, komunikácia s ňou je úžasná, dôverujeme si a všetko riešime spoločne. Isto by som nechcel aby moja nastavajuca manželka žila s mojou rodinou alebo naopak. Ďakujem a pekný snežný deň 😇🥰

@adatur123 No ak je to tak, tak vela šťastia 😉.

anonym_0768cd
13. feb 2026

To je priam až neskutočne aké zakomplexované ženy sa v tejto diskusii nájdu, ked sa človeku nieco IBA nepáči tak nekomentuje zbytocne kecy okolo…tie čo tu píšete aký je škaredý a ešte do autora búchate a ponizujete tak to je na zaplakanie..uplne zakomplexované bez hrdosti, vsak to kde sme ?

abcmajacba
14. feb 2026

@adatur123 a jak to dopadlo? 🤭😍

adatur123
autor
15. feb 2026
@abcmajacba

@adatur123 a jak to dopadlo? 🤭😍

@abcmajacba Boli emócie haha. Povedala áno. Ani neviem ako to tak rýchlo zbehlo, že sme sa spoločne dostali k tomuto životnému okamihu. Ďakujem za všetky rady a prijemne slová ktoré sa pod tuto diskusiu napísali. Prajem každej z Vás všetko dobré do budúcna 🥰🥰🥰

nominka86
16. feb 2026
@adatur123

@abcmajacba Boli emócie haha. Povedala áno. Ani neviem ako to tak rýchlo zbehlo, že sme sa spoločne dostali k tomuto životnému okamihu. Ďakujem za všetky rady a prijemne slová ktoré sa pod tuto diskusiu napísali. Prajem každej z Vás všetko dobré do budúcna 🥰🥰🥰

@adatur123 buďte zdraví obaja ... ľúbte sa a rešpektujte❤️GRATULUJEM

abcmajacba
17. feb 2026
@adatur123

@adatur123 no super 😍👌tak peknú svadbu a samé krásne roky v manželstve, nech sa darí a gratulujem 🥰✊.

alison11
18. feb 2026
@adatur123

@adatur123 Gratulujem a prajem všetko len to najlepšie nech Vám vydrží láska,tolerancia, atď. nech zvládnete všetko čo vám život prinesie do cesty.

kvak7448
3. mar 2026

pozri, mne sa nepáči, dôležité je, že či ty vieš, že sa bude páčiť tvojej nastávajúcej. Ja som mala jasnú predstavu o ktorej môj budúci manžel vedel, vybral mi môj vysnívaný prsteň, z ktorého som úplne nadšená, a tiež by sa možno veľa ženám nepáčil.

Strana
z4