icon

Veľká svadba a problém s rodinou manžela

9. apr 2026

Ahojte,
Ja mam veľkú rodinu ale z môjho muža strany on nemá také vzťahy. Ani len súrodenci by možno neprišli. Zmieriť sa. S tým a zobrať sa na úrade.
Ak By bola taká a bola by tam Len moja rodina asi by som sa zle cítila. Či finančne, že by to mal platiť muž alebo z toho že ja by som tam mala len najbližších. Akože určite by došli jeho kamaráti aspoň ale aj to dokopy 10 ludi?

Strana
z2
sova7
11. apr 2026

Svadbu si môžte urobiť akú chcete vy dvaja to je pre vás nie pre rodinu. Je to váš deň. Určite že tam chcete mať blízkych ale donútiť nikoho nemôžeš kto chce príde kto nechce nepríde. Nevidím dôvod aby si sa cítila zle ty že tam on nemá rodinu keby ich nepozves to určite ale že neprídu sa sami rozhodli. A ty teraz nebudes mať svadbu akú chces aby si sa necítila zle za rozhodnutie niekoho iného? Mne skôr príde ako problem toto a tie zle vzťahy v partnerovej rodine. Či si nieco s toho nebude ťahať aj on do svojho vzťahu a dôležité ako to vníma on a aké vzorce si nesie o fungovaní vzťahu a či si je toho vedomi a pracuje s tým

any_soj
Včera o 14:12

@anonym_autor my sme mali 150 ľudí, z toho asi 90 manželova rodina, 6 moja rodina, zvyšok priatelia, kolegovia, ... Absolútne mi nenapadlo riešiť, že prečo on má tak veľa, keď ja nie. Chceli sme to tak obaja, že pozvať aj jeho bratrancov a sesternice, a ak už majú rodiny, tak aj tie, a spravilo to toľko ľudí. Ale tak my sme mali lacnú, low cost svadbu.

Strana
z2